Dodaj do ulubionych

Weekendowa rozpusta

09.03.13, 20:37
Bo cos robic trzeba.Ballantines na stól i jadziem.
Cos robicie dzisiaj rozsadnego,czy same nierozsadne rzeczy?
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 20:58
      W kazdym razie ja ide po wódke bo stwierdzilem ze moze dzisiaj zabraknac-albo jutro.
    • bromba-bomba Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 21:31
      smile Rzeczy rozsądne są często... nudne... Czyli, lepiej iść na żywioł i robić te nierozsądne.. big_grin Ciekawiej i weselej... byleby nie przesadzić! Tak jak z alkoholem... przedawkowanie... już nie jest ani ciekawe ani tym bardziej wesołe... big_grinbig_grinbig_grin
      • leziox Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 22:49
        Przedawkowanie to nie tylko z alkoholem konczy sie niewesolo.
        • bromba-bomba Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 22:52
          big_grinbig_grinbig_grin .. jak to mówią.... co za dużo to niezdrowo.. big_grinbig_grinbig_grin
          • leziox Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 23:02
            Chrzanic to,raz sie zyje.
            Wszystko co na p i wszystko co niezdrowe przynosi nam najwiecej radosci.
            • bromba-bomba Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 23:06
              smile Zakazany owoc zawsze smaczniejszy... choć i często niezdrowy... big_grin
              • leziox Re: Weekendowa rozpusta 09.03.13, 23:26
                Ja nie mowilem o zakazanym owocu tylko o rzeczach uznanych przez naukowcow za niezdrowe.
                Zakazany owoc to moze byc dla faceta mloda przed ukonczeniem lat 15-tu.
                • dunajec1 Re: Weekendowa rozpusta 10.03.13, 00:42
                  A ja siedze i pierdze w stolek, tez jeszcze ryja nie zamaczalem, ale zanosi sie na to ze jakiegos drinka jeszcze wypije, to na zdrowie.
                  • leziox Re: Weekendowa rozpusta 10.03.13, 03:25
                    Na zdrowie Dunajec.Mimo zes tak daleko,to kiedys nie omieszkam cie odwiedzic.
                    Przywioze sliwowice.
                    smile
                    • bromba-bomba Re: Weekendowa rozpusta 10.03.13, 08:35
                      big_grin Męskie pogaduszki... ciekawe kiedy... baki wam się przepełniły... big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka