Dodaj do ulubionych

Co masz teraz na sobie? :)

04.11.10, 10:45
tylko poważne odpowiedzi proszę... to nie sekstelefon wink
Moja odpowiedź brzmi: dżinsy i koszula w kratkę. Wyjątkowo udomowiona dzis jestem.

Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 10:48
      blondynke z wielkiem temperamentem smile
      • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 10:50
        Możesz się przegrzać big_grin
        • leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 10:57
          Kota.
          Siedzi mnie na ramieniu i przeszkadza w pisaniu glupot.
          • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:00
            To wdzięczne pole dla wyobraźni...Lezio przed komputerem, ubrany tylko w kota....winkbig_grin
            • leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:04
              Wiedzialem.
              Nie,mam na sobie rowniez wdzieczna koszule flanelowa,tudziez gacie pokryte portkami.
              • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:18
                O okładach z kota słyszałam, że podobno niwelują promieniowanie ujemne.
                To znaczy, że będziesz dziś bardzo dodatni, Leziu smile
                spokojny, wyrozumiały, cierpliwy - a jak kot poleży odpowiednio długo - może nawet flaszkę postawisz swoim forumowiczom big_grin
                • kitek1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:20
                  a kot moze leziakowi postawi
    • kitek1 pantaleony 04.11.10, 11:07
      bo zaraz ide zrobic wizyte
      • nawrotka1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:14
        Szlafmycę z kutasikiem zostaw w domu.
        błąd......
        zostaw samą szlafmycę smile
        • kitek1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:16
          a mialo nie byc seksownie
          • nawrotka1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:26
            Tubiś mnie skręcił na myslenie aluzyjne. Chciałam być dziś prostolinijna jak Kubuś Puchatek smile
            • kitek1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:29
              a znowu wyszedl
              Tubus Ruchatek
              • teletoobis Re: pantaleony 04.11.10, 11:52
                A ty znow odgrywasz Kitka-Cnotka sad
                • kitek1 Tubusiu Ruchatku powiedz raz szczerze 04.11.10, 15:04
                  ogladasz czasami serial pt. Ratownicy ?
                  • teletoobis Kitusiu Picusiu 04.11.10, 15:40
                    nie smile
                    • kitek1 przypomina mi dmuchanie blizniaczek napieralskiego 04.11.10, 16:49
                      przez olejniczaka
                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8612617,Olejniczak_oglasza_koniec_zaloby_po_tragedii_smolenskiej.html
                      • teletoobis Re: przypomina mi dmuchanie blizniaczek napierals 04.11.10, 18:26
                        Masz nizle skojarzenia.
                        Tyle ze musisz byc tolerancyjny. Nie wszyscy, tak jak Ty, beda sie umartwiac po smierci Prezydenta Tysiaclecia
                        • kitek1 czerwone i czarne 04.11.10, 18:47
                          jak napisal kiedys Stendhal
                          ale nie bede Ci juz gugla meczyl
                          • teletoobis Re: czerwone i czarne 04.11.10, 19:42
                            Kasia Sobczyk miala podobnie smile
                            • kitek1 Re: czerwone i czarne 04.11.10, 19:59
                              a Czesiek Niemen
                              byl troche w PZPR
                              • teletoobis Re: czerwone i czarne 04.11.10, 20:21
                                A Fogg w episkopacie smile
                                • kitek1 Re: czerwone i czarne 04.11.10, 20:42
                                  ogolnie wiadomo
                                  ze w episskopacie
                                  i stawiaj tego kretynskiego slonka na koncu smile
                                  • teletoobis Re: czerwone i czarne 04.11.10, 20:59
                                    smile bede je stawial na poczatku hehe
    • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:40
      Nie wiem czy o tej godzinie można się przyznać, że jeszcze ganiam w błękitnym szlafroczku z kapturem w różowe hipopotamy tongue_out i w skarpetkach frote. Gdyby nie fakt, że muszę młodą odebrać ze szkoły cały dzień bym się tak dzisiaj relaksowała smile

................................................................
      Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
      • kitek1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:44
        dobrze
        ze o 2-giej w nocy
        nawrotka nie przeprowadza
        swoich badan
      • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:46
        Oczywiście, że wypada. Robi się ciekawie.... winksmile
        Różowe hipopotamy na powitanie dnia to jest to, chyba pomyślę o jakiejś podobnej dawce optymizmu dla siebie big_grin
        • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:52
          Hipcio to mój ulubieniec w Zoo wink co do optymizmu, to przy dzisiejszej, jesiennej pogodzie taki przytulny/przygłupawy strój trochę rozwesela smile a może raczej sama świadomość, że dzisiaj nie muszę nigdzie gnać z wywieszonym ozorem tongue_out

• leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 12:34
            Gingerowa.Samo spojrzenie na twoj radosny ryjek schowany za parawanem ryzego koloru moze juz rozweselic.Mysle ze dawka z hipopotamami bylaby jednak dla mnie zbyt humorystyczna big_grin
            • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 12:51
              Patrzę w lustro z hipciami w tle i dla porównania bez... i druga wersja jest zabawniejsza smile

• rudavve Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 17:46
                nawrotka1 napisała:

> tylko poważne odpowiedzi proszę...

Zatem odpowiadam poważnie suspicious
                Dres w kolorze żółto - różowym suspicious
                big_grin
                • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:10
                  A czym go zasłaniasz, jak przychodzi listonosz? big_grinbig_grinbig_grin
                  • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:19
                    w tej chwili mam na sobie bawełnianą koszulkę z krótkim rękawem w czarno-szare paski i czarne figi. i to by było na tyle bo jestem już w domu i po prysznicu.
                    • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:22
                      Mam czarne bawełniane spodnie, t-shirt i narzucony na niego sweterek. I chce mi się jeść, ale nie chce mi się zjeść, i jestem kompletnie rozkojarzona.
                      • teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:27
                        O! skarpetki wdziejesz dopiero na noc? smile
                        • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:30
                          a ja jestem po obfitym obiedzie i chce mi się spać, ale nie mogęuncertain
                          • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:39
                            Mnie ściska z głodu w żołądku, ale na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze uncertain
                            • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:43
                              źle się czujesz?
                              zatrułaś się?
                              • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:46
                                Nie, to nerwy smile
                                • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:48
                                  a czym się denerwujesz?
                                  • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:54
                                    Lipcusia, powiem Ci , jak się spotkamy.
                                    • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:56
                                      oksmile trzymam Cię za słowo.
                                      ale może nie warto się denerwować? znaczy to coś/ktoś nie jest warte Twoich nierwów?
                            • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:45
                              Co to jest? chyba stres?
                              Mam nadzieję, ze to nie moja wina, ja dziś dla odmiany jem przez cały dzień, prawie bez przerwy....może natura w ten sposób walczy o rownowagę? smile
                              • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:52
                                Nawrotko, a jaka by miała być w tym Twoja wina? Nic z tych rzeczysmile
                                To jest stres, i to długotrwały.
                                Idę zjeść coś "na siłę". Nerwy nerwami, ale wrzodów nie zamierzam sobie wyhodować.
                                • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:07
                                  Wiem, że nie moja, bo ja Ciebie za bardzo lubię, żebym chciała byc przyczyną Twojego stresu kiedykolwiek smile
                                  Współczuję bardzo, zjedz coś koniecznie i w ogóle życzę pozytywnego rozwiązania problemowsmile
                                  • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:22
                                    Dziękuje, Nawrotko, ale to chyba nieprędko. I właśnie ta niepewność jest najbardziej ...ech!
                              • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:57
                                To mamy różne natury, bo mnie zjadł stres i jeść nie mogę, bo mi się jakiś głaz w kichach robi
                                jak zjem sad
                        • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:30
                          Skarpetki to u mnie element nieodłączny, więc pominęłam. Kapcie też pominęłam, oraz majteczki pod spodniami.
                          • teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:31
                            a chomonto? smile
                            • debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:40
                              Zdjęte. Za chwilę zaczęłoby mnie dusić smile
                              • teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:41
                                To dobrze. Nie chce zebys puchla smile
                    • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:42
                      17lipiec1976 napisała:

> w tej chwili mam na sobie bawełnianą koszulkę z krótkim rękawem w czarno-szare
                      > paski i czarne figi. i to by było na tyle bo jestem już w domu i po prysznicu.

Nie zawiodłas mnie smile
                      Lipcusia jak zwykle seksowna, chociaz liczyłam też na opis pielęgniarskiego stroju smile
                      • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:46
                        hehehe
                        hehehe
                        od 7.00 do 14.35 zielona spodniczka przed kolano, biały fartuszek z zielonymi wstawkami, rajstopy cieliste i białe butywink
                  • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:54
                    nawrotka1 napisała:

> A czym go zasłaniasz, jak przychodzi listonosz? big_grinbig_grinbig_grin

A może robisz błędne założenie? Być może wcale nie zasłania - są dwa inne wyjścia tongue_out może go zakłada dla niego, albo radzi sobie inaczej wink
                    • nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:19
                      Musi być w tym jakis tajny plan, bo nie posądzam Rudki o zwykłą sadystyczną chęć straszenia smile
                      • ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 20:30
                        Też tak sądzę, a pomysłów mam na to kilka - co najmniej dwa smile W przeciwieństwie do Ciebie, najbardziej skłaniam się do wersji sadystycznej, wręcz z wątkiem kryminalnym w tle wink
    • vizjonerka Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:13
      Normalnie, jak to tuż po przyjściu z pracy do domciu - żakiet i spódniczka. Reszta to detale smile
      • 17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:20
        hoho, ładniesmile eleganckosmile
        • vizjonerka Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:37
          "pracowo..." taka robota smile Zresztą, lubię i nie narzekam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka