kam_ea 04.05.10, 08:34 za maturzystów Dzien Dobry potworki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milky_way_1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:10 Witam dzień dobry Też trzymam mocno. To pierwszy rok gdzie obowiązkowa jest matura z matematyki (znowu przywrócili). Podobno nie za łatwa była i dzieci bardzo się denerwowały. Miłego dnia. Odpowiedz Link
kam_ea Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:16 jutro piszą matematykę w czwartek angielski w przyszłym tygodniu geografię mój taki własnie dodatkowy przedmiot wybrał na maturę Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:21 Wiem Kamciu, miałam na myśli próbną. Nie była za łatwa i dzieciątka się denerwowały. W tamtym roku mój też pisał, wybrał historię rozszerzoną (dość spokojnie było). Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:38 Siostrzenica właśnie j.polski pisze. Jutro potworności: matma po tylu latach...ech Odpowiedz Link
kam_ea Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:40 Dlatego boje się tego jutrzejszego dnia, młody tak jak ja nie jest ścisłowcem Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:54 Mojej siostry syn teraz pisze to też nerwy. Kamciu, młodzież daję radę bardziej niż my kiedyś, teraz są inne warunki. Nie bój jutrzejszego dnia, wszystko będzie dobrze, wystarczy przecież w części napisać by zaliczyć. Co prawda czym lepiej napiszą tym lepsze studia wybiorą, ale nie jest tak znowu bardzo trudno napisać maturę. Jutro też będziemy trzymać kciuki za naszą młodzież. Dobrze napisze zobaczysz Odpowiedz Link
marijola1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 09:54 Tez mialam obowiazkowa matematyke i jakos zyje Kciuki trzymam,szczegolnie ze zdaja dwie znajome mi osoby( w tym jedna to dziewczyna mojego syna) Odpowiedz Link
hermina26 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 11:00 Czesc Leziaczki1 Też trzymam, bo pamiętam jak 8 lat temu też sie denerwowałam Buziaczki i miłego dzionka - mam dzsiaj mnóstwo roboty niestety. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 11:16 Dzień dober Trzymam, ale u jednej ręki...druga jest mi potrzebna )) liczy się? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Trzymamy kciuki 04.05.10, 12:51 Jak ja się cieszę, że nic mnie nie obchodzą matury... Ale kciuki potrzymam za Wasze potomstwo Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Trzymamy kciuki 05.05.10, 08:03 Obdzwoniłam i dużo młodzieży pisało o Świętoszku, podobno dało się wytrzymać z tematem, ogólne zadowolenie. Niektóre tematy z polskiego nie były przerabiane przez młodzież, a pytania z tego były na maturze. Samo życie, ale dały radę, cieszyły się. Dziś trzymamy kciuki, egzaminy z matematyki. Więc trzymamy za Kamci syna, siostrzeńca Tropem_misia, córcie Leśnego, za dwie znajome Marijolki (w tym jedną bliską sercu), mojego siostrzeńca i każdego maturzystę. Połamania pióra Wszystkim życzę miłego słonecznego dnia i pysznej kawy na dzień dobry. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Trzymamy kciuki 05.05.10, 13:03 Mi w każdym przypadku - niezależnie od stopnia łatwosci - matma poszłaby źle Odpowiedz Link
leziox Re: Trzymamy kciuki 05.05.10, 13:08 Zbyt duzo i zbyt dlugo i pozostanie poza tym w poboznych zyczeniach wielu panów. Odpowiedz Link