perlowy_joe 26.12.03, 18:03 Mam prosbe-pytanie: Czy ktos wie czy Palmiarnia bedzie czynna w najblizszy week-end? Sprawa bardzo dla mnie wazna :-))) Dzieki za pomoc, PJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psztymucel Re: pytanie o Palmiarnie 26.12.03, 19:50 Powinna być czynna - ale nie jestem pewien na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
perlowy_joe Re: pytanie o Palmiarnie 26.12.03, 22:33 Dzieki. Boję się, że zafundują sobie jakąś przerwę świąteczną! Może po prostu do nich jutro zadzwonię. Gdyby ktoś miał jakieś pewne informację to będę bardzo wdzięczny :-) PJ Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucelinka Re: pytanie o Palmiarnie 27.12.03, 10:45 Powinna być czynna - ale nie jestem pewna na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: pytanie o Palmiarnie 27.12.03, 10:48 Droga Psztymucelinko, nie małpuj, bo kto małpuje ten na klapsa zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: pytanie o Palmiarnie IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.03, 10:58 Masz racje, polonizacja Wielkopolski nastapila w okresie bismarckowskim. Wtedy to nawet przybysze z Frankonii onanizowali sie! Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucelinka Re: pytanie o Palmiarnie 27.12.03, 11:03 perlowy_joe napisał: > Jest czynna! A nie mioł on jeyszcze do sprzedanio kunsek ciulika ze jakiego ogrodowego zwegra ??? " Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: pytanie o Palmiarnie 27.12.03, 11:05 A co droga Psztymucelinko, chcesz kupić ten kunsek ? Im bliżej granicy Bundesrepublik, tym więcej zwegrów. Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucelinka Re: pytanie o Palmiarnie 27.12.03, 11:10 psztymucel napisał: > A co droga Psztymucelinko, chcesz kupić ten kunsek ? Im bliżej granicy > Bundesrepublik, tym więcej zwegrów. A nie masz czasem do sprzedania kunsek ciulika ze jakiego ogrodowego psztymucelka ??? " Odpowiedz Link Zgłoś