Dodaj do ulubionych

....STÓŁ....zastawiamy :P

23.11.12, 21:13
Dawaj ceratę w te kratke niebieskom....tongue_out
Obserwuj wątek
    • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:20
      Proszę kanapeczkitongue_out

https://www.real.pl/typo3temp/pics/45b68989f0.jpg
      • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:23
        Widze ze jakies kontrwátki sie rozrastaja.
        Jak moj watek o balandze nie dojdzie dzisiaj do stówy to bedziem pruc.
        A kanapki moga byc,zawsze to na krzywy ryj.
        • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:24
          Spoko zrobimy ze dwie stówy...,co to dla nassmile
          • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:25
            No,a potem ze trzy numerki big_grin
            CO to dla nas.
            • super.halusia Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:27
              big_grin
            • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:27
              Najpierw się urżniemy,żeby potem nic nie pamiętać.(tak bezpieczniej będzie)tongue_out
              • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:39
                Bo to jest wlasciwa kolejnosc:najpierw sie urznác zeby sie zerznác.
                Ale jestes pewna ze nie warto by bylo pamietac?
                • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 21:46
                  No właśnie nie do końca pewna jestem. Domniemam ,ze jednak warto big_grin
        • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:00
          takie cudne kanapeczki Girlaska naszykowała - palce lizać big_grin
          • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:07
            Mysle ze gdzies ukradla ale calkiem pewien nie jestem.Zreszta co to w sumie przeszkadza big_grin
            • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:11
              Lezio gospodarzu nie bądź chytruskiem proszę wyciągnąć zapasy na stół smile
          • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:09
            śledziki w oleju z cebulką doniosłam do stołu,to musi być duży stół smile
            jemy i pijemy, a o czym porozmawiamy ?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ87PeSkhInWZYGLQqetAFnLwHDzHfxiMuY9Bm3lgBBhu8t1eO5
            • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:15
              coś sie towarzystwo wykrusza....,chyba zaraz chrapać będą a ja chciałam jeszcze na stole zatańczyc tongue_out
              • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:21
                najpierw zjemy potem będą tańce,ja będę kasę zbierać zgoda ?
                potem się podzielimy wink
                • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:24
                  Dobra,ale nie mów nikomu ,OKI?tongue_out
                  • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:29
                    dobra ciii,bo jak się mistrzu Lezio dowie to nas z biznesu wykopie wink
                    • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:32
                      ...albo co gorsza to każe sie podzielić z nim samym tongue_out
                      • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:34
                        A co?To o czyms takim ze Bozia kazala sie dzielic,to nie slyszeli?!
                        Sledziki zabieram.Wygladaja na bardzo dobre.
                        • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:40
                          podzieliłyśmy już z Girlaską gniewasz się ? wink
                          i tu na stół coś mistrzu przynieś bo jedzonko się skończyło i napitki też smile
                          • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:43
                            No właśnie ! A gdzie napitki suspicious
                        • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:40
                          A tanczyc mozeta.Byle niekompletnie ubrane.
                          • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:42
                            w jakich kostiumach znaczy się,chłodno trochę to musimy się przyodziać wink
                            • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:46
                              lidka449 napisała:

> w jakich kostiumach znaczy się,chłodno trochę to musimy się przyodziać wink

No coś Ty Lidzia ! W kominku napaliłamsmile
                          • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:44
                            Toż to oczywista oczywistość tongue_out
                        • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:42
                          Ja Ci sie podzielę zaraztongue_out
                      • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:37
                        to my weźmy 3/4 a resztę ewentualnie możemy zostawić za udostępnienie lokalu smile
                        • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:47
                          lidka449 napisała:

> to my weźmy 3/4 a resztę ewentualnie możemy zostawić za udostępnienie lokalu smile

Zwariowałaś? Za co kupimy pióropusze na następną balangę tongue_out
                          • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:49
                            oprawa artystyczna kosztuje dobra Lezio dostanie 1/10
                            i napalone w kominku o to wachlarze konieczne wink
                            do chłodzenia i zakrywania smile
                            • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:52
                              I cylindry tongue_out
                                • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 22:57
                                  Jak w 9 i pół tygodnia tongue_out
                                  • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:00
                                    nie za ostro ? tongue_out
                                    • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:02
                                      oj tam,damy radę tongue_out
                                    • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:02
                                      No dobra.Kabaret moze byc,akurat lubie ten kawalek.
                                      Tance tez do bialego rana.
                                      Ale tylko te przy rurze,znaczy jak kto tanczy.
                                      Polewam bo gardla jakby juz suche macie.
                                      Dostalem tani Autovidol.
                                      • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:05
                                        ale z Ciebie Ebenezer tu szampan miał być a nie wynalazki wink
                                      • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:06
                                        Phi....,a ja liczyłam na jakąś dobrą wodę mineralną wink
                                        • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:08
                                          woda mineralna tez się przyda na później wink
                                          • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:10
                                            Ja poprzestanę na wodzie,jutro z samego rana gnam przez pół Polski a panowie w niebieskich mundurkach są bezlitośni dla starszych pań wink
                                            • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:13
                                              i tak od razu starsza fest babeczka z Ciebie,a gdzie tak rano gnasz ?
                                              to już Tobie nie polewamy smile
                                              • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:21
                                                Ja chyba zrobie zakaz przylazenia na melyne takich co to pic nie chca bo jakies tam niebieskie w swiecie.Przy trzech promilach jeszcze idzie jechac.
                                                • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:24
                                                  Do pierwszego zamachania tego w tym niebieskim smile
                                              • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:22
                                                Nie polewoj,Stop!
                                                A jade w takie jedno miejsce zobaczyć się z najprzystojniejszym mężczyzną mojego życiasmile Strasznie się za nim stęskniłamsmile
                                                • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:27
                                                  to mineralna dla Ciebie Girlasko i udanego spotkania i bezpiecznej drogi
                                                  noga z gazu smile
                                                  • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:35
                                                    Dziwne.Nie wiedzialem ze jutro mam sie spotkac z Girl...
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:39
                                                    leziox napisał:

> Dziwne.Nie wiedzialem ze jutro mam sie spotkac z Girl...

Jeśli masz 16 lat to chyba jednak miałeś byc Ty Leziutongue_out
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:37
                                                    Pozwolisz,ze na razie nie podziękujęsmile
                                                  • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:42
                                                    No dobra.Teraz sie przyznam:Nie jestem tak mlody!
                                                    YYYYYYYYYYYYYYYYYYHHYHYHYHYYYYYYYYYYYYYYYYY/rozpaczliwy ryk/
                                                    Juz skonczylem 18 lat.
                                                    Przykro mi.
                                                    Sorry.
                                                    Izwienitie.
                                                    Entschuldigung.
                                                  • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:45
                                                    ale zaryczało,aż się szklanki na stole i kieliszki zatrzęsły smile
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:52
                                                    lidka449 napisała:

> ale zaryczało,aż się szklanki na stole i kieliszki zatrzęsły smile

To był ryk lwa ....big_grin
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:50
                                                    Hahahaha....,no popatrz. Ja też już mam 18 skończone tongue_out
                                                  • lidka449 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:54
                                                    pora na mnie oczy zmaltretowane,miło się z Wami gawędziło
                                                    dobrej nocy big_grin

PS jeszcze tu wrócę kiedyś smile
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 23.11.12, 23:57
                                                    Dobrej nocy Lidzia. A mnie sie jakoś dziś spać nie kce. Chyba,ze sam łeb opadnie na klawiaturkęsmile
                                                  • leziox Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 24.11.12, 00:10
                                                    I wszystkim tez dobrej nocki zycze.papcio klapcio.
                                                  • girl_32 Re: ....STÓŁ....zastawiamy :P 24.11.12, 00:11
                                                    A idźcie śpiochy. Idźcietongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka