teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 06:53 wieczór w granatowym swym płaszczu gwiazdy już pozapalał, Z kątów wyłażą zrudziałe smutki, a my gramy na swych gitarach. I ciche nutki zbieramy, by grały nam razem do taktu, Niebieskie myśli odganiamy, bo przecież jeszcze nie czas. Jeszcze nie czas swe marzenia do walizek kłaść. Jeszcze nie czas, by piosenki nasze śpiewał tylko wiatr, Jeszcze nie czas, by gitary spały na dnie szaf, Póki tyle jest muzyki jeszcze w nas A kiedy zabraknie przyjaciół, by wieczór przegadać do rana, To przecież masz jeszcze swoją gitarę, strun kilka, melodii parę. Gdy piasek się nie chce się wsypać pod oczy i do snu zaprosić, To trzeba gdzieś odejść, by dłużej nie płakać i smutku w swym sercu nie nosić. Jeszcze nie czas ... Gdy włożą mnie w dębową skrzynkę, niech włożą razem z gitarą, Niech w niebie mi grają struny srebrzyste melodię swa ukochaną. Jeszcze nie czas... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:03 O! Serenada poranna w zimowy, deszczowy dzień Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:06 Nie serenada, ale stwierdzenie, ze jeszcze nie czas Dzien dobry w cieplutki, bezdeszczowy poranek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:10 Czyli jednak życie jeszcze tak bardzo nie obmierzło? Nawet dobrze, że pada, może rozpuści ten brudny śnieg warszawski? Ja bym go załatwiła inaczej - gorąca wodą Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:14 A dlaczego niby mialo obmierzac? Przeciez do Holandii nie na stale, a co najwyzej tylko na 2-3 tyg jade. Ty, a te psie kupy ze skwerkow tez deszcze splukuje? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:23 Wczoraj tak pisałeś, jakby ta Holandia to był dopust boży najgorszego gatunku Niestety, na razie kupy zostały rozmazane powierzchniowo i tym samym zajmują więcej terenu. Trzeba bardzo uważać, jak się chodzi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:29 No bo wcale nie usmiecha mi sie tam tak dlugo siedziec. Wole juz 2-3 razy w miesiacu poleciec na lilka dni. Takie dlugie pobyty strasznie dzialaja na psyche. Siedzisz cale wieczory w hotelu i kombinujesz jak kon pod gore czym by sie tu zajac. Ty wiesz, ze Wawka, a szczegolnie to przejscie od Ciebie w strone Francusjiej ( do Alberta) kojarzy mi sie wylacznie z kupami na skwerkach? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:33 Bo faktycznie to teren wyprowadzania piesków. Zresztą Warszawa jest chyba jedyną europejską stolicą, gdzie pies jest na porządku dziennym Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:40 No cos Ty, piesow wszedzie jest wiele, ale tylko Wawa jest obsrana przez nie. W Berlinie sa automaty wtdajace np rekawiczki jednorazowe i woreczki na sprzatanie odchodow po pupilach. Nie przypominam sobie, bym tam zauwazyl jakiekolwiek goowno lezace w trawie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:46 Też mi nowina! Mnie się zdarzyło raz albo dwa widzieć tutaj właściciela sprzątającego po swoim pupilku, chociaż istnieje rozporządzenie, które nakłada na właścicieli taki obowiązek pod karą grzywny. Widać z tego, że prawo zwyczajowe ma niejednokrotnie o wiele większą moc, niż to pisane. Zresztą my, Polacy, mamy przekorę we krwi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:51 Wiesz co mnie to obchodzi? Po to sie utrzymuje bezuzyteczna straz miejska, by pilnowala takich wlasnie spraw. Poza tym, gdyby zarzadca terenu raz czy drugi zaplacil kare za nieporzadek, czytaj: gowna na swoim terenie, to juz by przypilnowal kto mu ten teren zanieczyszcza. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:38 Dzięki, ze cierpliwie poczekałaś przynajmniej do 6tej. Wcześniej wstaję tylko, kiedy mam poranny pociąg. Cokolwiek by to miało znaczyć Dzień dobry Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:41 Cześć, Nawrotko Pociąg, to brzmi tajemniczo. A już pociąg do... Ho, ho! Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 07:51 Pociąg, to brzmi pociągająco. Pod warunkiem, że we właściwym kierunku. A teraz czas na mnie. Poranne brzuszki to jest to! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:37 Ja uskuteczniam wieczorny rowerek, ale widze, że bez brzuszków się nie da Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:00 Dzieńdobry! Jak to działa?! O której bym sie położyła spać wstawanie jest tak samo nieprzyjemne. Wczoraj postanowiła się wyspać na zaspas i dzisiaj i tak z wielką przykrością zwlekłam sie z łóżka. A ponoć od 5 maraca znowu ma przypełznać zima - to by dopiero było straszne!!