Dodaj do ulubionych

Brydzia wróciła !!!!!

22.09.12, 23:54
Wrócila bo tatus sie nie zgodzil aby chlopak spal u niego w domku . Chlopak powiedzial rodzicom ze nie bedzie go na noc i sie nie mial gdzie podziac i teraz bedzie nocowal u mnie .
Chyba rozerwe kiedys to moje dziecko !!!!
A mialo byc tak pieknie , teraz cala noc nie bede spala przez nich . A sasiedzi jak zobacza ze autko jego garazowalo pod moim domem to beda takie plotki ze hej .
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 00:32
      Oj tam zara.Dorobia ci sliczne blizniaki przez ten czas i zostaniesz wzorowa babcia.
      Tez masz problem.
      • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 00:44
        Nic nie myślisz. Chłopaka połóż w swoim łóżku obok siebie i śpisz spokojnietongue_out
        • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 00:52
          Pomysl zaslugujacy na Nobla.
          Rano-wpierdol od Brydzi big_grin
          • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 00:53
            No ale głowa spokojna wink
            • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:00
              No jasne ze spokojna.I gleboki sen smile
              • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:03
                Oj nie zazdroszczę Tej naszej Czarnulcesmile
                • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:05
                  No ja tez nie bardzo.Pewnie sie miota po domu i mysli co ma z tym wszystkim zrobic-zabrac Brydzi zabawke do siebie czy nie zabrac z perspektywa blizniaków na horyzoncie?
                  • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:13
                    Tfuj....,wypluj to! Toż ja dopiero sobie uświadomiłam,ze też już babcią mogę zostac uncertain
                    • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:15
                      No dobra,wyplulem na sciane za siebie.
                      Wszystko bedzie dobrze a Brydzia bedzie miala tym razem szczescie big_grin
                      • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 01:18
                        No! Teraz możemy iść spać spokojniesmile
                        • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 10:59
                          No proszę jak ładnie . Wy sobie tutaj gadu gadu , a ja musiałam towarzystwo dopilnować , rozdzielić i położyć grzecznie spać . Brydzia spała ze mną , koło mnie , chłopaka odpowiednio musiałam ustawić , leżał jak trusia i nie wychodził z pokoju .

Gerla , pomysł niezły ale chlopak zupełnie nie w moim typie . Może jakby mi się podobał , to bym wpadła na takiego pomysła big_grin
                          • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 20:50
                            black-sandra napisała:

> Gerla , pomysł niezły ale chlopak zupełnie nie w moim typie . Może jakby mi się
                            > podobał , to bym wpadła na takiego pomysła big_grin

Ja nawet o tym nie pomyślałamsmile
                            Raczej o bezpieczeństwie Waszej gromadki tongue_out
                            I tak nie wiem po co to wszystko,jak mają coś zrobić to zrobią nawet i w windzie....,takie życie,nie upilnujesz i już.
                            • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:18
                              A Ty nie wiesz , żę sex w windzie i innych dziwnych miejscach powoduje zlamanie penisa ?
                              dzisiaj to wyczytałam big_grin
                              • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:28
                                Raczej zdarza się to bardzo rzadko ale ,że w windzie? A co winda ma do tego?
                                • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:36
                                  Bo to jest niewygodne miejsce bardzo stresujace , a takie zlamanie zdarza sie najczesciej u facetow ktorzy uprawiaja sex pozamalzenski smile
                                  • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:38
                                    Oj tam oj tam. Taka przypadłość zdarza sie najczęściej u młodych ,niedoświadczonych mężczyzntongue_out
                                    • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:55
                                      oj tam oj tam , ale się zdarza smile
                                      • girl_32 Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 21:56
                                        Ale niezmiernie rzadkosmile
                                        ....i cholernie bolitongue_out (podobno)
                                        • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 22:15
                                          No podobnosmile
                                          • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 22:27
                                            Tak tak,rewelacja.Malzenstwo,drodzy Panstwo,chroni przed polamaniem kutasa.I tylko po bozemu sie dymac,w zadnych windach i nie kurwic sie.To kutas bedzie caly.
                                            Tak,tak.
                                            A czlek cale zycie bladzil,nie wiedzac,ile mial szczescia...
    • 1zorro-bis Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 07:49
      a kto to jest?
      • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 10:57
        Brydzia to moja 16-letnia córeczka smile
        • super.halusia Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 11:23
          nie patrz na sąsiadów,żyj swoim życiembig_grin
          • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 11:37
            No przecież nie patrzę ale wiem co będa mówili . Wiesz ja mieszkam na wsi , a tutaj same dewoty wokól mnie są smile
            • super.halusia Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 11:44
              a co Ty myślisz,że w mieście nie ma,ja jak wracam z pracy a na ławeczce siedzą kamerzyści,to czuję na swojej głowie czternaście par oczubig_grinbig_grinbig_grin
              • black-sandra Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 12:08
                Ja myślałam , że w mieście to sobie można bardziej pozwolić na większą swobodę . Przynajmniej w tych miastach gdzie mieszkałam , było ok , albo mi się tylko tak wydawało smile
                • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 12:47
                  Czasami wieksze miasta to tez wiochy,to chyba od mentalnosci zalezy ludzi w danej okolicy mieszkajacych.Generalnie wszyscy sa ciekawscy,jak sroki.
                  Ciesze sie niezmiernie ze dzielne wysilki mamy majace na celu nie dopuszczenie do orgii seksualnej córeczki z chlopczykiem zostaly uwienczone sukcesem.
                  Pytanie:towarzyszysz im 24 godziny na dobe? suspicious
                • super.halusia Re: Brydzia wróciła !!!!! 23.09.12, 12:48
                  też jest dewoctwo,ja odbijam od takichbig_grin
                  • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 16.07.14, 01:25
                    Precz dewoctwu!
                    big_grin
                    Kto to w ogole ten watek wygrzebal?
                    • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 16.07.14, 01:35
                      Czas leci chyba za szybko jakby.
                      Znowu jakies 2 lata przeminely z wiatrem...
                      • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 00:41
                        Do poczytania dla młodego pokolenia nigdy nie jest za późno.
                        • cambria1.2 Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 09:41
                          Urocze obawy big_grin
                          • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 12:35
                            W międzyczasie Brydzia poszła już na swoje.
                            A mama nadal się martwi.
                            • cambria1.2 Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 12:40
                              Bo nawet nie widzi...
                              • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 12:48
                                Najlepsze były obawy Czarnej o to co sąsiedzi powiedzą.
                                big_grin
                                • cambria1.2 Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 12:59
                                  No i ciekawe, co powiedzieli.
                                  • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 13:04
                                    Tego w audycji niestety nie wyjaśniono.
                                    • cambria1.2 Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 13:07
                                      Może nagrać nowe odcinki?
                                      • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 13:14
                                        Ale to może już z Brydzią, jako mamą.
                                        Tylko ona na razie uparcie nie produkuje sobie dzieci.
                                        A Czarna się nie zjawia na czas, nawet wtedy, kiedy obgadujemy jej doopę.
                                        big_grin
                                        • cambria1.2 Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 13:38
                                          Może się spóźnić. Kary nie będzie...
                                          • leziox Re: Brydzia wróciła !!!!! 10.03.20, 13:45
                                            Nie wiem, ale raz wzięła i błysła na nieboskłonie a potem zniknęła.
                                            Jeśli się pojawi za następne dwa lata, to i ta dyskusja zniknie w otchłani melynowych opowieści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka