super.halusia 14.01.13, 16:40 czy to dramat,czy moda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 16:43 Mnie nie przeszkadza,jak dostane dupci to czy z tatuazem czy bez,zawsze jest dobrze. Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 17:41 Zdecydowanie moda.Ale na ladnym ciele tatuaz wyglada tez fajnie-zwlaszcza ladnie zrobiony. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 17:54 Zecydowanie moda . Mi się podoba delikatny tatuaż w dyskretnym albo i widcznym miejscu Tragedią jest jeśli kobieta sobie wytatuuje większą część ciałka , wtedy estetyki już żadnej w tym nie ma . Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 18:17 też uważam,że delikatny fajnie wygląda Odpowiedz Link
anus-hka Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 18:44 dramat jezeli to jest duza ilośc - moje zdanie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 19:04 Nigdy nie podobały mi się rysunki na ciele..może przez to, że kojarzono je kryminalistami... obecnie raczej z modą... jeśli już, to jakiś delikatny wzór.. zresztą...jak kto chce... pamietam taką sytuacje...matka przyszła porozmawiać o swoim dziecku...a że było to letnią porą, to ubrana dosyć...odkrycie cholera nie mogłam uspokoić wzroku..na rękach, piersiach, szyi straszyły jakies koszmary, napisy, kropki....obrzydliwe były... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 19:13 bo to z pewnością było obrzydliwe Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 19:14 Bo wy,kobiety,na kobiety patrzycie zupelnie inaczej niz my,faceci.I stad dochodzicie do wniosku ze cos takiego na kobiecie jest nieciekawe albo obrzydliwe. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: nie,nie,nie 14.01.13, 19:30 to boli i jest wbrew naturze a na starość nie można poddać renowacji............ Odpowiedz Link
leziox Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:05 No i ch.j.Przynajmniej ma sie wspomnienia nie z tej Ziemi. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:25 Owszem, a przy okazji robienia tatuażu można się nabawić wirusowego zapalenia wątroby typu C, jako specjalnego efektu dodatkowego . Odpowiedz Link
rudka-a Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:32 Można....tak samo, jak u dentysty, fryzjerki, kosmetyczki.... )) niestety.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:35 To po cholerę dodawać sobie jeszcze jedną możliwość więcej? Odpowiedz Link
rudka-a Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:42 Czy taki młody człowiek w ogóle sie nad tym zastanawia?....robią...dla szpanu, bo inni mają, bo modne...może za kilka lat pozałują....zrobić łatwo...usunąc bardzo trudno...chyba, że jest..żelowy.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: nie,nie,nie 14.01.13, 20:46 Masz racje, zapomniałam, że za młodu ma się gorącą głowę i niewiele w niej pomyślunku na zaś Odpowiedz Link
rudka-a Re: nie,nie,nie 14.01.13, 21:34 Wiesz, jak to jest...koleżanka ma, to dlaczego ja nie mogę..i dzierga w tajemnicy przed rodzicami...Chociaż moja koleżanka zapłaciła za zachciankę córki motyl niczego sobie na 3 razy dziergany, bo wymyślny bardzo Odpowiedz Link
loczek62 Re: nie,nie,nie 15.01.13, 07:13 rudka-a napisała: > mniej więcej tak wygląda A dopuszczasz czasem myśl że też będziesz stara i pomarszczona? A co do tatoo na załączonej fotce. Mogę powiedzieć że zrobiony bardzo dobrze, dobrym pigmentem (nie wyblakł z upływem lat) pełna profeska. Jeśli pani z załączonego obrazka to lubi i ją to bawi to w takim odniesieniu głupawo wyglądają te podśmiewajki w twoim wykonaniu.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 20:32 Potrzeba odróżnienia się od innych, bycia oryginalnym, jak sądzę. Podobnie, jak w przypadku kolczyków zakładanych, gdzie tylko się da. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 20:44 przede wszystkim na języku lub ustach Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 20:44 No,te kolczyki cholera jasna,etc.Czlek jako facet czuje sie coraz bardziej niespokojnie,zwazywszy na mozliwosc wystapienia niespodzianek podczas dobierania sie do takiego babola. Idác za ciosem,myslalem juz o opancerzeniu malego Lezia aby nie nadziac sie u jakiegos pomyslowego damskiego Terminatora na cholera wie jakie zelastwo tam na dole. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 20:48 Właśnie wyobraziłam sobie kolczyk w odbycie. Do robienia makaroniku Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:02 Debi,ja nie twierdze ze ty masz zbyt wybujala wyobraznie,ale przyznam ze i te wizje jakos mnie zaniepokoily tak,ot,troszeczke... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:16 Chyba nie sądzisz, że zainstalowałabym sobie coś takiego? Już sama wizja wystarczy, żeby się odechciało Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:19 wyobrażam sobie,jakby to wyglądało,tragedia Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:22 O, Halusi też wystarczyło, że sobie wyobraziła Nie ma, jak doprowadzić temat do absurdu, żeby spojrzeć na niego trzeźwym okiem Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:45 Jeszcze by tu nam brakowalo nietrzezwego absurdu. Wole nie myslec co mogloby z tego wyniknac. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 21:51 A ja tam jestem oszczędna i powiem krótko. Moda przeminie a kaski szkoda Odpowiedz Link
leziox Re: Kobieta z tatuażem 14.01.13, 22:05 O.wlasnie.Nareszcie glos rozsadku przemowil. To polej. Odpowiedz Link