tropem_misia1 10.06.11, 20:34 ja se tak tropię i tropię, a jak jakoweś cudeńko,albo perełkę wytropię to raduję się ,że hej przed chwilką wpadłam na trop:"Kuś umarł, kpy w sieroctwie" no piękne.... a ktosik wie o co się rozchodzi? ja wiem,ale nie powiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: a wiecie ,że 10.06.11, 20:42 Niejaki pan Morsztyn. Z polskiego bylem nie chwalac sie bardzo dobry. I wcale nie musialem pani psor dymac po godzinach zeby miec dobre stopnie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a wiecie ,że 10.06.11, 20:47 noooooo..zgadza się, ale mnie rozśmieszyło to co autor chciał powiedzieć a może to nie śmieszne jeno tragiczne? to zależy Odpowiedz Link
leziox Re: a wiecie ,że 10.06.11, 20:57 To trzeba tego tasiemca przeczytac calego i do konca a nie kazdy to wytrzyma,hihihi! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a wiecie ,że 10.06.11, 21:17 kiedy ja się uporczywie jeno zacytowanego tekstu trzymam uporczywie piszesz,że dobry z j.polskiego byłeś? wiedzy Twojej na pewno nie posiadam ale zawsze lekkie pióro miałam , pisałam wypracowania dla innych też - na ten sam temat Odpowiedz Link
leziox Re: a wiecie ,że 10.06.11, 21:21 Nie chodzi o konkretna wiedze,chodzi tylko o to ze jakos lubie swoj jezyk ojczysty i to ze mozna sie slowami bardzo dobrze bawic. A tekst zacytowany-kutas nie zyje,cipki w zalobie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a wiecie ,że 10.06.11, 21:29 też lubię ..no słowami ale żeby tak zdradzać tajemnice alkowy? Odpowiedz Link