z_oddali 13.05.10, 10:24 że zaspałam to wpadłam na głównego bossa, który jak zwykle tylko się śmiał, po czym zaprosił na kawę A jak Wasz dzień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kam_ea Re: Nie dość, 13.05.10, 10:39 dla córki koleżanki piszesz, a dla siostrzeńca nie? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Nie dość, 13.05.10, 11:07 jak miło śmiał się to jest spoko, jak nie daj namiary odwidzimy pana, oj miło będzie porozmawiamy z nim uroczo. A tak na serio dzień dobry, u mnie zaczął się fajnie, własnie kawkę popijam, sama zrobiłam rozpieszczjącą podniebienie, mam też ciasteczko mogę częstować, czekoladowe. Fajniusiego dnia z małą ilością pracy i samymi uśmiechniętymi osobami. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie dość, 13.05.10, 14:57 No, widzę, że dzień obfituje w przyjemności Jaka ładna sukienka na tych nogach Odpowiedz Link
leziox Re: Nie dość, 13.05.10, 15:09 Owszem,sukieneczka niczego sobie a i buciki tez calkiem mile. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie dość, 13.05.10, 15:17 Buciki podobają mi się mniej. Nie lubię jak mi coś więzi kostkę I ta szpilka niezbyt wysoka Ale pasuje do całości. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Kawa z nogami 13.05.10, 13:00 Proszę Leśny nogi... od pupy do ziemi... Nogi, nogi, nogi roztańczone... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Kawa z nogami 13.05.10, 14:02 Masz rację Hermino, ale robi to uroczo jak widać... Gdybym miała mu podszepnąć, to zrobiłabym to w odwrotnej kolejności... To wszystko kojarzy mi się z miłością i piosenka, pasuje mi to do tych obrazów... Młodość ma swoje prawa... i nie tylko młodość i tego się trzymać Och Leśny bracie, dajesz do wiwatu. Uroczy z Ciebie człowiek, ale to już wiesz. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Kawa z nogami 13.05.10, 15:06 O tak jak najbardziej. Mów mi jeszcz, już mam dreszcze... Powinnam być didzejem za konsoletą, minełam się z powołaniem. Cóż jakoś to zniosę z wielkim bólem serca chlip chlip Obiad będzie pierwsza klasa dzisiaj. Chłodno dziś, za to gorące klimaty i takowe rytmy, nogi wtedy same chodzą i o to biega właśnie najjaśniej, najjaśniej Loona - Bailando Odpowiedz Link
lidka_77 Re: Nie dość, 13.05.10, 20:13 > że zaspałam to wpadłam na głównego bossa, który jak zwykle tylko się śmiał, po > czym zaprosił na kawę A jak Wasz dzień? heh, ale to nie wyglądało tak: "o, pani z oddali, hrhrhr, to pani jeszcze skoczy dla mnie po kawkię. i pączka" ) Odpowiedz Link
kam_ea Re: Nie dość, 13.05.10, 23:18 hermina26 napisała: > A siostrzeniec to fajne ciacho?;D;D Jak fajne to moge pisac za młody dla Ciebie Odpowiedz Link