Gość: ziommmal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:27 co wy mieszkańcy gliwic na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LECH Re: a. nowak musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:30 MOZE BY STRAZNIKOM SIE POPRAWIŁO JAK NIE FINANSOWO TO CHOCIAŻ ZDROWOTNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKI HARIBO Re: a. nowak musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:31 HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek zdarzenia Los Npwaka i SM, w rękach samych funkcjonariuszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:52 Wszyscy pracownicy SM w Gliwicach, doskonale wiedzą (Związek Zawodowy SM również), że doszło dzięki ich koleżance (pani Irenie G), do pomówienia osoby, iż osoba ta wezwała strażników do interwencji. W efekcie akcja cała, sprowadzała się do ukarania mandatami sąsiadów tej osoby, iż parkowali na chodniku przed blokiem. Oczywiście doszło do zwykłej prowokacji, gdyż pomówiona osoba w trakcie interwencji SM, również na chodniku parkowała, nie mogła więc donosić na samą siebie. Funkcjonariusze SM przesłuchiwani później przez Polcję na tę okoliczność, zgodnie z instrukcją swojego szefa, wyparli się iż tak było. Jeśli Straż Miejska nie oczyści się sama, nikt tego za nich nie zrobi, a już na pewno nie zrobi tego sam Nowak, dał na to zbyt wiele dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:18 a o so chozi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizir Chcąc zaspokoić ciekawość zdezorientowanego (?)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:17 Chcąc zaspokoić ciekawość zdezorientowanego (o so hozi), natrafiłam na cenzury ślad. Zapraszam zatem tym tropem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=66159277 Pod pierwszym komentarzem, wskazywano na artykuł poświęcony tej osobistości. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4324346.html Niestety nic nie znajdziecie, bo temat był niesłuszny. Zadziałał "wizir" odplamiacz. Odpowiedz Link Zgłoś
marta502 Re: Chcąc zaspokoić ciekawość zdezorientowanego ( 11.09.07, 13:41 Gość portalu: wizir napisał(a): > Chcąc zaspokoić ciekawość zdezorientowanego (o so hozi), natrafiłam na cenzury > ślad. > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4324346.html > > Niestety nic nie znajdziecie, bo temat był niesłuszny. > Zadziałał "wizir" odplamiacz. No istotnie komentowany artykuł o znikaniu kostki- zniknął, wyświetla się informacja o ewentualnym błędzie, podczas gdy, kiedy artykuł być "ciepły", nie było z wywołaniem żadnego problemu. Oj cenzura jest zapowiedzią rychłego upadku, tych którzy zlecają takie wycinanie numerów. Sprawdzałam i niestety nie działa serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4324346.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: Chcąc zaspokoić ciekawość zdezorientowanego ( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:29 wchodząc na linka stwierdziłem pobierznie żepisaliście o remontach w gliwicach a ja zadam pytanie: gdzie sie w końcu podziała ta kostka i czy ktoś był pod prywatnym domem "herr komendante" żeby sprawdzić czy ona po przycichnięciu sprawy nie znalazła się u niego na podjeżdzie. Bo chyba nikt mi nie wmówi że słynne rondo nazywane przez strażników "rondem N......a" zostało zrobione właśnie z tej kostki. Odpowiedz Link Zgłoś