tropem_misia1 12.10.12, 07:26 dzisiaj,że hej. Jeszcze nie trzaska, ale...ale... Na słupek nie patrzę, bo go nie mam ,ale...ale widzę swój siny czubek, ale...ale... bez kapki nie jest tak źle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Ujemnie 12.10.12, 09:46 no sezon na ciepłe majty trza rozpocząc...w lesie było -4 i pizgało ze heeej - żyleta) Odpowiedz Link
leziox Re: Ujemnie 12.10.12, 11:15 Nic tylko Syberiada.Dobrze ze w tym roku nikt mnie nie zapraszal na wódke,to nie musze tam jechac. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ujemnie 12.10.12, 11:41 anus-hka napisała: > no sezon na ciepłe majty trza rozpocząc...w lesie było -4 i pizgało ze heeej - > żyleta) znaczy się .....znowu reformy?. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ujemnie 12.10.12, 11:42 ....rolne? tropem_misia1 napisała: > anus-hka napisała: > > > no sezon na ciepłe majty trza rozpocząc...w lesie było -4 i pizgało ze he > eej - > > żyleta) > > znaczy się .....znowu reformy?. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: zimny kubełek?: 12.10.12, 11:45 Jak już politykujemy: nagrodę pokojową Nobla dostała Unia Europejska zmieszane uczucia mam do tego co najmniej dla mnie bez sensu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: zimny kubełek?: 13.10.12, 07:26 Unia, to kto konkretnie? My też są Unia, to może i nam coś skapnie? I znowu - nam, to komu konkretnie? Masz rację- bez sensu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: zimny kubełek?: 13.10.12, 07:55 Może Grecji?.......... Strasznie się zapluwali komentując nagrodę. No tak...musieli zrezygnować z dodatku za mycie rąk.Musieli zakopać trupy na które brali świadczenia...i coś tam jeszcze. a w TVN24 oprócz migawek w.w. prowadzący obliczył ( albo mu obliczyli?) ile przypadnie na obywatela...to grosze. ale ale zawsze to nagroda.... Odpowiedz Link