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:02 A jak Ci mowilem, ze zima bedzie do konca maja, to plulas na mnie. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:12 Ja bym w życiu na Ciebie Tubisu nie napluła!!!! Przecież Cię lubie Ale to, ze ma przyjsc ta zdzira zima w marcu to nie znaczy, ze zostanie do maja. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:14 dobra, nie plulas, tylko strzykalas jadem Starzy gorale mowia, ze zima potrwa do konca maja. I to mowie calkiem serio. Jak sie ostatnio Gasiennica przy okazji transmisji z Olimpiady spil , to mial takie wizje Odpowiedz Link
marijola1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:34 W sumie nie,ale jeszcze bym pospala.Takie fajne mialam sny.... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:35 Rozumiem, ze snisz stereo i w kolorze. Szkoda tylko, ze nie mozmna snic dotykowo... Swoja droga zawsze sie zastanawialem jak snia niewidomi... Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:46 marijola1 napisała: > W sumie nie,ale jeszcze bym pospala.Takie fajne mialam sny.... Jeśli miałaś jakieś interesujące sny to chętnie posłuchamy Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:32 Jadem też bym w Twoim kierunku nie strzykała! A często im sie te prognozy sprawdzają? Bo wiesz po alkoholu to mogło coś im sie pochrzanic.Ja po alkoholu też rózne rzeczy opowiadam nie konecznie oddajace rzeczywistosć Pozatym to byłoby strasznie przykre taka długa zima. Ja słyszałam, ze jeszcze do kwietnia może być zimno, ale do maja to prawdziwy załam! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:37 Do konca maja. A Stary Gasiennica sie nie myli. Jest lepszy od Kreta U niego jest tak, ze im wiecej wypije, tym wieksze prawdopodobienstwo spelnienia sie prognozy Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:40 A myślałam że wielkosc ilosci picia jest odwrotnie proporcjonalna do prawdopodobieństwa spełninia! Ale moze z przewidywaniem pogody jest inaczej Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:43 E tam, to dlatego tam myslisz, bo nad morzem ludzie nie potrafia pic Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:44 Myślałam, ze to powszechnie panujaca zasada fizjologiczna, a nie anomalia geograficzna Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:01 Widzisz, w gorach wszystko przestaje miec znaczenie z tego co w nizinach za prawde objawiona robi Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:05 To ja kiedyś zostane góralka i wszystko empirycznie sprawdze, bo na słowo to nie wierze Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:08 Ok, wsadzimy Ci piorko w tylek i bedziesz robila za Maryne Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:14 Nie widziałam, zeby Maryna miała piurko w tyłku. To jakieś Twoje dywagacje mające mnie zniechęcić - odnosi to oczywiście skutek odwrotny! Ale moge warkoczyki zaplesc Na okolicznosc bycia Maryną Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:16 Jak zapleciesz warkoczyki, skoro ponoc jestes wydepilowana? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:21 A gdzie ja Cię o takim fakcie poinformowałam? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:24 A gdzies tam, przy okazji rozmow o skalpach łonowych Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:29 Aha Ciekawe, bo sobie nie przypominam, żeby się takimi szczególami na forach dzieliła. A w warkoczyku NA GŁOWIE po górach biegałam! NOOO Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:45 To Twoja sprawa, gdzie masz warkoczyki w ktorych szczytujesz... Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:35 Dzień doberek wszystkim. Poczytałam o kupensjach pieskowych i mnie kupensje nie przeszkadzają. Przeszkadzają mi menele, które zaczepiają, żeby im dać papierosa, czy złotówkę, bo brakuje do jabola, a jak się nie da, to zarazy potrafią napluć, albo zwyzywać. Denerwuje mnie wulgarne zachowanie młodych, używanie przez nich słów ogólnie przyjętych jako nieparlamentarne. Wolę psią kupensję, bo jak zdążę to ominę, a jak nie, to mówię,że wlazłam na minę poślizgową, albo do szczęścia Milutkiego dnia Leziaczki. Teletubisiu, humorek jest ? