debi_bebi 16.03.10, 22:10 Wciąż mi cię szaba daba da szaba daba da za mało szaba daba da szaba daba da noc idzie szaba daba da szaba daba da jak to się stało? przypomnij mi... Pościelówa nieco zwietrzała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eur0pa Re: POŚCIELÓWA :) 16.03.10, 22:16 Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To polana w leśnym gąszczu schowana Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To sad wiosenny, rozgrzany i senny Kocham cię kochanie moje To rozstania i powroty I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To oczy twoje we mnie wpatrzone Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To tęsknota nieskończona Kocham cię a kochanie moje To rozstania i powroty I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To przypominanie pierwszej pieszczoty Kocham cię kochanie moje Kocham cię, a kochanie moje To noce z miłości bezsenne Kocham cię kochanie moje To rozstania i powroty I nagle dzwony dzwonią I ciało mi płonie Kocham cię Maamam....to były czasy....echhhhhhhhhhhh.... Odpowiedz Link