Dodaj do ulubionych

Opatrzyl sie kotek lezia?

05.02.10, 02:39
No to popatrcie na te

funnyjunk.com/funny_gifs/8804/Lol+Cats/
Obserwuj wątek
    • rudka.a Re: Opatrzyl sie kotek lezia? 05.02.10, 07:11
      Ja proponuję zamieszczać zdjęcia forumowiczów big_grin
      Zapragną kotka z powrotem wink)))
      • marijola1 Re: Opatrzyl sie kotek lezia? 05.02.10, 07:54
        Ten w lodowce mnie powalil!!!! Choc w sumie nic nie powinno dziwic
        gdy chodzi o te stworzenia nad wyraz zmyslne smile
        • pendula Re: Opatrzyl sie kotek lezia? 05.02.10, 08:04
          ..i wzrok ma zabójczy. Lezio wlazł mu w paradę big_grin
    • hermina26 O nie nie 05.02.10, 08:50
      Mi sie nie opatrzył!
      Ja tu jestem nowa może dlatego.
      Ale ruski kotek cieć jest fajny.
      Niech jeszcze posiedzi.smile
      • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 09:33
        Mi sie opatrzył ..szef mógłby go zmienić na tego w lodówce. Tamten ma charakterek.
        • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 11:11
          Nawet najbardziej wredny kot z najbardziej wrednego zdjecia nie ma nawet w
          przyblizeniu tak wrednego charakteru,jak niektore modliszki tu.Palcami pokazywac
          nie bede,ale sa to:
          1......
          2......
          3......
          4......

Prosze sie wpisywac,bez pospiechu,dla wszystkich miejsca starczy...
          • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 11:13
            To ja się nie wpiszę, bo ja jestem z tych nie wrednych.
            Jest lista dla boskich i fantastycznych?smile
            A kot fajny - jest lista za zostawieniem kota?
            • teletoobis Re: O nie nie 05.02.10, 11:17
              Jestes wredna, tylko jeszcze tego nie wiesz. Przekonasz sie, jak pierwszy raz
              nie pozyczysz na piwo smile
              • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 11:20
                Jak wlasnie widac,na liste za pozno.Chyba ze chodzi o fotkie aktualnom.
                • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 11:39
                  leziox napisał:

> Jak wlasnie widac,na liste za pozno.Chyba ze chodzi o fotkie
                  aktualnom.

O jest i boyfrend dla mojej Zosi! Tylko coś taki poważny, a Zocha
                  jest wesoła panienka!
              • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 11:38
                Nie jestem. Zawsze pożyczam na piwo.
                Nawet mam w lodówce pare Heńkow, wieć moge nawet postawic.big_grin
                • teletoobis Re: O nie nie 05.02.10, 11:53
                  To niedobre piwo jest.... Na moj przyjazd przygotuj Heweliusze smile
                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 12:14
                    A ja poprosze tyskie albo tatre,zadnych zagranicznych swinstw big_grin
                    • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 12:18
                      ..a ja tyskie z sokiem i dla mojej kumpeli wrednej 2 bez soku..chybasmile
                      • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:32
                        pendula napisała:

> ..a ja tyskie z sokiem i dla mojej kumpeli wrednej 2 bez
                        soku..chybasmile

Jaki chcesz ten sok, to kupie jak z roboty będe lizła? chociaż
                        uważam, ze tylko miętkie fajki piją ze sokiem, ale jak se tam
                        chceszbig_grin
                        • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 12:37
                          A chcem. Nawet z podwójnym. Myslisz, że wszyscy agenci chodza w ciemnych
                          okularach i długich czarnych płaszczach ze spluwą w kieszeni? big_grin
                          • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:44
                            Patrząc na agenta Tomka, obawiam sie, ze mogą ociekać żelem, nosić
                            złote łancuchy i rzygać na każdej impreziesuspicious
                            Malinowy moze być?
                            • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 13:32
                              wolę wiśnowy!
                              • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 13:46
                                Mówisz - masz!
                    • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:18
                      leziox napisał:

> A ja poprosze tyskie albo tatre,zadnych zagranicznych swinstw big_grin

Tyskie też u mnie bywa - jak sie zapowiesz będzie tyskie!
                    • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 12:20
                      Lezosmile a w tamtej liście kolejność zgłoszeń ma jakieś znaczenie? smile
                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:18
                    teletoobis napisał:

> To niedobre piwo jest.... Na moj przyjazd przygotuj Heweliusze smile

Mój Drogi. Ja pije Heńka z poczucia obowiazku! To jest sponsor mojej
                    randki z mężczyzną (a właściwie mężczynami) mojego życia - 1 lipca,
                    Babie Doły, Gdynia!smile
                    • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 12:24
                      A wiesz ile jest nieszczęsliwych kobiet na forach? Wez no, zareklamuj szerzej to
                      piwo w Dołach big_grin
                      • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:34
                        Ja to słaba jestem w reklamowaniu piwa, ale chłopkaów Ci mogę
                        zareklamować, chcesz?
                        • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 12:40
                          Reklamuj big_grin czuje że wszyscy na odstrzał pójdą a szew w tym przypadku, to bedzie
                          małe piwo big_grin
                          • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 12:48
                            Masz, ale pamietaj, że ja biore Edka!
                            www.youtube.com/watch?v=hQx2cVsK21U
                            • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 13:08
                              Juz skora na niedziedziu podzielona,odczekamy teraz na efekty.A podanie napisze
                              o przyjecie jak czas przyjdzie.
                              • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 13:25
                                Same aniołki tu....to ja mogę być wredną nr1...miejsce za mną dla
                                kolegi Tubisia, miejsce nr3...koleżanka Pendula....
                                Nie bać sie prawdy!!! tongue_out
                                • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 13:33
                                  Mi pasuje. Kolega Tubis w środku smile miedzy nami big_grin
                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 13:35
                                    Się chłop ścieszy, jakby Mu pcheł w nogawki nawpuszczał big_grinbig_grin
                                    • pendula Re: O nie nie 05.02.10, 13:45
                                      No jak nie? Kazdy sie cieszy jak ma bo bokach. Spytaj Leziabig_grin
                                      • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 13:49
                                        Dobra...zapytam wink prawda to, czy fałsz? big_grin
                                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 13:46
                                    pendula napisała:

> Mi pasuje. Kolega Tubis w środku smile miedzy nami big_grin

Że też do takich perwersji tu dochodzi!
                                    • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 13:48
                                      Wszystko na legalu wink
                                      • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 14:01
                                        To ty jeszcze prawdziwych perwersji nie widzialas,jak Ruda po flaszce whisky jezd big_grin
                                        • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 14:17
                                          Ale zobacze, prawda? Ruda pokażesz? big_grin
                                          • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 14:24
                                            Pewnie....kultura do samiutkiego konca wink))))
                                            • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 16:04
                                              Kulturka kulturká a ze sie ludziska gdzies znowu zapodziali,to fakt.Mysle ze
                                              wynika to z faktu,iz tera pora obiadowa i kazdy mysli o pozarciu czegos a potem
                                              o ladnej drzemce,z dodatkiem dupnym lub bez big_grin
                                              • debi_bebi Re: O nie nie 05.02.10, 17:00
                                                Właśnie wróciłam do domu, a teraz zastanawiam się, kiedy umieścisz takie wielkie
                                                zdjęcie, żeby zabrakło miejsca na wątki?
                                                Sądząc po tempie, w jakim powiększają się zdjęcia kotów, będzie to za jakieś pół
                                                roku big_grin
                                                • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 20:07
                                                  ja co prawda psiarz, ale macie pozdrowienia od kota kumpeli - tego gościa lubię... big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/ac/052v/FLQwOnH70UOmdHauBB.jpg
                                                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 20:41
                                                    Szkoda ze nie cala mordka sie zmiescila,bo jak zapewne czytales,panie chca
                                                    megakoty na zdjeciach monstrualnej wielkosci.Czytac nie lubia babole,obrazki
                                                    przemawiaja do nich jakos bardziej.
                                                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 21:07
                                                    kogucik.2972 napisał:

> ja co prawda psiarz, ale macie pozdrowienia od kota kumpeli - tego
                                                    gościa lubię
                                                    > ... big_grin
                                                    >
                                                    > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/ac/052v/FLQwOnH70UOmdHauBB.jpg

Ale piękny!
                                                    I bały obrus w tle - kolęda była?big_grin
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 21:10
                                                    pozował skubany.... to firanka... big_grin te gały mnie urzekły, zresztą ja tam lubię wszystkie futrzaki, przez przypadek jestem maksymalnie zapsiony, bo mi się znalazło na ulicy .....
                                                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 21:16
                                                    Urodzony model!smile
                                                    Ja jestem skociała - mi się wczoraj kocie na ulicy znalazło,
                                                    zbajerowało mnie szmaragdowymi oczami, no i się zabujałamsmile
                                                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 21:42
                                                    Hermina,mnie sie zdaje ze niedlugo bedziesz miala w chacie wiecej niz trzy
                                                    kociny big_grin jak taka kotolubna jezdes.
                                                    Moj rekord-8 kotow w mieszkaniu o powierzchni 50 metrow.
                                                    Na szczescie byl to tylko chwilowy raj big_grin
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 22:51
                                                    ja nie wiele brakowało, a też bym miał małego czarnucha... na szczęście sąsiadka wzięła... nie wiem co moja psia trójca by na to powiedziała... big_grin
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 22:53
                                                    Trzy psy?...aleeeee musisz miec bogaty kurnik big_grin
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 22:59
                                                    no.... zżerają pół mojej pensji... ale co tam... swoje przeszły, zasłużyły na lepsze życie... big_grin a to takie małe coś....do łóżka się mieszczą... big_grin
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:01
                                                    Aaaa...za to, że jestes dobry dla swoich piesów oddaje Ci
                                                    ubranko smile))
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 23:03
                                                    no... nareszcie, bo już mi nieźle dupa zmarzła... big_grin

rudka.a napisała:

> Aaaa...za to, że jestes dobry dla swoich piesów oddaje Ci
                                                    > ubranko smile))

• leziox Re: O nie nie 05.02.10, 23:02
                                                    Mowi sie ze dobroc i zlo sie odplaca w zyciu kiedys tam,wiec pieski na pewno w
                                                    jakis sposob sa ci wdzieczne za dobre serducho.
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:04
                                                    ...bo w życiu jest tak..."ile od siebie dasz dobrego, tyle do ciebie
                                                    wróci" smile
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 23:06
                                                    no oczywiście... ! nawet pozwalają mi się w swojej łasce nieprzebranej - do mojego łóżka położyć.... w nogach... big_grin

leziox napisał:

> Mowi sie ze dobroc i zlo sie odplaca w zyciu kiedys tam,wiec pieski na pewno w
                                                    > jakis sposob sa ci wdzieczne za dobre serducho.

• leziox Re: O nie nie 05.02.10, 23:19
                                                    To powinienes wybudowac deko wieksze wyrko.
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:21
                                                    Wtedy będzie miał jeszcze 2 dodatkowe psiaki, a sam dalej w pozycji
                                                    embrionalnej big_grin
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 23:21
                                                    taaa a najpierw powiększyć pokój, usuwając ścianę między mną a sąsiadami... żeby
                                                    chociaż jakaś dupcia tam była....big_grin
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:25
                                                    Może zostaw tę ścianę w spokoju, bo po wyburzeniu okaże się, że
                                                    dupcia ma 76 lat big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 23:26
                                                    Hahahahahaa,a jeszcze lepiej jak sie okaze ze sie przebil do domu spokojnej
                                                    starosci i zaatakuja go babcie zádne nowych przezyc.
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 23:28
                                                    dlatego właśnie się waham.....big_grin
                                                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 23:29
                                                    Moze najpierw zrob rozeznanie pola walki.
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:34
                                                    Koniecznie...boo...załóżmy, że za ścianą jest taka blondi w kolorze
                                                    róż i ma 25 lat...wtedy przeżrą całą Kogucią pensje big_grinbig_grin
                                                  • kogucik.2972 Re: O nie nie 05.02.10, 23:43
                                                    ...ale, z drugiej strony... gdyby była powiedzmy 85 letnia, "gołębi blond" czy jakoś tak... to wtedy ja mógłbym przeżreć jej emeryturkę... suspicious
                                                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 23:49
                                                    kogucik.2972 napisał:

> ...ale, z drugiej strony... gdyby była powiedzmy 85
                                                    letnia, "gołębi blond" czy
                                                    > jakoś tak... to wtedy ja mógłbym przeżreć jej emeryturkę... suspicious

A nawet załapać sie na spadekbig_grin
                                                  • rudka.a Re: O nie nie 05.02.10, 23:59
                                                    Noooo, mógłbyś..pod warunkiem, że po wykupieniu leków dla niej
                                                    jeszcze cos zostanie big_grin
                                                    chyba, że ma francuską rentę big_grin
                                                  • hermina26 Re: O nie nie 05.02.10, 23:33
                                                    leziox napisał:

> Hermina,mnie sie zdaje ze niedlugo bedziesz miala w chacie wiecej
                                                    niz trzy
                                                    > kociny big_grin jak taka kotolubna jezdes.

Yo jest całkiem mozliwe. Mam 20 śietnikowcó pod oknemsad A zimą to mi
                                                    serducho pęka, ze ona na takim mrozie śpiąsad

> Moj rekord-8 kotow w mieszkaniu o powierzchni 50 metrow.
                                                    > Na szczescie byl to tylko chwilowy raj big_grin

O rany! Ja to bym chyba kociowatego orgazmu dostała ze szczęscia - 8
                                                    kotów!!! Piękne. Coś dla mniebig_grin
                                                  • leziox Re: O nie nie 05.02.10, 23:55
                                                    Tak.Zwlaszcza gdy koty sa wszedzie i w innych miejscach tez wystepujá.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka