02.11.10, 05:34
i jeszcze raz pi pi
taki budzik też mam
miłego dnia
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Noc była straszna 02.11.10, 05:36
      bo bezsenna.
      Obejrzałam dla spokojności i uśnięcia w"W pustyni i w puszczy" (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!)
      Nie pomogło.
      Trzeba dzień przeżyć.
      • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:45
        Dzień dobry, Tropcia smile
        Zapałki w pogotowiu masz?
        • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:47
          a Ty o Zaduszkach?

Zapałki..?
          Czy o mych powiekach?

A wiesz, że słoń się zakochał i nie było go w finiszu filmu?
          • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:50
            O zapałkach do podpierania powiek, żeby całkiem nie opadły w ciągu dnia smile

Słonia nie było, bo podążył w sina dal, za ukochaną? Którą wersję oglądałaś?
            • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:52
              Polsatowskoostatnią(:Marność nad marnościami.
              Ale co można robić w nocy..(:
              • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:57
                Jak nie można spać, to trzeba sobie czymś zająć głowę. Szkoda tylko, że repertuar filmowy o tej porze trochę taki żaden, chociaż " W pustyni i w puszczy" przynajmniej nikogo nie zdenerwuje.
                Nie oglądałam tej nowszej wersji co prawda smile
                • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:18
                  właśnie
                  nerwić sie nie chciałam , ani wciągnąć w fabułę
                  • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:21
                    Wtedy dobre są takie filmy, do których można leżeć tyłem smile
                    • kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:31
                      np. film pt. Stalker
                      3 godziny na nim spalem
                      co jest moim filmowym rekordem

...Stalker – tytułowy bohater filmu Andrieja Tarkowskiego – to jurodiwyj, zakorzeniona w kulturze rosyjskiej postać „szaleńca chrystusowego”, który wybiera specyficzną drogę do świętości ujawniając wady i grzechy ludzi bez względu na obowiązujące normy i czekające go upokorzenia. Film rozpoczyna scena, w której bohater, trudniący się w przeprowadzaniu ludzi przez zamkniętą, ogrodzoną strefę, w której zgodnie z legendami panują nadprzyrodzone moce, wymyka się z domu, aby zabrać Pisarza oraz Profesora w podróż do tajemniczej komnaty, która podobno spełnia marzenia. Jak się później okazuje, jest to podróż inicjacyjna. ....
                      • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:33
                        To ile trwał film?
                        • kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:36
                          wg wiki
                          163 minuty
                          pl.wikipedia.org/wiki/Stalker_(film)
                          • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 07:05
                            Jak dodać przerwy reklamowe, to pewnie ze 40 min dłużej. Najczęściej zasypiam właśnie na przerwach, co ma pewną pozytywną stronę, że mogę sobie film dokończyć w ratach.
                            • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 13:06
                              163 minuty.....hym to wystarczyły trzy minuty by zapaść w sen...nieźle smile)))
                              • kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 15:30
                                uwazaj Misiu
                                bo zaraz przyjdzie nasz najmadrzejszy kolega Tubis
                                wybitny specjalista od warszawskich ynteligentek i styropionowych glupkow
                                z wykladem o ilosci minut w godzinie oraz mnozenia tego razy trzy
                              • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 15:59
                                Powiało grozą.

Dlaczego nie przytakniesz kobiecie , że 180 wyglada równie ładnie jak 160?
                                I tu i tu pełno obłości.

ps.he,he czasem nie wystarczy odchylenie łeba, trza wdziać binokle
                                • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 16:00
                                  a tak w ogóle to Tele trza się bać?
                                  • nawrotka1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 16:34
                                    A bo to jego jednego? wink
                                    • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 19:00
                                      Kogo jeszcze? smile
                                      • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 19:27
                                        pozostaje mi tylko powiedzieć :pi pi pi
                                        • leziox Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:07
                                          ...Rozmowa kontrolowana...Rozmowa kontrolowana...Rozmowa kontrolowana...
                                          • tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:14
                                            "Właśnie do ciebie dzwonię, żeby ci powiedzieć, że nie mogę z tobą rozmawiać. "
                                            • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:38
                                              Wybrany abonent jest czasowo niedostępny. Prosimy spróbować ponownie.
                                              • leziox Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:48
                                                Tu linia 69:kochanie,nazywam sie Kicia,mam 17 lat i sliczne wielkie cycki jak balony na 1go maja.Mozesz je popiescic.Czujesz je?Ohhh taaaaak,rób mi tak,pozadam ciebie bardzo...
                                                Nie zapomnij podac numeru karty kredytowej.Minuta rozmowy 4,99 zl plus Vat...
                                                • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:52
                                                  Jeśli chcesz się dowiedzieć, co cię czeka w przyszłym tygodniu , wyślij sms na nr xxxx.
                                                  • z_oddali Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:55
                                                    Najnowszy BWM może być Twój, jeśli tylko zadzwonisz... Daj sobie szansę i dzwoń już teraz....
                                                  • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:04
                                                    Zastanów się, co robisz! Nikt przy zdrowych zmysłach nie odrzuca 3 000 zł. które już czekają gotowe, by ci je przesłać. Wyślj tylko jeden sms z potwierdzeniem na nr XXXX
                                                  • nawrotka1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:43
                                                    "Tu automatyczne połączenie z działem płatności firmy xxxx. Przypominamy, że na Twoim koncie brak wpłaty w wysokości ........ Nieuregulowanie w/w należności spowoduje odcięcie sygnału "
                                                    smile
                                                  • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:47
                                                    Wszelkie reklamacje dotyczące nieprawidłowych rozliczeń usług telefonicznych będą rozpatrywane po uiszczeniu opłaty.
                                                    smile
                                                  • z_oddali Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:47
                                                    Jeżeli dzwonisz w sprawie nowej umowy naciśnij 1, jeżeli dzwonisz w sprawie płatności naciśnij 2, jeżeli chcesz zgłosić problem techniczny naciśnij 3, jeżeli chcesz połączyć się z konsultantem..... nie ma takiego numeru smile
                                                  • debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:52
                                                    A w ogóle, Obywatelu - zrób sobie dobrze sam! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka