IP: *.broker.com.pl 09.08.05, 23:46
Mam problem, musze pilnie skorzystać z usług adwokata lub radcy prawnego,
podpowiedzcie proszę, który w Gliwicach jest dobry, rzetelny i w miare tani?
Obserwuj wątek
    • stasiek17 Re: Adwokat 10.08.05, 08:00
      Faktycznie masz problem, ale jak uda ci się znaleźć takiego mecenasa, to
      koniecznie daj znać :)
      • Gość: cecyliaigas@wp.pl Re: Adwokat IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 13:18
        Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
    • palinkaa9 Re: Adwokat 22.05.25, 16:00
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • asiamala Re: Adwokat 14.04.26, 11:25
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka