leziox 06.12.12, 18:12 W tym wszystkim uszlo mojej uwadze,ze 27go listopada minela trzecia rocznica egzystowania melyny. Spóznione holdy,okrzyki radosci,jakas flaszke albo dupci od chetnej dziewoi chetnie przyjme nawet po czasie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Rocznica forum 06.12.12, 18:39 Na taką okazję musi być coś extra najlepszego wszystkim na teraz i na zaś. Ech Lezio Lezio, pomroczność jasna że o własnej rocznicy zapomniałeś ? aby do piątki a później do dziesiątki. Ile flaszek do tego czasu na Melynie pęknie ile futerek zostanie przetrzepanych Odpowiedz Link
m.maska Re: Rocznica forum 06.12.12, 19:19 Leziox... flaszek bedziesz mial na pewno dosyc...to ja z bukietem kwiatow Trzy lata... gratuluje... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 06.12.12, 20:05 piję zdrowie jako jeden z nielicznych pamiętających początek. Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 06.12.12, 21:50 No Mario,tylko nieliczni przetrwali,tylko nieliczni z dawnej gwardii. Co tu gadac,kiedys to sie forumowalo Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rocznica forum 06.12.12, 22:56 Kiedyś też się i piło i żarło a dziś prawdziwych melin już nie ma, już tylko po krzakach towarzystwo szemrane się chowa by butle obciągnać. Koło mnie są działki przedzielone długą polną drogą mocno zakrzaczoną po bokach. Chodzimy tam na spacery /wiosną latem i jesienią/ i zaglądam w te krzaki nieraz żeby zobaczyć te 'wyszynki' nic nowego, to samo co kiedyś. Cegły albo jakieś pieńki pod dupę a jako stół drewniana albo plastikowa skrzynka - dookoła pełno różnych flaszek po gorzale i butelek po piwie i po alpagach - bywa że i nasrane blisko i narzygane. Dawno już tak nie chlałem, ale może kiedyś jeszcze -jak kiedyś, zanurkuje w krzaczorki z butelczyną i z kimś do kompanii ? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 07.12.12, 00:17 Lezio, bi my to tak jak szczury i pluskwy- przeżyjemy nawet bombę atomową. Pewnikiem konserwuje nas nieskrywana miłość do pewnej substancji chemicznej. Chociaż..... Debi nie pije i jest z nami już 11 lat Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 07.12.12, 11:11 A czego to Debi nie pije?Bo jesli o etanol chodzi,to gleboko zastanawialbym sie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Rocznica forum 07.12.12, 11:38 No, jeżeli Tobie, Leziox, uszła ta data, to mnie tym bardziej. Ale jestem, kłaniam się wdzięcznie i wytrwałości w prowadzeniu tego, jakże barwnego forum, życzę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 07.12.12, 19:49 To pewnie tylko przy mnie nie chciała ujawniać swych skłonności W sumie gusta też mogły się jej zmienić. I smaki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 08.12.12, 06:52 Jak niepublicznie wiadomo, etanol pijam. Rzadziej niż sporadycznie, o! Natomiast częściej muszę znosić pobibkowe wyziewy różnych takich panów korzystających z komunikacji miejskiej. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 08.12.12, 10:52 Domyślam się więc, że wracałaś komunikacją miejska z Leziem, skoro on tak przekonany co do swych racji Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 10.12.12, 06:12 Takiego faktu akurat sobie nie przypominam, i to bynajmniej nie z powodu zamroczenia alkoholem, bo do picia jak mnie nie ciągnęło, tak i dalej nie ciągnie. Ale co tam. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 10.12.12, 17:35 No właśnie to, że mnie nie ciągnie do picia. Ani trochę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 10.12.12, 20:29 Ale ja naprawdę nie wiem, po co się tłumaczysz.... Mnie ciągnie, ale nie mam krztyny czasu na takie przyjemności Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 11.12.12, 05:33 Chyba z przyzwyczajenia się tłumaczę. I też ostatnio czasu mi bardzo brakuje na własne przyjemności, oraz sił, żeby coś z tym zrobić. Robota lubi głupiego? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Rocznica forum 11.12.12, 06:50 debi_bebi napisała: Robota lubi głupiego? _____________________________-- chyba to prawda Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 11.12.12, 07:12 W moim przypadku na pewno. Nie potrafie olewac i nie wiem, czy kiedykolwiek sie naucze. W zwiazku z tym czesto haruje za olewaczy. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 11.12.12, 09:10 Tobie za to płacą Moja praca, ta która zajmuje mi cały czas wolny, jest sponsorowana przeze mnie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 12.12.12, 05:41 Ale chyba nie weźmiesz się za sponsorowanie RP? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Rocznica forum 12.12.12, 08:43 Jakby na to patrzeć w ten sposób, ze korzystam z własnego telefonu, własnej drukarki, własnego transportu, to właściwie już sponsoruję Dobrze, że mamy w klubie kilkunastu biznesmenów, którzy nie mają węża w kieszeni Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rocznica forum 12.12.12, 19:44 Niektórzy mają szczęście, że ktoś chce ich sponsorować tylko za możliwość przebywania w ich otoczeniu lub czucia się użytecznym. Odpowiedz Link
leziox Re: Gratuluję :) 07.12.12, 12:24 Ja dluzej to moge,jak sobie popije. Na forum Gazety blákam sie juz od lat 11-tu. Ale melynkie otworzylem przed trzema laty,gwoli wyjasnienia. Wszystkim przesylajacym mi jakiekolwiek zyczenia wszystkiego serdecznie dziekuje i wychylajac rytualnego kwasiora "Perla Bieszczadzkai" zycze wam,abyscie wszyscy zdrowi byli,bez wzgledu na aktualny stan psychiczny. Odpowiedz Link
leziox Re: Gratuluję :) 07.12.12, 18:26 A teraz sobie popisze tu sam,bo gosci jakos nie widac,no to cos trzeba w sumie robic. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Gratuluję :) 07.12.12, 18:37 Zakładane było jako melina ? A po roku jest rodzina. Gratuluję. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Gratuluję :) 07.12.12, 19:09 A po trzech latach sami alkoholicy i dewianci wymagający przymusowej terapii w zakładzie zamkniętym Odpowiedz Link
leziox Re: Gratuluję :) 07.12.12, 19:20 Caly trick polega na tym,ze nawet jesli terapia przymusowa jest,to trzeba podpisac na nia zgode.Wiec nic nam nie grozi,mozemy dalej chlac dlugo i szczesliwie. Jeszcze niejednego z AA upijemy jak prosiaka. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Gratuluję :) 07.12.12, 21:23 3 lata to kawałek czasu,a już 11 lat na forum to historia - Ty ją tworzysz Odpowiedz Link
girl_32 Re: Rocznica forum 07.12.12, 20:50 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO niech śmiga dalej w niezmąconej melyniarskiej atmosferze Leziaku jeden jedyny w swoim rodzaju a dla Ciebie oczywiście prezenta mam Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 07.12.12, 21:10 Dziekuje uprzejmie za mile slowa Girlaska Laska ale do tych balonikow wolalbym jeszcze miec doczepiona reszte ciala o ile to nie problem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rocznica forum 08.12.12, 06:11 po czasie ,ale za to ony jest ten czas by stanąć na chwilkę i wzruszeniu się oddać to miłe miejsce i sympatyczne i każdy normalny inaczej ,jakikolwiek by nie był znajdzie swój zadymiony kącik przy mokrej ladzie , a bo przed chwilka barman zatańczył szaleńczo ścierką i na sekundę zatrzymując się wysłuchał z albo bez zrozumienia czasem lepiej bez bo czasem z z to się żałuje jak dym opadnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rocznica forum 08.12.12, 07:29 jeszcze można dołożyć gwiazdkę pomyślności....... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O!!!! 08.12.12, 07:55 I Lezio też wreszcie dozna jasności jak my. Bo ci on pewnikiem w piernatach się poniewiera z ciapniętymi powiekami. Odpowiedz Link
leziox Re: O!!!! 08.12.12, 10:49 Z tymi piernatami to jest tak ze codziennie musze wstawac o godzinie 4-ej/slownie-czwartej/aby o godzinie piatej znowu móc sie polozyc.W miedzyczasie chec do snu jest oczywiscie nie tu gdzie trzeba i sie wierce zanim sie uda zasnac.Albo i sie nie uda.Potem durne koty kolo 10ej urzadzaja koncert,mimo ze maja pelne michy i juz czlek wkurwiony musi zwlec sie z barlogu aby koncertowo zbluzgac bydleta i zrobic sobie mocna i czarna jak pieklo jebatke/bez cytrynki,tfu/. Potem sie cos mamle,aby nie pasc i przeglada jednym okiem madrosci forumowe. A potem egzystuje nadal.W miedzyczasie po obiedzie mozna pasc na godzinke albo dwie aby odespac zaleglosci. Czy nie wyglada to wam na jakis podejrzanie koszmarny horror codzienny? Ktos chce sie zamienic? Odpowiedz Link
teletoobis Re: O!!!! 08.12.12, 10:55 Zamień się ze mną i potaplaj się trochę w interpelacjach i interwencjach.... I to złożonych nie z kocich, a z ludzkich dramatów Odpowiedz Link
leziox Re: O!!!! 08.12.12, 11:10 Mnie chodzi tutaj tylko o przebieg mojego walania sie w piernatach a nie rodzaj mojej lub czyjejs pracy.Taplac sie nie lubie,bo mnie to przypomina do zludzenia grzaski teren albo bagnisko,a bagnisko interwencji oraz interpelacji brzmi jeszcze gorzej. Gdybym musial to taplalbym sie,ale skoro nie musze,zostawiam ten temat dla fachowców,którzy sie na tym znaja,czyli dla ciebie Debi oraz twoich kolegów/kolezanek. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O!!!! 08.12.12, 14:40 Niestety Debusia już nie bawi się chyba w załatwianie spraw ludzkich. Teraz liczy słupki. Leziu, ja się też na tym nie znałem, ale musiałem się poznać, chcąc coś dobrego dla ludzi poprzez RP uczynić. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: O!!!! 09.12.12, 10:41 teletoobis napisał: chcąc coś dobrego > dla ludzi poprzez RP uczynić. ______________________________ Czy jest szansa, że ta czyniona dobroć wkrótce jakoś spłynie na lud utrudzony? Mam tylko nadzieje, że sam w tej sprawie czynienia dobra dla ogółu nie jesteś, bo jako jednostka, niestety, dobrobytu nie uczynisz.... Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 08.12.12, 11:32 O w morde!Jak czlek tak otworzy watek i zobaczy taka baterie flaszek,to morda cieszy sie od samego rana. No co za szczodrosc!Staruszeczka,dzieki,masz buziola przy nastepnym zoczeniu realnym! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rocznica forum 08.12.12, 12:32 ...i niech sie koniecznie forumowisko kręci dalej.. Dla Założyciela i Wszystkich piszących, zaglądających samych radości Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 08.12.12, 12:37 A ta wiewiórka w tym kóleczku to jakas mala prywatna elektrownia ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rocznica forum 08.12.12, 12:53 Noo, ba! muszę się czasem pokręcić stare nawyki jeszcze zostały )) może tempo już nie to, co kiedyś, ale chęci jeszcze są )) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rocznica forum 08.12.12, 15:27 Przyszła w odwiedziny sympatyczna Staruszeczka a wraz z Nią pojawiła się niejedna rozweselająca po samą szyjkę napełniona ambrozją kochana flaszeczka pozwoli Staruszeczka to napiję się tego trunku z kubeczka przekąszę korniszonkiem i już mnie tu nie ma miłego alkoholowego popołudnia no bo mróz coraz większy a alkohol wiadomo - to kroplówka podtrzymująca każdego zmarzniętego meliniarza przy życiu i przy nadziei Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 08.12.12, 16:54 Byle takich kroplówek nam nie zbraklo w tym roku oraz w nastepnym,to bedzie dobrze i juz Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rocznica forum 08.12.12, 18:08 A to za pozwoleniem na drugie nóżkie pozwolę sobie szanowna Pani Lezio ! jako pierwszy Meliniarz odpowiadasz żeby nie zabrakło i nie tylko gdy reanimacyja niezbędna, ale w ogóle - jako chleba naszego powszedniego także Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 09.12.12, 19:04 No to Czarus zapewne wybyl na spotkanie a gdzie reszta ludnosci pijacej nie tylko herbatke z /tfu/cytrynkom sie podziala? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rocznica forum 11.12.12, 09:05 Rozbiegła się po okolicznych krzakach tworząc tzw podgrupy z których każda jedna ma kuriera latającego do monopolowego po butelką gdy zabraknie dlatego zawsze w takich sytuacjach mówiłem - blady człowieku, przytargaj od razu dwie, po co dwa razy latać miłego dnia. Odpowiedz Link
bettina75 Re: Rocznica forum 11.12.12, 09:45 Chociaz spoznione ale szczerze gratuluje i dalszego rozwoju zycze! Wody ognistej tutaj juz moc, wiec przydaloby sie cos na slodko Pomysl sobie cos dobrego i zdmuchnij je Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 11.12.12, 12:29 Bettina,serdeczne dzieki za wielki torcik. Jesli zas o te swieczki chodzi,to przyznam sie ze wole dmuchac,ale nie na swieczki Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rocznica forum 11.12.12, 14:18 Ja dmucham na zimne aby nie zapeszyć czego ważnego Odpowiedz Link
anus-hka Re: Rocznica forum 11.12.12, 12:57 Wprawdzie trzy lata temu bujałam na innych forach albo i nie ale buziak od anuszki i tak wielki z okazji tak podniośle uroczystej) Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 11.12.12, 14:09 Bardzo to mile,a kazdy buziak przyjmuje na klate-na ryjek znaczy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rocznica forum 11.12.12, 14:21 No dobra niech stracę , ode mnie też buziak , może być nawet na tą klatę P.S. A która to jest rocznica ? - bo ja tutaj za młoda aby pamiętać początki Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 11.12.12, 14:22 Jak sie dokladnie nie czyta,to sie nie wie. Za buziola dziekuje i proponuje zabawe w detektywa:Która to juz rocznica? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rocznica forum 11.12.12, 14:33 No powiedz , która , która ? Za dużo czytania , a ja nie mogę siedzieć zbyt długo , proszę Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 11.12.12, 16:00 Wystarczy uwaznie spojrzec-i juz wszystko jasne. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rocznica forum 11.12.12, 17:09 Jestes wstrętny !!! Ale niespodzianka , a ja myślałam , że melynka dłużej już hula Odpowiedz Link
leziox Re: Rocznica forum 11.12.12, 17:28 Hihihi!Jak mnie sie nazywa wstretnym,to dobry znak-albowiem oznacza to jakis rodzaj emocji w stosunku do mojej osoby Odpowiedz Link