of.woman.born 20.12.08, 09:23 i to o 9.00 rano, poprawiłam papierosem. Panie Mask, ma pan jakieś swoje nieprzyzwoite zdjęcia na MySpace? Brakuje mi do pełnego zestawu, żebym poczuła się w pełni stoczona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelzajaca_schizofrenia Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 09:41 alez woman, to nie stoczka, ty sie wlasnie wyemancypowalas Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 09:44 pelzajaca_schizofrenia napisał: > alez woman, to nie stoczka, ty sie wlasnie wyemancypowalas Być moze, cokolwiek by to nie znaczyło, ale co z tymi nieprzyzwoitymi zdjęciami Maska? Nie wierzę, że żadnych nie powiesił. Tacy martyrologiczni obrońcy moralności podwieszają najczęściej. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 09:47 mask jest silny byk, nie zrobilby tego teraz pierwszy raz bylem na slynny myspace, myslalem ze tam sie na randki umawiaja, a to filmiki vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=48277648 Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 09:54 pelzajaca_schizofrenia napisał: > mask jest silny byk, nie zrobilby tego > > teraz pierwszy raz bylem na slynny myspace, myslalem ze tam sie na randki > umawiaja, a to filmiki > > vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=48277648 Dzięki...nie znałam. A masz link to wykonania Ewy Błaszczyk? Już raz mnie wciągnąłeś w reprezentacyjną, i ten niesamowity teledysk..ale kurna nie mogę znaleźć linku i przekazać dalej. Mozesz mi przypomnieć? Co nie zmienia faktu, że nadal, gdyby mask chciał się przee mną obnazyć, to jestem otwarta. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 09:57 wszyscy czekaja na otwarcie, jedna pani z forum dla neurotyczek, ktora tez jest swieta, ale inaczej, powiedziala ze na depresji czekamy na to ze pewnego dnia maskowi puszcza blokady i wtedy wystrzela korki od szampana, w powietrze wyleca baloniki i wszyscy beda szczesliwi Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 10:00 pelzajaca_schizofrenia napisał: sugerujesz, że nigdy nie wystrzeliły mu baloniki? Niemożliwe. Odpowiedz Link
of.woman.born No to hujawiak na dobranoc 20.12.08, 10:18 pl.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4 Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: No to hujawiak na dobranoc 20.12.08, 10:22 jak powiedzial poeta, zarzygala mnie pani ta kobiecoscia. na forum dla swirow eksponowanie kobiecosci jest nie na miejscu, bo wiadomo ze wszystkiemu winne sa matki. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: No to hujawiak na dobranoc 20.12.08, 10:27 pelzajaca_schizofrenia napisał: > jak powiedzial poeta, zarzygala mnie pani ta kobiecoscia. na forum dla swirow > eksponowanie kobiecosci jest nie na miejscu, bo wiadomo ze wszystkiemu winne sa > matki. Nie rozumiem ludzi, którzy piszą o swoich matkach na forach otwarcie. Odpowiedz Link
of.woman.born zapomniałam dołączyć 20.12.08, 10:28 serdeczne pozdrowienia. Pójdę po rozum do krowy. Odpowiedz Link
of.woman.born a propos emancypacji 20.12.08, 10:39 kobiety- pistolety pl.youtube.com/watch?v=5ii_gsMj2aQ&feature=related Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: a propos emancypacji 20.12.08, 10:42 www.wrzuta.pl/audio/3prANKjymK/starzy_sida_-_lubie_laski_z_malymi_cyckami Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a propos emancypacji 20.12.08, 10:45 No ja mam niestety duze cyce, ale mam nadzieję, że Mask takie lubi. Odpowiedz Link
pelzajaca_schizofrenia Re: a propos emancypacji 20.12.08, 10:48 satjow.wrzuta.pl/audio/DAkeDqfwKw/big_cyc_-_facet_to_swinia Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a propos emancypacji 20.12.08, 10:49 pelzajaca_schizofrenia napisał: Nie wkładajmy wszystkich facetów to jednego worka. Mask to z pewnoscią nie świnia. mask to mask. Odpowiedz Link
of.woman.born tym razem już naprawdę sobie idę 20.12.08, 10:57 pl.youtube.com/watch?v=l2j3vypUUd0&feature=related ale nie ma awarii bez czasu na pieprzoty. Odpowiedz Link
lejdi111 Re: Wypiłam piwo na forum 20.12.08, 23:15 na zdrowie. Ja właśnie wlewam w siebie browara :) Odpowiedz Link