tropem_misia1 02.11.10, 05:34 i jeszcze raz pi pi taki budzik też mam miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Noc była straszna 02.11.10, 05:36 bo bezsenna. Obejrzałam dla spokojności i uśnięcia w"W pustyni i w puszczy" (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!) Nie pomogło. Trzeba dzień przeżyć. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:45 Dzień dobry, Tropcia Zapałki w pogotowiu masz? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:47 a Ty o Zaduszkach? Zapałki..? Czy o mych powiekach? A wiesz, że słoń się zakochał i nie było go w finiszu filmu? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:50 O zapałkach do podpierania powiek, żeby całkiem nie opadły w ciągu dnia Słonia nie było, bo podążył w sina dal, za ukochaną? Którą wersję oglądałaś? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:52 Polsatowskoostatnią(:Marność nad marnościami. Ale co można robić w nocy..(: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 05:57 Jak nie można spać, to trzeba sobie czymś zająć głowę. Szkoda tylko, że repertuar filmowy o tej porze trochę taki żaden, chociaż " W pustyni i w puszczy" przynajmniej nikogo nie zdenerwuje. Nie oglądałam tej nowszej wersji co prawda Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:18 właśnie nerwić sie nie chciałam , ani wciągnąć w fabułę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:21 Wtedy dobre są takie filmy, do których można leżeć tyłem Odpowiedz Link
kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:31 np. film pt. Stalker 3 godziny na nim spalem co jest moim filmowym rekordem ...Stalker – tytułowy bohater filmu Andrieja Tarkowskiego – to jurodiwyj, zakorzeniona w kulturze rosyjskiej postać „szaleńca chrystusowego”, który wybiera specyficzną drogę do świętości ujawniając wady i grzechy ludzi bez względu na obowiązujące normy i czekające go upokorzenia. Film rozpoczyna scena, w której bohater, trudniący się w przeprowadzaniu ludzi przez zamkniętą, ogrodzoną strefę, w której zgodnie z legendami panują nadprzyrodzone moce, wymyka się z domu, aby zabrać Pisarza oraz Profesora w podróż do tajemniczej komnaty, która podobno spełnia marzenia. Jak się później okazuje, jest to podróż inicjacyjna. .... Odpowiedz Link
kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 06:36 wg wiki 163 minuty pl.wikipedia.org/wiki/Stalker_(film) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 07:05 Jak dodać przerwy reklamowe, to pewnie ze 40 min dłużej. Najczęściej zasypiam właśnie na przerwach, co ma pewną pozytywną stronę, że mogę sobie film dokończyć w ratach. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 13:06 163 minuty.....hym to wystarczyły trzy minuty by zapaść w sen...nieźle ))) Odpowiedz Link
kitek1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 15:30 uwazaj Misiu bo zaraz przyjdzie nasz najmadrzejszy kolega Tubis wybitny specjalista od warszawskich ynteligentek i styropionowych glupkow z wykladem o ilosci minut w godzinie oraz mnozenia tego razy trzy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 15:59 Powiało grozą. Dlaczego nie przytakniesz kobiecie , że 180 wyglada równie ładnie jak 160? I tu i tu pełno obłości. ps.he,he czasem nie wystarczy odchylenie łeba, trza wdziać binokle Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 16:00 a tak w ogóle to Tele trza się bać? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 19:27 pozostaje mi tylko powiedzieć :pi pi pi Odpowiedz Link
leziox Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:07 ...Rozmowa kontrolowana...Rozmowa kontrolowana...Rozmowa kontrolowana... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:14 "Właśnie do ciebie dzwonię, żeby ci powiedzieć, że nie mogę z tobą rozmawiać. " Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:38 Wybrany abonent jest czasowo niedostępny. Prosimy spróbować ponownie. Odpowiedz Link
leziox Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:48 Tu linia 69:kochanie,nazywam sie Kicia,mam 17 lat i sliczne wielkie cycki jak balony na 1go maja.Mozesz je popiescic.Czujesz je?Ohhh taaaaak,rób mi tak,pozadam ciebie bardzo... Nie zapomnij podac numeru karty kredytowej.Minuta rozmowy 4,99 zl plus Vat... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:52 Jeśli chcesz się dowiedzieć, co cię czeka w przyszłym tygodniu , wyślij sms na nr xxxx. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Noc była straszna 02.11.10, 20:55 Najnowszy BWM może być Twój, jeśli tylko zadzwonisz... Daj sobie szansę i dzwoń już teraz.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:04 Zastanów się, co robisz! Nikt przy zdrowych zmysłach nie odrzuca 3 000 zł. które już czekają gotowe, by ci je przesłać. Wyślj tylko jeden sms z potwierdzeniem na nr XXXX Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:43 "Tu automatyczne połączenie z działem płatności firmy xxxx. Przypominamy, że na Twoim koncie brak wpłaty w wysokości ........ Nieuregulowanie w/w należności spowoduje odcięcie sygnału " Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:47 Wszelkie reklamacje dotyczące nieprawidłowych rozliczeń usług telefonicznych będą rozpatrywane po uiszczeniu opłaty. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:47 Jeżeli dzwonisz w sprawie nowej umowy naciśnij 1, jeżeli dzwonisz w sprawie płatności naciśnij 2, jeżeli chcesz zgłosić problem techniczny naciśnij 3, jeżeli chcesz połączyć się z konsultantem..... nie ma takiego numeru Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Noc była straszna 02.11.10, 21:52 A w ogóle, Obywatelu - zrób sobie dobrze sam! Odpowiedz Link