Dodaj do ulubionych

WSTAWAĆ!!!

03.04.10, 07:49
Czas święcić jajka i co tam jeszcze kto posiada! big_grin

https://tiny.pl/hgpxv
Obserwuj wątek
    • marijola1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 08:29
      Jejku,jak zimno sie zrobilo!!!!!
      Moja koncepcja lekkiego,wiosennego stroju na dzis calkowicie upadla :
      (
      • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 08:33
        W m. st. Warszawie od rana coś pada, ale mnie nie napada smile
        To w ramach utrzymywania Cię na bieżąco wink
        • mylutka7 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 08:53
          No, jaja gotują się już w cebuli i słoneczko się pokazuje, fajny dzień chyba
          będzie smile
          • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 08:55
            A co ma nie być fajnysmile
            A jeśli nawet trochę pada, to niech pada! wink
    • kropeczka-b Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 08:56
      debi_bebi napisała:

> Czas święcić jajka i co tam jeszcze kto posiada! big_grin

Ja jaj nie posiadam...a jajniki mogą być? wink big_grin
      • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 09:00
        Mogą, albowiem to zasadnicza część składowa jest. Zresztą teraz prawie wszystko
        się święci smile
        • kropeczka-b Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 09:01
          debi_bebi napisała:

> Mogą, albowiem to zasadnicza część składowa jest. Zresztą teraz
          prawie wszystko się święci smile

Diabła też??? To znaczy że mam w tym roku wstęp do kościoła? big_grin
          • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 09:08
            Diabła każdy ksiądz chciałby poświęcić w pierwszej kolejności, dopiero by miał
            zasługę w niebiesiech smile
            Kropeczka, coś Ty takiego przeskrobała, że wstępu miałabyś nie mieć?
            • tropem_misia1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 09:32
              z koszyczkiem juz nie latam
              robia to rebiata big_grin
              • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:06
                A mamusia w tym czasie
                smakołyki pitrasi? smile
                • tropem_misia1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 11:17
                  debi_bebi napisała:

> A mamusia w tym czasie
                  > smakołyki pitrasi? smile
                  >

Z koszyczkiem drób siostry zaiwania,bo małoletnie to.
                  • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 13:44
                    To kto w końcu pitrasi? smile
            • kropeczka-b Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 09:51
              debi_bebi napisała:

> Diabła każdy ksiądz chciałby poświęcić w pierwszej kolejności,
              dopiero by miał zasługę w niebiesiech smile
              > Kropeczka, coś Ty takiego przeskrobała, że wstępu miałabyś nie
              mieć?

Eeeee...może jeszcze dzisiaj nie pujdę do spowiedzi big_grin
              • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:07
                Ja też na pewno nie pójdę smile
                • kropeczka-b Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:09
                  debi_bebi napisała:

> Ja też na pewno nie pójdę smile

A masz cosik na sumieniu? suspicious wink
                  • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:26
                    W pojęciu katolickim mam na sumieniu całe mnóstwo wstrętnych grzechów.
                    No, ale to są moje grzechy, i z nikim się nimi dzielić nie zamierzam smile
                    • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:44
                      Ja też mam swoje i wara innym do moich! Moje są moje! big_grin
                      • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:54
                        Co nie oznacza, że nie można naprodukować ich z kimś wspólnie wink
                        • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 17:17
                          "Wszystkie grzechy są nasze"? suspicious
                          Nieeee...większość jest własnych. Ale przynajmniej część można
                          naprodukowacć wspólnie...to dobrze brzmi. I ile może być
                          przyjemności przy wspólnej produkcji grzechów... big_grin

Spółka z o.o. "Produkcja przyjemnych grzechów" big_grin
                          • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:26
                            Jak się tak zastanowić, to większość grzechów jest przyjemna, gdy tymczasem na
                            około wmawia się ludziom, że to, co im przynosi cierpienie, to nie jest grzech smile
                            • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:27
                              Bo najlepiej się "doi" ludzi którym się coś wmówi.
                              Matka Teresa 95% zbieranych funduszy na pomoc trędowatym i chorym w
                              Indiach przekazywała do Watykanu. Tym którzy umierali w cierpieniach
                              odmawiała leków przeciwbólowych mawiając właśnie że ból zbliża ich
                              do Boga. Nie może więc im podać czegoś co ich będzie oddalało...
                              • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:31
                                Co za hipokryzja. Nie znoszę hipokryzji, małostkowości i wyrachowania.
                                I nieczułości też.
                                • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:56
                                  To właściwie nie miejsce do takich rozmówek smile Zbyt dużo na te
                                  temnaty wiem...taki mam charakter że nie lubię jak ktoś próbuje
                                  pouczać o moralności mając samemu "diabła za kołnierzem" big_grin Trochę
                                  o tych hipokrytach piszę w innym miejscu smile
                                  • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 07:36
                                    Ale ja nie lubię żadnego rodzaju hipokryzji, chociaż akurat ta "pod wezwaniem"
                                    drażni mnie chyba najbardziej smile
                                    • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 07:49
                                      Przecież i ja cholernie mie lubię. Zwłaszcza takiej! big_grin
                                      Po prost u stwierdzięłm że szkoda psuć dobrego wątku opowioeściami o
                                      tych hipokrytach...mam na to bardziej "pasowne" miejsca" smile
                                      • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:09
                                        W tych bardziej "pasownych" można gadać tak, jak tu? smile
                                        • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:27
                                          W pewnym sensie tak smile To są komentarze do artykułów na portalach.
                                          No i...moje własne przytulne miejsce gdzie mam spokój błogi i gdzie
                                          też można komentować moje sprawozdawania big_grin
                                          • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:30
                                            A Ty potem komentujesz komentarze? smile
                                            • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:44
                                              Oczywiście smile To czasem przeciąga się w całkiem długą dyskusję wink
                                              • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:56
                                                Lubię długie dyskusje, byle były sensowne smile Ale ... trochę zwariowane i
                                                pozornie bez sensu pogaduszki tez lubię smile
                                                • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 09:04
                                                  Wiesz gdzie szukać wink A czy Ci się spodoba to już indywidualna
                                                  sprawa wink
                                                  --
                                                  Idę na swoje blogi.
                                                  Tam mam spokój błogi...

Hardy
                                                  • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 17:17
                                                    Nie tylko, że wiedziałam, gdzie szukać, ale nawet znalazłam smile
                                                  • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 21:25
                                                    Oooo...szybka jesteś smile Nie tylko wiedziałaś "gdzie" ale i "jak"
                                                    znaleźć big_grin
                                                    Echhhh...te dzisiejsze kobiety...pomocy już od nas nie
                                                    potrzebują...nooo, prawie nic wink
                                                    Mam nadzieję że nie jesteś zwolenniczką partenogenezy,hę? suspicious
      • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 10:47
        kropeczka-b napisała:
        > Ja jaj nie posiadam...a jajniki mogą być? wink big_grin

A Ty co, Kropeczko? Jak masz fabrykę jaj to włącz ją...jaja będą big_grin

Idę na swoje blogi.
        Tam mam spokój błogi...

Hardy
        • kropeczka-b Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 11:17
          hardy1 napisał:

> kropeczka-b napisała:
          > > Ja jaj nie posiadam...a jajniki mogą być? wink big_grin

>
          > A Ty co, Kropeczko? Jak masz fabrykę jaj to włącz ją...jaja będą big_grin

Ja tylko jakniki prosukuję...jaja mi nie wychodzą big_grin
          • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 15:34
            Wyjasniam,ze jezeli ob.Xiundz wywala was z kosciola za sam wasz widok,to mozeta
            wyspowiadac sie u mnie.Nawet ofiar nie chce,flaszka wyhisky starczy.I nikomu nic
            nie powiem dalej big_grin
            • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 17:21
              ...oczywiście znaczenie słowa "nic" jest bardzo pojemne... big_grin
            • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:09
              Wcale mnie nie dziwi, że dalej nie powiesz, skoro podczas spowiedzi będziesz
              zajęty opróżnianiem butelki, zamiast słuchaniem wyspowiedzi naszej. Co wydatnie
              ułatwi zasłonka w konfesjonale smile smile
              • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:36
                Przysiegam,ze nie bede przy tym zbyt glosno bulgotac.
                • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:41
                  Przy tym może nie, ale co będzie PO? Kiedy łyskaczek ciało rozgrzeje i ducha
                  rozweseli, radosny bulgot sam się wydobędzie, chcesz tego, czy nie smile
                  • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 21:54
                    ...wpierw z konfesjonału ciało Lezia "samo" się wydobędzie...znaczy
                    się wykula...czy chce tego czy nie big_grin
                    • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 07:37
                      To nie jest takie pewne, bo może zapaść w letarg smile
                      • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 07:51
                        Zapadnie się wewnętrznie?
                        • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:13
                          Tak, w głąb siebie zajrzy, jak skarpeta wywijana na nice smile
                          • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:29
                            Sacreble! To wszystko straci co zyskał...wyleje się ...uncertain
                            • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:31
                              Ale za chwile znowu się napełni- odgórnie smile W końcu to też przyjemność smile
                              • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:46
                                Ale czy to nie szkoda? Tak ciagle wlewać-wylewać, wlewać-wylewać...
                                To wygląda mi na ciągłe płukanie żołądka...łeeee! Lezio na to nie
                                zasłużył. Niech ma trochę przyjemności, niech coś trafi też do głowy
                                z żołądka a nie tylko poza Jego jestestwo...uncertain
                                • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:54
                                  Nie martw się, do głowy tez mu trafia, tylko że przez to nieustanne wymywanie
                                  dostarczanie trzeba powtarzać, co boli głównie finansowo smile
                                  • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 09:08
                                    ...a nie można po wlaniu górny otwór wlewny zatkać? Nie będzie
                                    zmarnowane... Mam na podorędziu takie sposobne drewniane
                                    kołki...kiedyś je używano big_grin
                                    Już opuszczam Was...miłych świąt smile
                                    • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 17:24
                                      Kiedy to wcale nie górnym wypływa. No, może czasami, jak pojemność przewodu
                                      okazuje się zbyt mała wink

Ja już po rodzinnym obiadku, którego starczyłoby mi na tydzień, stąd czuję się
                                      jak nieco przyciężki balon smile
                                      • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 21:27
                                        Znaczy się, długi i przyciężki ten rodzinny obiadek big_grin
          • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 17:19
            kropeczka-b napisała:
            > Ja tylko jakniki prosukuję...jaja mi nie wychodzą big_grin

Ale jaja! Tak...bez jaja?! shock big_grin
    • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:38
      Czego tak krzyczy,wstałam właśnie,wstałamwink
      • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:39
        MATKOOO!! Dopiero wstałaś?? Koniec świata! big_grin
        No, ale skoro już wstałaś, to dobry wieczór smile
        • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:40
          Wszystkie zombi z najciemniejszych zakamarkow zaczynaja jak widac,wypelzac.
          • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:43
            A główny Zombi na czele big_grin
          • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:53
            No rzeczywiscie dzis wygladam jak ZOMBIwink
            No ale cóż jak ktoś jest o rok starszy....big_grin
            • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:11
              Łooo, urodziny miałaś! smile
              Spóźnione, ale serdeczne życzenia przyjmij ode mnie smile
              • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:21
                dziekujesmile
        • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:52
          smile
          Dobry wieczórwink
          • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 19:59
            Bry,bry.A kol.tow.Girlaska-Laska uparla sie zeby tym razem cwierkac w jednej
            grupie z Daktylusem Ptero?Myslita ze chórek wam taki gitesowy wyjdzie z tego?
            • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:08
              Śpiewać wszak nie moge,bo od tego wczorajszego pijaństwa gardziołek
              niedomaga big_grin
              • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:14
                Taki głos nazywa się.... zmysłowa chrypka smile
                • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:21
                  no...wink
            • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:21
              A czymu ni? Trzeba próbować nowych aranżacji, zwłaszcza że aktualnie obie
              chrypimy równo smile
              • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:25
                To moze zaspiewamy im sexualna piosenkęwink
                • debi_bebi Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:29
                  A znamy taką? smile
                  • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:37
                    pocekamy na Kogucika,on nam ułożywink
                    • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:42
                      Bedziecie przed wystepem...cwiczyc ? suspicious
                      • girl_32 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:54
                        Na Tobie Leziu,na Tobiesmile
                        • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 20:59
                          No to teraz nie rozumiem-bedziecie na mnie trenowac wymyslajac sexualna
                          piosenke,czy bedziecie spiewac sexualna piosenke juz wymyslona,na mnie
                          trenujac?Co w sumie,k..wa na jedno wychodzi...
                          • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 22:01
                            Nie na jedno...jak już wcześniej bedą znały to zajmą się Tobą
                            lepiej, rytmem piosenki nadając skoordynowaną harmoniczność
                            zajmowaniu się Tobą...big_grin
                            • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 22:20
                              Mozesz mowic teraz co chcesz-babole zlozone niemoca poalkoholowa juz dawno
                              uderzyly w kimono i nie beda z pewnoscia w stanie odpowiadac na jakiekolwiek wpisy.
                              • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 22:32
                                Wreszcie poznałem jedną z tajemnic Melyny - czemu większość rozmów
                                nagle się urywa z 2 godziny przed północą...big_grin
                                • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 23:02
                                  Dostapiles kolejnego stopnia wtajemniczenia big_grin
                                  • hardy1 Re: WSTAWAĆ!!! 04.04.10, 08:31
                                    Skończyłem nowicjat big_grin
                              • milky_way_1 Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 23:07
                                > Mozesz mowic teraz co chcesz-babole zlozone niemoca poalkoholowa
                                juz dawno
                                > uderzyly w kimono i nie beda z pewnoscia w stanie odpowiadac na
                                jakiekolwiek wp
                                > isy.

Odpowiem za siebie smile Właśnie przyszłam z nocnych zdjęć mojego
                                miasta, i czytam ostatnie dwa wpisy z tego wątku, tak na chybił
                                trafił zobaczyłam i właściwie to dzięki... mam szeroki uśmiech z
                                tego powodu. O właśnie tak.smile Jak tu panów nie kochać, jak w jednym
                                miejscu kawa z ciachem z kimś wyjątkowym jedynym, tu znowu uśmiech
                                za darmo podarowany, nic tylko tak dalej. Miłej nocy, cudownej w sny
                                wyjątkowej pogodnej, aby wszyskie sny spełniła, nawet nie skromna
                                była, bo zawsze tylko ta noc wasza, i cudowne sny okrasza, nawet
                                takie jakie chcecie, w wymarzonym balecie. Dość uśmiechu i pisania,
                                na dziś dosyć świętowania. Jutro cudownego dnia, co wszystkim radość
                                da, i aby był jak każdy wyjątkowy, dający moc odnowy, i aby był
                                radosny, nich to piękny początek już obecnej wiosny, i wszędzie jest
                                żółto i biało, fioletem też łąki skąpało, w przebiśniegi i krokusy,
                                w śnieżyczki i w baziowe dzikusy, co rosną w lesie nawet srebrzyste,
                                w listki zielone bogate, w słońcu przejrzyste. Dobranoc.smile
                                • leziox Re: WSTAWAĆ!!! 03.04.10, 23:28
                                  A dla Ciebie Milky tyle drog mlecznych ile tylko mozesz ich zobaczyc w swoich
                                  wielkich galaktykach.
                                  Sa sprawy ktorych nie da sie innym wytlumaczyc,bo tylko wlasny rozum je
                                  ogarnia,niemniej czlowiek stara sie to jakos przekazac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Najciekawsze
  • Aktywne