tropem_misia1 Re: Beeekkkk! 25.06.10, 17:56 "zdarza się w najlepszej rodzinie" przeca wynika to z nadmiaru! Odpowiedz Link
leziox Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:10 I to tak po browarze czy tak po prostu od obiadku,Gazetko? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:32 Też o tym pomyślałam, nadmiar gazu, jeno zastanawiałam się czy to azot czy wodór? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:38 Obstawiałabym siarkowodór. Odbija się nim jak śmierdzącym jajkiem, aż mało co gardła nie przepali Odpowiedz Link
leziox Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:40 To w sumie taki sam zapach jak z tylka czasami wali zdaje sie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:45 Nie od parady mówi się, że gdyby nie te zęby, to by doopa była z gęby, ale co do zapachu, to chyba masz na myśli ten taki bardziej bezwonny? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: coś jest na rzeczy, 26.06.10, 06:28 Aaaa, pragęba! Przy niej stanę na baczność. Albowiem wszystko, co ma przedrostek pra- ustawia mnie w pozycji pełnej szacunku. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: coś jest na rzeczy, 26.06.10, 09:15 Nie jest to zabytek klasy zerowej. To jest ten moment waży się przyszłość otworu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: coś jest na rzeczy, 26.06.10, 09:21 Samoistne wynalazki epokowe też mnie powalają na kolana Odpowiedz Link
tropem_misia1 Cytatem sie posłużę: 26.06.10, 09:53 "To, czy pragęba przekształca się w otwór gębowy czy odbytowy stanowi o różnicy między zwierzętami pierwoustymi i wtóroustymi." Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cytatem sie posłużę: 26.06.10, 09:56 A człowiek jest wtóroustny? Z drugiej strony czy istnieje zwierzę, które by jadło i wydalało gębą? Św. Anna samotrzecia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Cytatem sie posłużę: 26.06.10, 10:14 Santa...czemu ona?Zaspokój ma ciekawość. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cytatem sie posłużę: 26.06.10, 10:20 Bo mi przyszła do głowy jako pierwsza, w otoczeniu dwóch pozostałych, nienazwanych, bo bliżej niezidentyfikowanych To chyba skojarzenie od wtóroustnych. Samodruga, samotrzecia. Tak często określano postaci na obrazach. Św. Anna samotrzecia - czyli jeszcze dwie postaci są tam obok niej, ale to ona jest tą najważniejszą . Piękna, stara polszczyzna Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Cytatem sie posłużę: 27.06.10, 12:11 była ta trzecia, na obrazkach stała od zadu, ale ponoć ważna była ,że hej Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Beeekkkk! 25.06.10, 22:01 Whisky z redbullem kochany! Piwo to w podstawówce było Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Beeekkkk! 25.06.10, 20:47 Darmowa porada dla Gazetki: na wzdęcia i wiatry pomaga koper włoski Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Beeekkkk! 25.06.10, 22:19 Gdyby było pie... to nie byłoby beeekk!!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: i to by była wielka sztuka: 26.06.10, 11:14 [Potrafił] modulować dźwięki od najdelikatniejszych, ledwo słyszalnych, do najbardziej głośnych i długotrwałych po prostu dzięki odpowiednim ruchom mięśni (...) i na dodatek nie było przykrego zapachu. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: i to by była wielka sztuka: 26.06.10, 16:08 Niby tak i niby nie. Bo nie było żadnych zapachów, a wyróżniał się bardzo, zdobył sławę i uznanie w różnych kręgach. Teraz też trzeba być nikiedy odmieńcem, by zwrócić na siebie uwagę otoczenia. Inność jest w cenie, z umiarem oczywiście, lecz to co inne jest ciekawe, niepowtarzalne, godne zastanowienia się , niekiedy spróbowania, popatrzenia na to ze swojej perspektywy. Inność niekiedy pomaga, a niekiedy przeszkadza. Skoro o nim piszą i zdobył sławę, to nie do końca to jest obrzydlistwo. Przez pewien czas robił to co potrafił najlepiej. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Be? 26.06.10, 21:33 Czy ja wiem? Zapchaj, nie zapchaj, ale znowu o dziurce. Najmilsze memu sercu wątki,które wywołują u mnie śmiech. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: i to by była wielka sztuka: 27.06.10, 18:24 Jego żona mogła mieć co noc taki koncercik Odpowiedz Link