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:38 Ty, gdzie Ty mieszkasz, ze masz taki folkolor? Ja myslalem, ze odjazdowo to jest u mnie tylko. I to za sklepem albo w remizie. Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:48 Teletubisiu śliczny. Mieszkam na zadupiu, gdzie psy dupami szczekają, a jak auto przejedzie, to kołocz pieką Jest też tablica z napisem : KONIEC ŚWIATA. Ptaki wracajcie do domu. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:02 Jeronie, jak kolocz z marasym i posypkom, to moga sie ino domyslac Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:06 Teletubisiu śliczny. No ja ! A na łobiod karminadle, katofle i modro kapusta. Potn wuszt z żymłom i tyj. Hi hi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:09 wola panszkrałt, a na wieczerzo wodzionka Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:22 To je dobre, ino po panszkraucie mie dymie i nie moga ! Jaaa. Woda + kromka ( sznita ) = wodzionka Najlepszo z wszyjskich zup ! A ze szpyrkom to dziepiero ! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:23 jak ze szpyrkom, to łod razu musisz prosic o klucz do haźla Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:34 Pierunie. Pisałach sam tukej, a je na dole ! Ło tym haźlu A jesce jak wto drzistoł, to wszyjscy słyszeli Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:44 To w Sosnowcu majom haźle w doma a niy na placu? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:50 aha...z Knurowa babsko sie odezwaklo Kozdo chce w tym Kuurowie miyszkac Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:56 A kaj tam ! Tys ni ! Nie byda godać, bo gańba ! Ida furt. Do roboty. Kusicek Teletubisiu gryfny. Potn pogodomy sie. Tero jus ni. Miułego dnia Teletubisiu. Ale my sam godke łodstawiuli ! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:58 ganba, to jest jak siie z gorolym calujesz. Godej zaro skon zes jest Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 10:02 Ni mom casu. Jak zgubia szczewik, to mie znojdzies Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 10:06 niy mom zamiaru nikogo szukac, tym bardzi ze daleko łod śląska miyszkom Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 10:13 Aleś Ty je ! jo miałach na myśli telepatycne szukanie ! Ej Ty Ty Ida ! Ni ma mie ! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chyba już czas 24.02.10, 11:00 roz zech szukol telepatycznie i alimynta do dzisio placa. Godej skond zes jest, bo na kole z Chropaczowa do Chebzio jezdzic niy byda Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:43 O rany! A mnie sie zawsze przydażają mili Panowie menele i psychopacie, co nie proszą o papierosa, ale się martwią, że mam smutny uśmiech. No i jeszcze zawsze na dworcu centralnym wszyscy narkomani na głodzie proszą mnie o zakup bułki. O Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:01 Herminko. O pieniądze na bułkę z reguły proszą mnie dzieci. Te które stoją przed marketami. Pieniędzy nie daję, ale wyciągam coś do jedzenia i daje towar. Też byłam przez gówniarza opluta, bo chciał forsę. Pewnie tacie na jabola ! Stoją brzdące grupkami i namolne jak muchy Żal patrzyć, bo szkoła w nosie,żadnego wychowania. Eeech. Szkoda gadać. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:07 Mi generalnie szkoda bezdomniaków - moze nie słusznie, ale różnie się ludziom w życiu układa i bezdomnosć jest rzeczą straszna. Natomast bycie zaczepioną przez namolnych pijanych nierobów to faktycznie żadna przyjemnosć i nóż sie w kieszeniu otwiera jak sie takie coś widzi. Ja raczej kasy ludziom na ulicy nie daje - chyba, ze to jakies znajome bezdomniaki, sympatyczne i wogóle to wtedy coś kupuje do jedzenia. Odpowiedz Link
flisy Re: Chyba już czas 24.02.10, 08:41 Hmmmmmmmmm,,,,ja nie śpię od drugiej w nocy,no ale jeśli chcesz mnie budzić to budź Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:08 Filiiiisyyyy! Budzę ! Wstawaj, słoneczko zagląda ( to ja to słoneczko ) Miłego dnia Flisy Odpowiedz Link
flisy Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:14 Dzięki,dzięki,,,a dzień jest miły od chwili gdy Czesi wygrały swój mecz z Łotwą Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:25 Nie oglądam, ale jak Tobie to sprawia radość , to mnie też. Odpowiedz Link
leziox Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:29 Widac ze wiosenka,sloneczko w ryjek grzeje,smieszunie i inne ciekawostki przyrodnicze na starcie. Niezly poczatek dnia i pretekst do upicia sie jest. Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:38 Witaj Leziox. Miłego dnia z " pretekstem " Odpowiedz Link
foremka.1 Re: Chyba już czas 24.02.10, 09:30 Haziel mom jus doma. Jaaa, ale godali, co tak było. Trza było śliść na półpiętro jak nacisło, abo w galoty Odpowiedz Link
debi_bebi Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 09:38 Hurtem się witam, bo z osobna już prawie nie sposób Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 09:46 No popatrz Debucha.A bylo to takie spokojne forum,zanim sie nie wpuscilo tych Wikingow tu,nie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 10:53 Świeża krew działa pobudzająco, tak samo jak nowy materiał genetyczny, więc cieszmy się z Wikingów Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 09:48 dzioba daj, jak na Pterosa przystalo Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 10:54 O, ledwo się obudził, juz by się całował! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:01 Ja walczylem o dzioba dla innych. Dla siebie nie potrzebuje Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:04 teletoobis napisał: > Ja walczylem o dzioba dla innych. Dla siebie nie potrzebuje Tubiś sie nie lubi całowac czy tylko takiego nie do zdobycia udaje? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:10 Niczego nie udaje. W moim wieku juz nie mysli sie o tak niepowaznych sprawach... Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:13 Całowanie to sprawa najwyższej wagi, wymagające wiele powagi! Więc sobie nie myśl, ze ja tu sobie z całowania podśmiechujki śmię robić Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:21 A rob sobie co chcesz. Tylko mnie w to nie wciagaj. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:34 No! ( gest Dyzmy). Od kiedy stwierdzilas, ze na spotkanie w Wawce masz za daleko, traktuje Cie z chlodem Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:40 Ohhh Tubis! Ja Twój chłód do mojej osoby traktuje jako zwykłą kokieterię! A, ze lubie kokieteryjnych chłopkaów, to jak widzisz ciężko mnie zrazic Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:53 Phi. Na odleglosc to Ty sobie mozesz Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 11:59 Phi A nie pomyślałes ze to własnie Twój chłod w stosunku do moje jakże uroczej osoby sprawia, że Warszawa wydaje mi sie za daleko, hę? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:03 Phi, od razu wiedzialem, ze jestes jedna z tych osob, ktore nie przyjada, bo ja przyjade. Poza tym masz faceta, a ja nie wsadzam paluchow miedzy drzwi i framuge. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:08 Tubiś, jakbym miała przyjechać to właśnie między innymi dla Ciebie, więc prosze mi tu nic nie imputować i w żadne spory mnie nie wikłać!!!! Mi o Twoje paluchy ani inne członki nie chodzi! A za drzwi ani framuge nie chce robić! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:50 tratatata. Jakbym miala.... chyba zeby.... srali muchi bedzie wiosna Po prostu nie chce Ci sie przyjechac. Chlop Cie nie pusci O! Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:54 teletoobis napisał: > tratatata. Jakbym miala.... chyba zeby.... srali muchi bedzie > wiosna W koncu będzie zobaczysz!!! > Po prostu nie chce Ci sie przyjechac. Ja sie poprostu obawiam, ze w realu gesty sympati przychodzą Ci z jeszcze większym wysiłkiem, a tego juz moja pycha i miłosć włana nie zdzierży! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:57 Jasne. I zgodnie ze slowy jednej takiej ryzej- od razu wale w morde! Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:01 teletoobis napisał: > Jasne. I zgodnie ze slowy jednej takiej ryzej- od razu wale w > morde! Eee tam Roztomiłej Herminki byś nie stukł!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:05 Spytaj tej ekspertki- od razu prawde ci powie. A czego nie wiem, na miejscu wymysli Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:07 Nie nakręcaj sie. Tak to już jest,że wszystkich kochac sie nie da. Oczywiscie reguła ta nie działa w przypadku mojej osoby - mnie sie daje lubic z łatwością, PRAWDA? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:09 Ja sie nie nakrecam. Po prostu- dziwie sie. Swiat pelen jest dziwolagow Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:13 A na moje PRAWDA nie ma reakcji? A czemu się dziwisz? Nie każdy Cię musi lubić - masz specyficzny sposób wypwiedzi. Chyba zdajesz sobie z tego sprawe? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:17 Co nie znaczy ze trzeba za mna zalic jak smrod za wojskiem i wpisywac sie li tylko po to, by sprobowac rozpetac awanture. Poza tym pozaforumowe pieniactwo. Tez nastawiona na to, by skorzystac. Po co? Dlaczego? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:21 Tego to juz nie wiem. Ja mam taką życiową zasade, ze jak mi ktos nie pasuje albo zalizie za skóre to sie do niego poprostu nie odzywam i tyle. Nie żyje nienawiścią do innych, nie nakrecam się jakimiś konfliktami i nie dopierdalam nikomu kto na to nie zasłuzył. Jesli faktycznie ktoś się zachowa wobec mnie nie wporządku to mówie co mi lezy na sercu i kończe znajomsć. Dla mnie to jest świetny sposób. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 13:36 a inni wola zmobilizowac wokol siebie w tym samym tonie ujadajace ratlerki i cieszyc sie, kiedy mozna zablysnac tam czy tu. Jesli nie daje nic dzialanie jawne, trzeba siie przestawic na niejawne, za pomoca GG na przyklad. Skad wiem? Ano bylem wciagany w podobne dzialania przy okazji uwalania np. kol P. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:03 No więc widzisz - ja się takimi pozakulisowymi dzialaniami nie zajmuje i zajmowac nie zamierzam. Ani w necie ani w życiu prywatnym. Dla mnie to zachowanie rodem z przedszkola. Nie jestem nie dobra i staram sie ludzi nie obrażac - dopiero jak ktos sprawi mi przykrosc albo jak jest wobec mnie nie wporządku to mnie rusza. Mysle, ze niepotrzebnie sie tym przejoleś. Jedne osoby chca sie z Tobą spotkac, inne nie. Dyskusja kto przez kogo nie przyjdzie jest zwykłą dziecinadą. Spotyka sie dla miłego towarzystwa i rozrywki, a nie lubiane osoby można pominąć milczeniem. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:07 gdybym przyjechal, to z takim wlasnie nastawieniem. Ale nie mam zamiaru dawacv nikomu satysfakcji i powodu do powiedzenia: nie bylo mnie, bo nie chcialam sie z nim spotkac. Wiec mnie nie bedzie. Ciekawe ilu teraz sie zjawi. Nie maja juz wymowki, wiec.... Wierz mi, ze co weekend naprawde mam wiele mozliwosci zabawienia sie i spedzenia ciekawie czasu wolnego. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:15 No to ja mam wymówke - nie przyjade, bo Tubiś nie przyjedzie! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:45 Masz racje- to bedzie jednak tylko wymowka. Ja na zlot wysle swego koompla- Mario2 Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:52 Ciekwae czy z Mario2 poszłoby mi łatwiej Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 15:29 Nie wiem. O to spytaj Lezia albo Debi- oni go lepiej znaja Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:19 Serio to mówisz i z ręka na sercu? teletoobis napisał: > Ja walczylem o dzioba dla innych. Dla siebie nie potrzebuje Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 12:49 Jasne ze tak. Nie rozumiem dlaczego sie dziwisz.... Dla mnie to nie pierwszyzna Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:02 Skoro tak, to daję dzióbka wszystkim oprócz Ciebie, O WIELKI POŚWIĘCACZU SIĘ DLA LUDZKOŚCI Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:07 dajesz, dajesz. Widac naokolo A ja sie nie poswiecam. Juz... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:22 To tym lepiej. Też bym się nie poświęcała na Twoim miejscu Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:44 Poswiecic to ja sie moge, jak gra bedzie warta chocby ogarka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 14:50 Nie mnie rozsądzać o tym, bo ja w Twoich grach udziału nie biorę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 15:28 Po co Ci moje, jak masz swoje.... To chyba proste Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 15:53 dziwne ze dopiero teraz dostrzegasz ten fakt... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 16:07 Bo to odpowiedż na Twoje dopiero teraz powstałe spostrzeżenie o prawie własności Odpowiedz Link
teletoobis Re: Dzień dobry wszystkim :) 24.02.10, 16:11 Nie wypowiadalem sie w ogole na temat prawa wlasnosci. Wiec po raz kolejny zmuszony jestem twierdzic, ze w pracy wachasz co najmniej klej Odpowiedz Link