teletoobis 24.01.10, 07:32 gdzie sie podzialo to skrzydlete paskudztwo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:40 tradycyjnego porannego kukania, skrzeczenia, buczenia, pierdzenia* *Niepotrzebne skreslic Dzien dobry Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:42 Kraaaaa! Myślałby kto, że inaczej wstać kolega nie może. Dzień dobry Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:43 Wstac moglem, ale sniadania skonsumowac sie nie da Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:46 Przymarzło do parapetu za zaokienną lodówką, czy co mu się stało? Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:50 Lodowke mam na prund. Ale polykanie sniadania chocby i z prundowej lodowki nie smakuje, jak sie je lyka w samotnosci. A chalupa pusta. Dopiero na wieczor gazdowstwo sie pojawi Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:51 I co w związku z powyższym? Będzie kolega głodował do wieczora, bo nie ma mu kto kęseczków do ust wkładać, czy jak? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:55 Swoją drogą, zgodnie z taka logiką - jak mnie nie ma komu plecków umyć, to powinnam się tygodniami nie myć, hihi. Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:58 to inkasza para kaloszy. Ale idac za w/w przykladem, ja nie jestem wygimnastykowany jak kolezanka, bo nie musze dziennie od tylu stanika zapinac. Stad tez zmuszony jestem poslugiwac sie taka dluga szczotka do plecow Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:00 Rzeczywiście cierpi kolega katusze bez tego stanika Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:02 absolutnie nie. Brak stanika u mnie to tylko skutkuje mniejszym zakresem ruchowym w obreczy barkowej. Ale z tym da sie zyc. Ze stanikiem czulbym sie jak idiota. Nie wiem jak kolezanka moze to znosic Ja mam zwyczaj stanik rozpinac w celach li tylko ochronnych. Chronie tym sposobem istoty plci zenskiej przed puchnieciem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:06 Słusznie kolega robi. Wiem po sobie, że o pewnej porze dnia zapięty na kobiecie stanik doprowadzić ją może nie tylko do spuchnięcia, ale i do szewskiej pasji Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:07 tak tak, to jest wlasnie sprawka temperamentu i wscieklosci, ze nie ma kto tego stanika rozpiac Wiem ze robie slusznie. Bywaja takie, co bywaly wdzieczne Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:10 Te wdzięczne, to były pewnie te o krótszym zasięgu ramion? Zresztą mniejsza o to, liczy się kolegi humanitaryzm względem cierpiących w ucisku Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:15 Nie mam w zwyczaju mierzyc rozpietosci skrzydel karzdej ptaszyny. jesli pamiec mnie nie zawodzi to przede wszystkim rozpinalem, kiedy wlascicielka stanika i wkladu do niego, nieopatrznie zamykala oka, lezac "w mundurku" przed TV i "ogladajac" jakis bardzo ciekawy program Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:18 Jakaś interesująca umiejętność, takie oglądanie TV z zamkniętymi oczyma Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:20 Co ciekawsze- chcac wylaczyc zasilanie odboirnika- zawsze sie slyszy: ale ja patrze, to takie ciekawe. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:23 Widzę, że w swej długiej praktyce humanisty poczynił kolega nader ciekawe spostrzeżenia Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:26 O tak, nieraz przygladalem sie rozwojowi sytuacji czasem dokladniej, czasem trochje mniej dokladnie. Ale scenariusz zdawal sie byc zawsze taki sam. Dobrze ze sasiadka zza sciany troche przyglucha, to nie przeszkadzal jej grajacy do 4 w nocy telewizor Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:28 Starsze panie często miewają kłopoty ze snem, i buszują po nocach Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:30 Wiec myslisz , ze moglo im to nie przeszkadzac? A moze podsluchiwaly przez otwarte okno? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:32 Mają swój telewizor, to po co by miały podsłuchiwać cudzy? Owszem, są ciekawskie, ale w niektórych przypadkach bynajmniej nie głupie Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:33 Sa takie co swym niezawodnym uchem chca wylawiac inne odglosy z sasiedztwa niz glos Jachimka w Szkle Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:37 No cóż, czymś trzeba sobie umilać czas na emeryturze Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:39 Aha- dlatego juz liczysz czas do swojej i ukladasz piekielne intrygi z kol. S. ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:55 Nie inaczej, tylko jeszcze w stosownym czasie zakupimy sobie laseczki Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 11:42 i okulary, coby niczego u tych ekshibicjonistow nie przepatrzyc Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 07:56 konsumuje juz w Twoim towarzystwie. I chyba kolezanka z jakiego wysokiego byka spadla, sadzac ze ja skazalbym sie na glodowanie. Nie lubie tylko jadac bez towarzystwa Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:02 W takim razie smacznego, cokolwiek tam kolega konsumuje. Ja jeszcze śniadania nie jadłam, jak się znam- zjem je na obiad Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:04 a dziekuje. Ja mam tradycyjne niedzielne sniadanko: jajeczniczka na kielbasie z zielona cebulka, chleb z swojskim maselkiem i mlezko pelnotluste Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:07 Czyli całą masą cholesterolku kolega się napycha Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:08 Tak wlasnie. I przestalem sie tym przejmowac absolutnie. Ciekawe, gdyby miastowe jedli tak jak jedza tutejsi autochtoni- srednia zycia w miastach obnizyla by sie do 45 lat Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:11 Najwyraźniej oni posiedli inne przystosowanie do spożywanych pokarmów Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:13 To tez chyba nie to- mysle, ze to kwestia przebywania w duzej czesci dnia na swiezym powietrzu ( na zewnatrz domu), duzej ilosci ruchu, wysliku fizycznego. Gdybym gazde Wojtka nakarmil bulka z marchweka, pewnie by mnie wysmial, a po 3 dniach takiej diety, padl z wycienczenia Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:16 Zgadzam się, że tak by właśnie było. Odżywiają się zatem zgodnie z potrzebami dyktowanymi przez aktywność codzienną Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:19 gama jest chyba szersza.... od tradycji po mozliwosci. Przeciez jeszce niedawno temu do najblizszego sklepu musieli jechac caly czas prosto a w niedziele w prawo. Tak, ze odzywiali sie tym, co sami wyhodowali, zrobili, albo im na tych manieniach uroslo Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:21 Wchodzimy w detale, a tu chodzi o pokrycie zapotrzebowania energetycznego organizmu. Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:24 tu chodzi o metabolizm. Wiesz ze np westmeni w Am Polnocnej mogli tygodniami odzywiac sie tylko miesem? Organizm sam wyciagnal z tego co dostal skladniki ktorych potrzebowal. Tyle, ze trzeba bylo zjesc 6-7 funtow takiego miesa dziennie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:26 Ależ nie neguję wcale słów kolegi, tylko podkreślam zdolność przystosowawczą do otaczających warunków, a to się nie kłóci z niczym, co dotąd zostało powiedziane Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:28 No tak- eskimosi jedza ryby, murzyni maniok i banany, a miastowi hamburgery albo chicken-chippsy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:33 Bleeee. Nie jem tego świństwa fast foodowego Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:34 hmmmm myslelem, ze jednak jestes zwolenniczma Mc Chickena Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:38 A skąd! Nawet mojej latorośli już przeszło Odpowiedz Link
teletoobis Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:40 no coz- pozostaly wiec tylko i wylacznie.... lewe udka Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cip cip cip.... 24.01.10, 08:56 Lewe, albo prawe, zależy z której strony taśmy spadły do kontenerów Odpowiedz Link
teletoobis Re: dobre 24.01.10, 11:43 Przemrozisz sie, chyba ze u was tak nie pizdzi jak u nas Odpowiedz Link