very_famous 29.09.03, 23:41 a ja jeszcze opracowuje materały do pracy i słucham "pościelówy" Vana Morrisona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmintea Re: Pada deszcz 30.09.03, 00:00 Pada.. I liście mokną.. A u mnie Cassandra Wilson) Pozdrawiam Odpowiedz Link
jasmintea Re: Pada deszcz 30.09.03, 00:16 Ale bedzie mozna chlapac butami w kaluzach))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Pada deszcz 30.09.03, 00:22 Jak w "Deszczowej Piosence"!Gorzej jak założę coś jasnego.Będę wyglądać po takim chlapaniu jak rusałka szuwarobagienna. :> Odpowiedz Link
jasmintea Re: Pada deszcz 30.09.03, 00:36 Badz przewidujaca)) Zaloz kaloszki)) I ciemne spodnie - ja jutro w zielonych bojowkach bede pomykac po ulicach))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Dobranoc w deszczu:)))n/t 30.09.03, 00:45 A może jutro będzie po prostu słońce Dobranoc Odpowiedz Link
geograf Re: Dobranoc w deszczu:)))n/t 30.09.03, 01:05 deszcz kapie..kap, kap, kap... chcciałbym teraz móc odsłonić okna, znaleźc się poza miastem, świece wsżedzie, nastrojowa muzyka..i zasnąć... lubię taką pogodę. Odpowiedz Link
emilyy1 Re: Dobranoc w deszczu:)))n/t 30.09.03, 01:40 u mnie tez pada.. i pachnie wilgocia.. to anioly robia pranie Odpowiedz Link
balkan Re: Pada deszcz 30.09.03, 07:37 i nadal pada.... dobrze, że mam żółty parasol, to chociaż miałam z rana złudzenie słońca... oj, coraz trudniej sie wstaje..... Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:16 Mam doła Pogoda okropna, zimno, dostałam rano maila, który mnie rozbił do imentu, pracy tyle, że nie wiem za co się zabrać (więc nic nie robię od 15 minut), łeb mi pęka, wizja powrotu do domu, gdzie nie ma obiadku zrobionego a ja jestem wściekle glodna, mam chwilę a na forum nikogo nie ma Chyba wrócę do domu i pójdę spać, prześpię zły czas. Zdołowana F. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:22 Pada deszcz moich myśli, wzbiera potok moich słów, czara goryczy już prawie pełna, ukojenie łódką z papieru do mnie płynie, ochronię je ciepłem moich rąk, zasłonię od wiatru wzrokiem, który mierzy miniony czas, niech dopłynie na gładkie ukojenie. Odpowiedz Link
balkan Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:23 Ja jeszcze jestem... ale... ech... też mam nastrój nienajlepszy... i furę roboty... Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:25 No to witaj w klubie A taki dobry humor mialam chociażby rano Przez tą moją pieprzoną wrażliwość kiedyś w wariatkowie wyląduję Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:27 A mnie jest zimno i nawet słów ciepłych mi brak. Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:29 Mnie też Chyba zamówię pizzę jak wrócę do domu. A potem będe płakała stojąc przed lustrem, że jestem gruba (( Odpowiedz Link
kolczatka Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:30 Ja już z obrzydzeniem spojrzałam na siebie, gdy pożarłam do kawy trzy białe delicje. Odpowiedz Link
balkan Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:31 No właśnie zastanawiałam się nad tym, co zrobić na obiad i ze zgrozą stwierdziłam, że wszystki moje pomysły są cholernie kaloryczne... skandal... przecież nie będę sałatą chłopa pasła.... Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:36 Zastanawiam się czy już jestem świrnięta. Płaczę nad każdym zjedzonym cukierkiem...tak, jestem świrnięta. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:37 Gorzej, Ciebie już do imentu porąbało - weź spójrz w lustro. I kogo widzisz? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:41 frunze napisała: > Jestem gruba (((((((((((((((( Takie kity to wciskaj niewidomym, chyba wiem jak wyglądasz ściemniaro. Czy Ty widziałaś wogóle w życiu kogoś grubego? Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:46 Jak to miała być pociecha to Ci nie wyszło, chlip ))) Ale dziękuję, starałeś się Wiesz, to jest tak, że komuś wydaje się, że nie jestem, ja wiem, że nie jestem (to znaczy w chwilach otrzeźwienia wiem), ale mnie coś tu nie leży, rozumiesz? Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:50 Nie możesz się choć trochę nade mną użalić? Bez serca jesteś Sloggi Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:51 Żartujesz, mam usiąść i płakać nad Twoją głupotą? Weź się w garść. Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:54 Nie mam siły wziąć się w garść, przykro mi I nawet nie wiem czy chcę. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:55 frunze napisała: > I nawet nie wiem czy chcę. I tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:57 I niech sobie będzie, niech sobie skurczybyk nawet gnije Musze się nad sobą trochę porozczulać, nikogo nie ma kto by to zrobił, więc musze sobie sama radzić. Odpowiedz Link
