tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 05:53 a radość w mym sercu, bo srana wiedzę mam i spokój tedy wszystkim cmok i miłych chwil 23.09.2010 Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 06:18 Skąd się bierze wiedzę srana? Wstałam jakiś czas temu, i dalej jestem ciemna, jak tabaka w rogu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 06:36 debi_bebi napisała: > Skąd się bierze wiedzę srana? Wstałam jakiś czas temu, i dalej jestem ciemna, j > ak tabaka w rogu Z listu ) Maila dostałam : Ryj żiw i ma sie dobrze.A jest daleko bardzo, po drugiej stronie półkuli to sie nerwię.Jeszcze 10 dni i wraca włóczykij jeden. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:06 Czyli że Ryjek jest dalej, niż normalnie jest, i wraca do tego bliżej? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:37 Ano, na miesiąc wyjechał świat obaczyć daleki.I tak sobie wędruje i wędruje.A ja całuje kompa, i zdrowaśki za tego co to wymyślił odmawiam, bo dzięki temu mam codzienna wiedzę. Raz jej dwa dni nie było to żech palpitacji dostawała. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 05:54 Cześć Tropcia Ćwiczysz Ł przedniojęzykowozębowe? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 06:17 a bo oni tak śpiewają a przynajmniej to usłyszałam Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:03 teletoobis napisał: > Dzien dobry. Budzenie okazalo sie skuteczne O!...widzę, że nie tylko ja uległam łi, łe ła -aniu Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:10 teletoobis napisał: > Ja uleglem parciu na pecherz Eeee...ja wolę ulegać czemu innemu Odpowiedz Link
teletoobis Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:11 A to ja nie ulegam czemus innemu. Za stary jestem Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:15 teletoobis napisał: > A to ja nie ulegam czemus innemu. Za stary jestem Każda wymówka jest dobra...a śliwowicy bądz innemu trunkowi to nie ulegasz? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:35 Tubiś ma to siebie, że tworzy mity na swój temat, i w dodatku potem w nie wierzy Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:38 debi_bebi napisała: > Tubiś ma to siebie, że tworzy mity na swój temat, i w dodatku potem w nie wierzy Wiem..."zabezpiecza tyły" jakby co mnu nie wyszło Odpowiedz Link
teletoobis Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 11:29 Jakie mity? jak kiedys bylem za seksem, bo moglem, to mowilem to wprost. Dzis tez mowie wprost, ze parcie na te sprawy, ze wzgledow fizjologiczno-metrykalnych spadlo do zera. To nie kwestia wiary, a doswiadczenia O! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:39 teletoobis napisał: > Ja uleglem parciu na pecherz Azali nie powiedziano,że mężczyzna brutalnością obarczon? Miast napisać ,że obudziły promyczki słoneczka co po liczku gmyrały to takie cóś. Takie fizjologiczne zamiast filozoficzne!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 11:27 A kobieta to dorobi fantazjujaca teorie do wszystkiego O! Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:01 > budzę > budzę > budzę Aż nad to skutecznie jak dla mnie W nocy taka jedna spać nie dała...tez z rana inna łi iłuje...co za czasy Dobrze, że chociaż jesień za oknem piękna. Miłego Wszystkim.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:09 Tropcia umie trafić tak dogłębnie, że człowiek z radością rach ciach! i na równe nogi Odpowiedz Link
teletoobis Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:12 Trafiony, zatopiony. Ide na 7.30 do kosciola. Tak-JA. Jakas msza jest za zmarlego komedanta strazy, wiec musze Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:13 debi_bebi napisała: > Tropcia umie trafić tak dogłębnie, że człowiek z radością rach ciach! i na równe nogi No może z tymi na równe nogi to nie przesadzajmy...laptopy wymyslisli i człowiek w łóżku może sobie teraz poklikać...ale fakt, ślipia mam już mocno otwarte, co mnie się o tej porze mało kiedy zdarza Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:34 Chyba zaraz złoże petycję na ręce Tropci, żeby częściej budziła, skoro to przynosi tak wspaniałe rezultaty Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:40 Nie ma co na mnie stawiać. nie jestem pewniakiem ( mam na 9:00 do pracy- mogie zaspać) Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:41 debi_bebi napisała: > Chyba zaraz złoże petycję na ręce Tropci, żeby częściej budziła, skoro to przyn > osi tak wspaniałe rezultaty Niech Cię Ręka Boska broni!!!!! ....ja chcę się wysypiać,raz na jakiś czas pozwolę się wcześniej obudzić, ale nie przesadzajmy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 07:53 Oto, jak ukrócono moją inicjatywę prospołeczną Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 08:48 debi_bebi napisała: > Oto, jak ukrócono moją inicjatywę prospołeczną Wiesz...możesz Swoja inicjatywę prospołeczną uskuteczniać na innych...tylko zrób klauzulę, że nie dotyczy to Kropeczki i już Odpowiedz Link
kruche_ciasteczko Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 10:47 Dzieńdobry Leziaczki! Miłego pierwszojesiennego dzionka wszystkim życze! Odpowiedz Link
leziox Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 12:04 Ja wstalem juz o 4:30 ale ze biegalem po swiecie za podejrzanym towarem spekulacyjnym,nie bylem w stanie odpowiedziec z drogi. Tymczasem autostrady przeleciane,dusza odkurzona,towarek zwleczony,teraz tylko zbijac kase i isc na.../tu mozna wstawic na co moze isc Lezio/ Nie piszcie ze na dziwki i browarek,bo to normalne,ale na co jeszcze?... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 13:24 Bardzo się cieszymy, że nie roztrwoniłeś przedwcześnie materiału genetycznego i dysponujesz nadal bogatymi zasobami w swoim mieszku Odpowiedz Link
leziox Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 13:36 No dobra ale nadal nie wie Lezio,gdzie jeszcze moze isc Lezio,oprocz dziwek i piwka... Jakies madre pomysly?Moga byc i niemadre,przyjme to z godnoscia... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 17:21 Na Wolnego strzelca do .... opery,celem ... znanym tylko Leziowi Odpowiedz Link
leziox Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 19:19 Do opery mialem nawet niedawno zaproszenie ale z czasem i odlegloscia nie dalo sie nic zrobic. Nie twierdze ze bym nie poszedl Odpowiedz Link
jootro2010 Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 19:48 ... To jeszcze może na grzyby... i ....na/po ryby Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 20:12 Proponuję włóczęgę po okolicznych dachach i balkonach Odpowiedz Link
leziox Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 20:21 Dachy strome,grzybów nie ma.Balkony brzydkie,nie stoi na nich nic co mogloby mnie sie przydac. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łi,łe ,ła 23.09.10, 20:28 Ale z balkonu można zajrzeć do środka, czy tam co ładnego się nie ukrywa, a na tych innych zrobić profilaktyczne straszenie wrzeszczącym o poranku mordom Odpowiedz Link