balest 18.07.02, 18:53 Dobry wieczor! Mam na imie Theodor i mieszkam sobie w malym miasteczku. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @losza Re: Mam na imie... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.02, 21:44 Я ТЕБЯ ЗНАЮ, ТЫ МОЯ РОДИНА Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Mam na imie... IP: *.ub.uni-leipzig.de 03.08.02, 15:30 a gdzie mieszkasz? Wciaz piszesz ze jestes z Frankfurtu, a tu znowu o malym miasteczu. Od 1956 roku mieszkasz w Niemczech, jestes urodzony w 1950 roku, jestes Niemcem. Skad tak dobrze umiesz po polsku? balest napisał: > Dobry wieczor! > > Mam na imie Theodor i mieszkam sobie w malym miasteczku. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Mam na imie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.02, 20:56 Dzieki MESCO, normalnie Tobie nie odpowiadam, ale nie wiedzialem, ze tak dobrze po polsku pisac umie, Dzieki. Byc moze dla Polakow Franco Forte jest male miasteczko, ale za to naprawde nie potrafie, jak Matti w Sao Paulo mieszka, albo we Tokio, to dla niego Frankfurt miasteczko, tacy sa Polacy, troche swiata poznali juz innym ublizaja.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Re: Mam na imie... IP: *.arcor-ip.net 06.08.02, 19:25 ballest umie tak dobrze po polsku jak po niemiecku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re:Do tego , co sie powtarza !!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.02, 20:05 Man sollte auf einem Standpunkt stehen, aber nicht darauf sitzen. Odpowiedz Link Zgłoś
piotliklon Re:No 06.08.02, 22:00 Jak na wodnika z pierwszej polowy lutego jestes dyc chopie wygadany! www.adminer.pl/poster-ext/zestaw/images/dh4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re:No IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.02, 22:16 To jou uo tym nie wiedziou , ;-))))* Odpowiedz Link Zgłoś