balkan Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:50 Ech... Ty przynajmniej masz te chwile, że CI się wydaje... a ja niestety wiem... muszę się permanentnie odchudzać...( Odpowiedz Link
balkan Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:44 i można "Wielkie żarcie" część druga nakręcić... Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 14:47 Albo odstawić rzygacza z Monthy Pythona, fuj, fuj Odpowiedz Link
sharlotka Re: Pada deszcz 30.09.03, 15:07 Frunze... glowa do gory... tez ciagle mysle, ze jestem gruba.. i jeszcze dzis na dodatek wciagnelam cala paczke M&Ms, a teraz opona na brzuchu wylewa mi sie ze spodni... A do tego wlasnie sie zachmurzylo, bedzie lalo.... No i nic nie idzie tak jak myslalam (czyt. wszystko sie sp**** dolilo). Mam pryszcza na policzku, ktorego rozdrapalam. W domu moja kotka stlukla moj jedyny, drogi krem i dostalam wczoraj szalu, co skonczylo sie brakiem snu przez pol nocy... No i co? Pewnie, ze nie jest Ci przez to lepiej... ale lacze sie z Toba w bolu... bo ja ostatnio tez nie wiem czego chce, buuuuu........ sharlotka wylewajaca sie...... Odpowiedz Link
frunze Re: Pada deszcz 30.09.03, 15:09 Dziękuję Ci Sharlotko, może nie lepiej, ale na pewno przyjaźniej jakoś Idę. Na dzisiaj mam chyba dość forum. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Pada deszcz 30.09.03, 15:10 frunze napisa?a: > Dzie˛kuje˛ Ci Sharlotko, moz˙e nie lepiej, ale na pewno przyjaz´niej jakos´ Ide˛. > Na dzisiaj mam chyba dos´c´ forum. trzymaj sie cieplutko... zasniesz, a juz za chwile bedzie nowy dzien. pozdrawiam sharlotka Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Pada deszcz 30.09.03, 15:21 ja tam nie zauważyłem u Ciebie problemów z wagą - a wzrok mam sokoli...zjedz ptasie mleczko i odpręż się)) Odpowiedz Link
jasmintea Przewrotnie z usmiechem:) 30.09.03, 15:28 Sur le pont d'Avignion Ten wiersz jest żyłka słoneczna na ścianie jak fotografia wszystkich wiosen. Kantyczki deszczu wam przyniosę - wyblakłe nutki w nieba dzwon jak wody wiatrem oddychanie. Tańczą panowie niewidzialni "na moście w Awinion". Zielone, staroświeckie granie jak anemiczne pączki ciszy. Odetchnij drzewem, to usłyszysz jak promień - naprężony ton, jak na najcieńszej wiatru gamie tańczą liściaste suknie panien "na moście w Awinion". W drzewach, w zielonych okien ramie przez widma miast - srebrzysty gotyk. Wirują ptaki płowozłote jak lutnie, co uciekły z rąk. W lasach zielonych - białe łanie uchodzą w coraz cichszy taniec. Tańczą panowie, tańczą panie "na moście w Awinion". Krzysztof Kamil Baczyński Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszcz 18.12.03, 09:48 Pada deszcz, zmył cały śnieg, zrobiło się szaro i pomuro. Idą święta, wogóle mnie to nie cieszy. Zapadłbym w sen zimowy, wiosną będzie lepiej. Odpowiedz Link
wgfc Re: Pada deszcz 18.12.03, 10:03 sloggi napisał: > Pada deszcz, zmył cały śnieg, zrobiło się szaro i pomuro. A u mnie nie pada Jest ciągle biało i mroźno. > Idą święta, wogóle mnie to nie cieszy. Mnie też nie. Nie lubię towarzyszącego im zamieszania i związanych z tym stresów. > Zapadłbym w sen zimowy, wiosną będzie lepiej. Zawsze jest lepiej. Budząca się przyroda dodaje optymizmu. Odpowiedz Link
altu Re: Pada deszcz 18.12.03, 10:08 Też mam ochootę przespac calą tą szopkę z zimą, sniegiem i swietami... W sumie... swieta wydaja sie radosniejsze, kiedy jest snieg... moze jeszcze sniego dojdzie do swiat. zostal jeszcze caly tydzien... Odpowiedz Link
geograf Re: Pada deszcz 12.01.04, 09:14 wczoraj było naprawde pięknie,a po niecałych dwóch tygodniach dzisiaj ten śnieg spłynie do studzienek kanalizacyjnych okropna plucha i przeciętny dzień zapowiada się... czemu nioe może być prawdziwej zimy?? Odpowiedz Link
wgfc Re: Pada deszcz 12.01.04, 09:54 geograf napisał: > okropna plucha i przeciętny dzień zapowiada się... Będę miał doła dzisiaj, a właściwie to już mam. > czemu nie może być prawdziwej zimy?? A czemu nie może już być wiosna? Odpowiedz Link