Dodaj do ulubionych

Cos takiego!

10.01.10, 22:09
Melyna,a napic sie nie ma z kim!!!!!!!
No to dobranoc jak tak smile
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Cos takiego! 10.01.10, 22:16
      Nie wiem, jak inni, ale ja dziś czuje się do bani, czyli jak zewłok smile
      • leziox Re: Cos takiego! 10.01.10, 22:35
        No bo praca jutro czeka to czlek taki zmeczony na zas jest.
        • debi_bebi Re: Cos takiego! 10.01.10, 22:43
          Co by to nie było, niczym mi się ruszać nie chce smile
          • dunajec1 Re: Cos takiego! 10.01.10, 23:28
            Noo nie wiem, ale nie wiem jak bym byl zmeczony to czyms zawsze by
            sie chcialo ruszac.
            • staruszeczka Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:14
              Ja dziś jestem zewłok, cokolwiek to oznaczabig_grin
              • teletoobis Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:19
                ale sie zabezpieczalas? smile
                • staruszeczka Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:23
                  A można się przed pracą zabezpieczyć?smile
                  • teletoobis Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:27
                    to zalezy jaka masz te prace smile
                    • staruszeczka Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:28
                      Ciężką oczywiściesmile
                      • teletoobis Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:31
                        To jasne- nie ma latwej pracy. Mnie chodzi o to, czy ona sprawia
                        Tobie choc troche przyjemnosci oraz czy zabezpieczanie sie, moze
                        uchronic prrzed chorobami zawodowymi smile
                        • staruszeczka Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:32
                          ODpowiedź na pierwsze TAK
                          na drugie NIEbig_grin
                          • teletoobis Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:38
                            To bez kija nie ma co do Ciebie podchodzic smile
                            • staruszeczka Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:38
                              Z kijem też niebezpieczniebig_grin
                              • teletoobis Re: Cos takiego! 11.01.10, 20:43
                                zobaczymy. Mam zamiar pochodzic 21 po bankach w stolycy smile
                                • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 09:00
                                  To wygodne buty załóżsmile
                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 10:04
                                    Nie moge- musze przyjechac w takich co to pasuja do garnituru sad
                                    • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 11:45
                                      Oj to nogi będą bolały jak nic po zwiedzeniu wszystkich bankówsmile
                                      • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 11:47
                                        Przede wszystkim musze sie zjawic w hotelu Airport. Potem bede lazil
                                        po bankach. No chyba ze mi sprawe ulatwisz smile
                                        • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 12:28
                                          Ułatwianie nie leży w moim charakterzesmile
                                          • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:17
                                            ku wlasnej zgubie smile
              • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 05:37
                Zewłok to coś takiego, że ani ręka, ani nogą, co najwyżej powieką. Leży i dycha.

staruszeczka napisała:
                > Ja dziś jestem zewłok, cokolwiek to oznaczabig_grin

• teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 07:55
                  Opowiedz co stalo sie przyczyna takiego stanu rzeczy? Zbyt mocno
                  zostalas wyeksploatowana? smile
                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 09:28
                    A jakoś tak się czuję ostatnio jak zdechlak. Zima to nie jest moja
                    ulubiona pora roku. A poza tym latka lecą smile
                    • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 10:03
                      Znow zaczynasz. Jak znam Ciebie za chwile skonczy sie na hormonach i
                      zastrzeleniu w wieku 55 lat smile
                      • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 12:35
                        A po cholerę życ dłużej? I do 55 nie wiadomo, czy nie za długo,
                        gdyby w razie coś.
                        • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:19
                          Tyle razy juz musialem dac odpor tej powtarzanej przez Ciebie jak
                          mantra wypowiedzi, ze mi sie juz nie chce. Pogadamy jak zrobimy se
                          spotkanie na wozkach inwalidzkich za 40 lat. Wtedy- jako znany
                          zlosliwiec schowam Ci Twoja sztuczna szczeke smile
                          • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:23
                            No to ciekawe,wato by bylo dozyc zeby sie chociaz na starosc deko posmiac ze
                            starych czasow big_grin
                            • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:25
                              Mnie inwencji nawet na wozku nie zabraknie smile To Debi chce sie dac
                              zastrzelic za 2 lata ....
                              • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:39
                                Bo skoro za dwa lata ma być koniec świata, to po co mam na to
                                patrzeć? Poza tym ja juz swoje przeżyłam i nic lepszego mnie nie
                                czeka smile
                                • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:42
                                  Koniec swiata jest oglaszany srednia 5 razy w dekadzie. Wiec tym sie
                                  nie sugeruj.
                                  Skoro juz nic lepszego nie moze Cie spotkac, to jestes
                                  najszczesliwsza osoba na swiecie. To powod by zyc, a nie kazac
                                  strzelac do siebie...
                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 15:53
                                    Dobra, odłóżmy to filozofowanie: każdy ma swoje racje, by myśleć
                                    tak, a nie inaczej, a co ma być, i tak będzie.
                                    • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 16:18
                                      Zamierzam troche pomagac temu co ma byc smile
                                • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 17:34
                                  Jak to nie czeka? Czeka czeka czeka
                                  mnóstwo nowych doświadczeń i miłych chwil.
                                  Mój przedział wiekowy waha się pomiędzy 18 a 80 w zależności od
                                  nastoroju ale chęci do życia nigdy mi nie braksmile
                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 17:44
                                    Nie znasz Debi- jej juz nic nie czeka. Tak slysze juz bogu dzieki od
                                    10 lat smile
                                    • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 18:59
                                      No i co! Nie uważam, żebym się dużo pomyliła, zresztą nie ma osób
                                      niezastąpionych tongue_out
                                      • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:38
                                        Ja tam wiem ze sie mylisz i to jest tzw. pomylka kokieteryjna smile
                                        • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:50
                                          A co, zobaczyłeś nagle moją świetlaną przyszłość?
                                          • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:18
                                            tak... nagle.... jakies 10 lat temu smile
                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:00
                                    Tak, tak, co najwyżej na osłodę końca życia zostanę teściową i babcią, też mi coś wink
                                    • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:34
                                      Debi wiesz że byc teściową to musi byś trasznie fajne!!
                                      Będzie się można powyżywać na zięciu tudzież synowejbig_grin
                                      • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:39
                                        Debi jako tesciowa. Nawet moja wyobraznia jest tu bezradna smile
                                        • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:42
                                          No - to najlepszy dowód, że gadam prawdę smile
                                          • teletoobis Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:19
                                            ja lepiej nie bede tego komentowal. Bylebys tylko nie kasala zmij
                                            zygzakowatych, bo te sa pod ochrona smile
                                      • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:39
                                        Kiedy wcale nie mam na to ochoty. Na bawienie wnuków też zresztą nie, bo znowu
                                        trzeba będzie dźwigać, a mnie siada kręgosłup.Poza tym obiecałam przyjaciółce,
                                        że będziemy chodzić na spacery o laseczce i rozsiewać złośliwe komentarze smile
                                        • staruszeczka Re: Cos takiego! 12.01.10, 19:57
                                          No to będziesz chodzić i rozsiewać, a wnuków nikt Ci bawić nie każe
                                          przeciezsmile
                                          • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:04
                                            To się tylko tak mówi, a potem łubudu- i już siedzą człowiekowi na karku smile
                                            • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:07
                                              Wystarczy wnukom:nie dawac kasy,zapedzac dojakiejkolwiek roboty zawsze jak
                                              przyjda,a w nagrode oznajmiac ze za to iz byly wnuczki takie grzeczne,moga
                                              jeszcze pojsc do sklepu po 10 kilo kartofli i inne zakupy.Po miesiacu zaden z
                                              wnukow oraz innych pociotkow nie da sie zagnac nawet kijem do kochanej babciuni
                                              ktora rozsiewa do tego zlosliwe komentarze po miescie.
                                              • pendula Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:12
                                                Jak nic ,babcie zastrzelą sad(( bedziesz miał na sumieniu!sad(((((
                                                • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:16
                                                  A tam,wnuczki nie takie gupie.Beda czekac na spadek,gwarantowany tylko w
                                                  przypadku naturalnego zejscia.Ze potem sie okaze iz babcia kase przepisala na
                                                  ratowanie wielorybow,to i tak bedzie za pozno zeby sie na niej zemscic w
                                                  jakikolwiek sposob.
                                                  • pendula Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:43
                                                    Więc tak czy siak mają przesrane z babciąbig_grin Nie lepiej po dobroci?
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 20:52
                                                    No ale to nie babcia wnuczkom przeszkadza tylko wnuczki babci.
                                                  • pendula Re: Cos takiego! 12.01.10, 21:03
                                                    Babcia miała trudne dziecinstwo...jedna wojna, potem titanic. Druga wojna,potem
                                                    socjalizm. A na koniec Czernobyl, ze nie wspomnę o swińskiej grypie. Może mieć
                                                    kaprysy. Wyrozumiałości troche.
                                                  • rudka.a Re: Cos takiego! 12.01.10, 21:05
                                                    A jak jeszcze pisała na forach, to juz całkiem przechlapane big_grin
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 21:05
                                                    No ale ja jak najbardziej wyrozumialy dla babci jezdem i wcale sie jej nie
                                                    dziwie ze woli rozsiewac zlosliwe komentarze z kolezanka przy laseczce niz
                                                    sluchac zlosliwych komentarzy wnuczkow rozwalajacych wlasnie laseczke przy
                                                    zabawach dzikich.
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 22:04
                                                    Właśnie! Jak sobie o tym pomyślę, od razu zalewa mnie krew na te wnuki in spe,
                                                    tfu! smile
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 22:07
                                                    No wiec wlasnie.Kiedys myslalem ze wnukow nie bedzie ale okazuje sie ze jest
                                                    taka ewentualna mozliwosc wiec cwicze zdrowe dziadkowe podejscie do swiata...
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 12.01.10, 22:11
                                                    A nie chciałbyś czasem pochodzić z nami po parku z laseczką rozsiewając złośliwe
                                                    komentarze?
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 12.01.10, 22:33
                                                    Alez naturalnie ze chcialbym!
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 07:44
                                                    To teraz należy sobie życzyć, żeby parku Skaryszewskiego przez ten czas w pień
                                                    nie wycięli.
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 07:50
                                                    a jeszcze gorzej bedzie jak wypedza stamtad ekshibicjonistow smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 09:46
                                                    Fakt, że wtedy zniknie największa atrakcja tego parku smile
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 09:50
                                                    a mnie sie tam podoba kilka innych mioejsc. Staw, zakatek z rozami
                                                    itp smile
                                                  • marijola1 Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:10
                                                    W tymze parku moj syn stracil rower, komorke i dobrze,ze nie
                                                    zycie.Nie wiedzialam ze grozi mu wyciecie smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:12
                                                    Na razie jeszcze stoi nietknięty, choc przylegający do niego tzw.
                                                    Bulwar Augusta powoli i systematycznie zamienia się w blokowisko, a
                                                    taki był ładny sad
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:17
                                                    Z tego co wiem w tym parku najlatwiej bylo stracic cnote lub
                                                    portfel smile
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:21
                                                    Tak czy inaczej,park to wesoly,zima czy latem mozna cos stracic.
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:25
                                                    i szkoda bedzie, jak go wchlonie nowy stadion i pobliskie
                                                    blokowiska sad
                                                  • marijola1 Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:25
                                                    Ja w tym parku nie bylam nigdy w zyciu,choc mieszkalam swego czasu
                                                    calkiem niedaleko.
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:45
                                                    Blad powazny! Musisz nadrobic owo zaniedbanie smile
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:49
                                                    Tylko musi sie najpierw zastanowic co ze soba wziac zeby duzo nie kosztowalo jak
                                                    jej ukradna.
                                                  • nawrotka1 Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:52
                                                    Park Skaryszewski został wybrany w 2009 najpiękniejszym parkiem w Polsce smile
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:54
                                                    NIEMOZLIWE! Kto to wybieral? Zule z Kijowskiej? smile
                                                    Lazienki sa o wiele piekniejsze. Nie wspominajac o takich perelkach
                                                    jal park palacowy w Pszczynie, czy w Lancucie
                                                  • nawrotka1 Re: Cos takiego! 13.01.10, 10:58
                                                    Ja tez się trochę zdziwiłam, jak o tym czytałam. smile
                                                    Na stronie www parku jest na ten temat informacja, wklejam ją:

Z przyjemnością informujemy, że laureatem IV edycji konkursu na Najpiękniejszy Park w Polsce 2009, organizowanego w Polsce i w Europie przez firmę Briggs & Stratton - został Park Skaryszewski im. Ignacego Jana Paderewskiego w Warszawie. Więcej o konkursie na stronie: www.najpiekniejszypolskipark.pl/ Do konkursu park został zgłoszony przez nasz serwis. Dzięki temu konkursowi wygrywający park oprócz nagród może liczyć na:

* promocję Parku w określonym zakresie i czasie, możliwość nawiązania kontaktów w zakresie działań reklamowych i PR ze zwycięzcami analogicznych konkursów z Francji, Szwecji, Włoch i Wielkiej Brytanii,
                                                    * honorową obecność na stronie www.schoenste-parks.de
                                                    * specjalne odznaczenie dla parku, który zajął pierwsze miejsce.
                                                    * możliwość posługiwania się logo i nazwą konkursu (zarówno logo, jak nazwa są chronione zgodnie z prawem o znakach towarowych)
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 13.01.10, 11:00
                                                    Hahahaha!No to sa prawdziwe jaja.Dla wybierajacych w ramach premii proponuje
                                                    calotygodniowe wczasy pod namiotem wlasnie w ich najpiekniejszym parku,bez
                                                    mozliwosci wczesniejszej rezygnacji.
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 11:02
                                                    czyli oboz przetrwania. Trzeba sie tam wybierac z Palkiewiczem smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 11:38
                                                    Jestem mocno emocjonalnie związana z Parkiem Skaryszewskim, i to od
                                                    lat...36, więc proszę mi tu nie ranić moich uczuć dzielnicowych wink
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 11:42
                                                    wiem, wiem.... To tez sie znajdzie w biografii smile
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 13.01.10, 11:58
                                                    A co,biegalas tam tez jako ekshibicjonistka? big_grin
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 12:00
                                                    Nie, za to chodziłam tam z przyjaciółką na pokazy smile
                                                  • leziox Re: Cos takiego! 13.01.10, 12:01
                                                    Ekshibicjonisci pewnie do dzisiaj wspominaja was z wypiekami na policzkach.
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 12:16
                                                    Przyjaciolka tak bardzo sie w to wciagnela, ze chcac nasycic swoj
                                                    nalog zamieszkala naprzeciwko parku i kupila lornetke smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 12:50
                                                    Wyznam szczerze, że na widok pierwszego nawiałyśmy, gdzie pieprz
                                                    rośnie big_grin
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 12:53
                                                    Przyznaj szczerze, ze mialyscie wtedy po 9 lat smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 13:28
                                                    Dokładnie nie pamiętam, ale to była chyba w 6-7 klasie szkoły
                                                    podstawowej smile
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 13:36
                                                    I juz wtedy przejawialyscie zainteresowanie siusiakami? I to w tak
                                                    ekstremalny sposob? Moze gdybyscie poprosily kolege z klasy, to
                                                    zgodzilby sie Wam pokazac bez narazania sie w parku na rozne
                                                    niebezpieczenstwa? smile
                                                  • debi_bebi Re: Cos takiego! 13.01.10, 13:41
                                                    Sorry, ale to, co nam mogli zademonstrować koledzy w wieku lat
                                                    12...jakoś zupełnie nas nie interesowało smile
                                                  • teletoobis Re: Cos takiego! 13.01.10, 13:44
                                                    A skad wiesz na jakim stopniu rozwoju znajdowali sie Twoi koledzy w
                                                    wieku lat 12? smile
                                                    Zareczam Ci, ze rozmiarowo moglo byc calkiem interesujco smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka