07.04.10, 14:02
przeszukując fora, znalazłam forum o tytule "podlotki_podlatujące_pod_50" i tak się zastanowiłam, bo nie wchodziłam do środka, czy pani która jest pod pięćdziesiątkę i robi z siebie podlotka nie wygląda trochę śmiesznie. Oczywiście, wiem, że w każdym wieku jest czas na miłość, seks, przygodę, ale czy nie powinny niektóre panie dostosować swojego zachowania do bardziej dojrzałej kategorii wiekowej. Np Katarzyna Grochala super kobieta, wygląda teraz super, nikt nie powie, ze jest podlotkiem - prawda?
Głowę chylę przed niektórymi paniami, które w każdym wieku potrafią wyglądać atrakcyjnie, a nie ośmieszać się
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Podlotki 07.04.10, 15:11
      Kazdy wiek ma swoje trybuty,ale kobieta dojrzala nie musi sie z tym
      ukrywac.Robienie z siebie podlotka moze zaowocowac w tym wieku porownaniem ze
      stara wariatka czekajaca w kolejce do psychiatryka.
      • hardy1 Re: Podlotki 07.04.10, 16:53
        Atrakcyjna kobieta koło 50-tki zawsze zakasuje podlotka. Dziewczyna-
        podlotek nie ma startu. Ta kobieta ma wiele walorów docenianych
        przez dojrzałego mężczyznę, o których podlotek może tylko marzyć.
        I o tym warto pamiętać...
    • debi_bebi Re: Podlotki 07.04.10, 18:37
      A co ma zrobić taka, której mimo wszystko w głowie dalej zielono?
      Ja już nawet myślałam, że czas zostać dostojną matroną, ale zupełnie mi to nie
      wychodzi smile
      • hardy1 Re: Podlotki 07.04.10, 18:45
        Wypośrodkować. Od tego ma rozum smile
        • debi_bebi Re: Podlotki 07.04.10, 19:00
          Wypośrodkować, ale bez przesady - bo się z tego zrobi urawniłowka smile
      • iwoman Re: Podlotki 07.04.10, 18:46
        ale ja nie piszę o młodej duszy czy młodym usposobieniu, piszę o podstarzałych
        damulkach, które noszą minispódniczki pokazując nieładne już kolana, i robienie
        z siebie nastolatki, gdy jak u (tylko się Koguciku nie obraź) koguta skóra na
        szyi dotyka biustu
        • debi_bebi Re: Podlotki 07.04.10, 18:59
          Ahaaaaa.... To przyszło do nas chyba z Zachodu, gdzie modne jest eksponowanie
          siebie.
          U nas z kolei na razie jeszcze mimo wszystko panuje nieco odmienna estetyka
          powiązana z tendencją hamulcową pt. co ludzie powiedzą?? Osobiście jestem za
          wolnością ekspresji w takich przypadkach, bo co to jest za argument, że ktoś
          wygląda śmiesznie? A niech sobie wygląda jak chce, skoro jemu to odpowiada smile
          • rudka.a Re: Podlotki 07.04.10, 19:38
            Róbta co chceta, ale mnie w spódnicę do kostek za Chiny nie
            wciśniecie..big_grin
            • debi_bebi Re: Podlotki 07.04.10, 19:50
              Rudzik, nawet nie myślę tego robić. Już prędzej przefarbuję się na rudo smile
              • rudka.a Re: Podlotki 07.04.10, 19:53
                śmiem twierdzić, że byłoby Ci dobrze smile))
                A w ogóle, to gdzie to forumowisko jestbig_grin musze tam zajrzeć big_grin
                • debi_bebi Re: Podlotki 07.04.10, 20:16
                  Zagadkami gada! Jakie forumowisko? smile
                  • rudka.a Re: Podlotki 07.04.10, 20:34
                    >przeszukując fora, znalazłam forum o
                    tytule "podlotki_podlatujące_pod_50" /..../

Podlatujące big_grin
                    • debi_bebi Re: Podlotki 08.04.10, 05:50
                      Podlecę sobie big_grin
                      • tropem_misia1 Re: Podlotki 08.04.10, 06:17
                        a też poszłam na to forum,ale...one nie latają(:
                        one tylko podchodzą pod pięćdziesiątkę
                        docierają do tej magicznej cyfry

ja tam latam...we śnie
                        • debi_bebi Re: Podlotki 08.04.10, 07:10
                          Nie zaglądałam tam, postanowiłam tylko podlatywać, póki co.
                          • hardy1 Re: Podlotki 08.04.10, 07:31
                            Nie rozpamiętywajcie czy to jest "dolatywanie" czy też "odlatywanie"
                            od 50-tki. Liczy się inaczej - tylko 18-tki. Na primier: "dwa
                            lata temu skończyłam /kolejną/ osiemnastkę
                            ". Niby to samo ale
                            jak to brzmi...od razu człek czuje się młodszy smilePo drugie można
                            obchodzić 18-tkę nie tylko raz w życiu big_grin

A zresztą wszystko zależy od nastawienia i dbałości o siebie, przede
                            wszystkim optymizmu smile
                            • debi_bebi Re: Podlotki 08.04.10, 07:39
                              Kiedy mnie to podlatywanie wcale nie przeraża, Harduszku smile
                              Co się będę przejmować czymś, na co nie mam wpływu, a na upływ czasu nie mam. To
                              by dopiero była strata czasu smile
                              • hardy1 Re: Podlotki 08.04.10, 07:50
                                Tak trzymaj, Debi big_grin
                                Z jednym się nie zgodzę - na metrykalny upływ czasu nie mamy
                                wpływu ale na biologiczny mamy...można go wyraźnie
                                spowolnić...jak upływ czasu przy prędkości przyświetlnej suspicious
                                • marijola1 Re: Podlotki 08.04.10, 08:40
                                  Wszystko jest dla ludzi,kochani! Nieladne kolana? A od czego rajstopki? Jesli
                                  masz ladne nogi,to czemu ich nie eksponowac? A jak ukrywac szyje? Lato i zima w
                                  szaliku? Doszlam nie tak dawno do wniosku,ze zbytnie przejmowanie sie wygladem
                                  prowadzi do choroby psychicznej.Pokazujmy to ,co mamy ladne.I niech sie wstydza
                                  ci co widzasmile
                                  • nawrotka1 Re: Podlotki 08.04.10, 09:45
                                    Gdyby wolno było pokazywac tylko to, co śliczne, to 50 procent młodzieży tez powinno w habitach chodzić.smile Na szczęście nie ma obowiązku podobania się wszystkim, bez tego mozna żyć i nawet dobry humor mieć smile
                                    • leziox Re: Podlotki 08.04.10, 09:54
                                      No tak.Tylko co tu sie dziwic potem,ze niektorzy/niektore preferuja seks bez
                                      swiatla.
                                      • nawrotka1 Re: Podlotki 08.04.10, 10:32
                                        Może z oszczędności? wink
                                        • leziox Re: Podlotki 08.04.10, 10:35
                                          Mysle ze ze strachu ze im obiekt pozadania z sypialni wyskoczy przez nieotwarte
                                          okno i zniszczy do tego ramy,co kosztuje sporo.No fakt,to tez mozna by zaliczyc
                                          do oszczednosci jak nie ucieknie i nie wybije...
                                          • marijola1 Re: Podlotki 08.04.10, 11:31
                                            To uciekanie to chyba sie odnosi do zakrywania,nie odkrywania,co?
                                      • hermina26 Re: Podlotki 08.04.10, 10:42
                                        leziox napisał:

> No tak.Tylko co tu sie dziwic potem,ze niektorzy/niektore
                                        preferuja seks bez
                                        > swiatla.

To dopiero perwersja!!! Ahhh ta młodzież tongue_out
                                        • hardy1 Re: Podlotki 08.04.10, 11:23
                                          Może i perwersja...może lubią tylko "po palcu"...wink
                                          • pendula Re: Podlotki 08.04.10, 11:43
                                            Najpierw palec potem rękasmile
                                            • leziox Re: Podlotki 08.04.10, 11:44
                                              Widze Pendulka ze ty to jednak lubisz potegowac przyjemnosci big_grin
                                              • pendula Re: Podlotki 08.04.10, 13:26
                                                Jasne! A ty kupujesz flaszke i patrzysz na nią?big_grin
                                                • rudka.a Re: Podlotki 08.04.10, 13:55
                                                  Chyba niewiele mogą, bo forum jakieś zdechnięte z lekka big_grin
                                                  a już szykowałam sie tam do dyskusji big_grin
                                                  • hardy1 Re: Podlotki 08.04.10, 14:42
                                                    Nie zdechnięte tylko pracujące, Rudko smile
                                                    A Penduli dać palec to zaraz caą rękę ze stawu wyrwie uncertain big_grin
                                                  • rudka.a Re: Podlotki 08.04.10, 15:36
                                                    > A Penduli dać palec to zaraz caą rękę ze stawu wyrwie uncertain big_grin

Jak na swoje 45 kg, to ma kobita krzepę, trzeba przyznać big_grin
                                                  • hardy1 Re: Podlotki 08.04.10, 15:40
                                                    Musi mieć...moja ręka dużo mniej waży big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka