tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 06:08 wystarczyła by kotara w melynie,co świadczyłoby o czyjejś obecności. Odpowiedz Link
leziox Re: :))))) 10.04.13, 12:42 No dobra,ale jak ma co drgnac jesli o tej porze polazlem spac?To i tak wstalem dosc wczesnie... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 18:30 no dobrz gospodarz chrapie ale jakiś stały bywalec mógłby podnieść głowę z blatu i łypnąć okiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :))))) 10.04.13, 18:56 Nie zdążyło - zniknęło w czeluściach przełyku zgłodniałej melyniarki Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 18:59 pewnikiem z pracki pusty żołądek przytargałaś...czy jeszcze urlopik? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :))))) 10.04.13, 19:06 Z pracusi, gdzie nie miałam czasu przegryźć nawet paluszka Rzuciłam się więc na domowy rosół, a teraz zastanawiam się, czy pochłonąć tę zaległą kanapkę, czy może lepiej banana? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :))))) 10.04.13, 19:23 Aha! Czyli banan bez Tolka, albo Tolek bez banana, ale to ostatnie nie jest zbyt zachęcające Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To było tak: 10.04.13, 22:00 wzięłam łyk kawy i jednocześnie przeczytałam tekst. Monitor przyjął godnie na klatę wytrysk kawy)))))))) to wina tego niezbyt zachęcajacego Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 19:20 debi_bebi napisała: > Ale ściany mają tylko uszy, czy nie? tylko? Czasem maja kontakt. Tylko kontaktować się nie mogą. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: :))))) 10.04.13, 19:23 Groch i ścianę testowałem dwa w jednym. Za dwójki i uwagi w dzienniczku klęczałem na grochu. Przodem do ściany Odpowiedz Link
leziox Re: :))))) 10.04.13, 21:37 Jestescie normalnie tak kochani!Ze sie wam w dzisiejszych czasach chce dyskutowac o tak zlozonych problemach egzystencjonalnych,to normalnie godne wynagrodzenia gratisowym piwkiem albo nawet dwoma Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 22:04 leziox napisał: > Jestescie normalnie tak kochani!Ze sie wam w dzisiejszych czasach chce dyskutow > ac o tak zlozonych problemach egzystencjonalnych,to normalnie godne wynagrodzen > ia gratisowym piwkiem albo nawet dwoma Lezzio...spokojnie. my tylko mamy wiatry. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))))) 10.04.13, 22:03 czarek_sz napisał(a): > Groch i ścianę testowałem dwa w jednym. Za dwójki i uwagi w dzienniczku klęczał > em na grochu. Przodem do ściany ale nie musiałeś na nim leżeć a ziarnko grochu ma moc można zostać niechcący księżniczką...... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: :))))) 10.04.13, 22:45 Ze względu na moją płeć byłoby to niemożliwe a nawet niewskazane. Jestem łobywatelem i meliniarzem i niech tak pozostanie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :))))) 12.04.13, 17:21 Krótko mówiąc, Czarku - nie wyobrażasz sobie życia bez banana? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: no tak........czy wszyscy? 11.04.13, 08:01 Becks snores like Daffy Duck Odpowiedz Link
black-sandra Re: no tak........czy wszyscy? 11.04.13, 08:24 Właśnie wstałam , kawkę wypiłam , buleczkę połknęłam i jest dobrze , szczególnie , że słoneczko wreszcie zaglądneło mi w okienko , może wreszcie zostanie z nami już na dłużej . Dzien dobry Odpowiedz Link
czarek_sz Re: no tak........czy wszyscy? 11.04.13, 08:38 Nie jest źle a są widoki że będzie lepiej. Udanego ludkowie czego komu trza. Odpowiedz Link
leziox Re: no tak........czy wszyscy? 11.04.13, 19:52 Na razie to bedzie udane picie wieczorne. Biore flache pod pache i ide poszukac jakiejs pijácej nimfomanki. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: no tak........czy wszyscy? 12.04.13, 17:16 I co ? znalazłwszy jakąś pijącą nimfomankę ? Odpowiedz Link
leziox Re: no tak........czy wszyscy? 12.04.13, 18:08 A ja wiem czy znalazlem?Na razie musze wytrzezwiec. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: no tak........czy wszyscy? 12.04.13, 18:15 Myślisz że po wytrzeźwieniu pamięć wróci ? może Ty nie tylko piłeś ale i banana używałeś. Z Tą nimfomanką leziox napisał: > A ja wiem czy znalazlem?Na razie musze wytrzezwiec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Poczekam 12.04.13, 17:24 Drgam! Pamparampam Akustycznie może tego tu nie słychać, ale przypomnijcie sobie, jak mury potrafią się trząść od hałasu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Poczekam 12.04.13, 17:53 Bez banana życia sobie nie wyobrażam ? yhy, bez drgającego banana rama Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Poczekam 12.04.13, 17:59 Ale kiedy ja Ciebie doskonale rozumiem. Też bym się czuła dziwnie, gdybym nagle zamiast ostrygi namacała coś zupełnie innego Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Poczekam 12.04.13, 18:08 A mnie kiedyś właśnie po ostrygach zrobiło się dziwnie. Tak jakoś obło mi się zrobiło Odpowiedz Link
czarek_sz Re: i 12.04.13, 19:10 Pić pod wiatr /lepiej wchodzi/, sikać i pawiować tylko z wiatrem. tropem_misia1 napisała: > o sika się nie pod wiatr Odpowiedz Link
czarek_sz Re:))))) 12.04.13, 19:37 Nie zgadzam się z królem Julkiem. Wszystko ma sens, nawet bezsens. Odpowiedz Link
czarek_sz Re:))))) 12.04.13, 22:13 Bo na tym świecie nic nie jest przypadkowe, dlatego wszystko ma sens. Dlatego określenie bezsens jest bezsensowne. Jest 'gupie' Odpowiedz Link
leziox Re:))))) 12.04.13, 22:24 Ja z kolei jestem zwolennikiem teorii przypadku.Ze wszystko to co sie dzieje,jest splotem niewiarygodnej liczby mozliwych zdarzen,które jako wypadkowa naszego postepowania,niejako kierujá naszym losem,ale nie dlatego,ze cos tam/ktos tam w niebiosach czy kosmosie tego tak chce,tylko po prostu tak wynika z tychze przypadków.I czy wstaniemy minute za wczesnie,lub za pózno,skrecimy w lewo lub w prawo,cofniemy sie lub pójdziemy przed siebie,zamarudzimy przed wystawa,spojrzymy przez sekunde na niebo,zatrzyma nas kot lub pies,lub ze wspomne to przyslowiowe machniecie skrzydel motyla,wywolujace w wyniku tego gdzies jakis huragan-wszystko to miliardy przypadkow kierujacych naszym zyciem. I powiedzenie ze czlowiek jest kowalem swego losu,jest calkiem madrym powiedzeniem. Odpowiedz Link
czarek_sz Re:))))) 12.04.13, 22:38 Myślę że przypadki o których mówisz oczywiście zdarzają się ale generalnie to jednak uważam że ten świat jest poukładany od początku do końca i nic nie dzieje się przez przypadek poza nieistotnymi dla świata jednostkowymi wydarzeniami. Np że miałem napić się dziś a nie napiłem się albo że gdzieś tam trzęsienie ziemi pochłonęło pół miliona ofiar. W skali globalnej /Wszechświata/ są to zupełnie nieistotne wydarzenia. Odpowiedz Link
leziox Re:))))) 12.04.13, 23:05 Czarek.To jest tak:oboje mozemy miec racje albo jej nie miec. Bo nie ma zadnego naukowego potwierdzenia naszych teorii-to sa tylko nasze przekonania. Odpowiedz Link
czarek_sz Re:))))) 12.04.13, 23:18 Dokładnie tak jest, tylko gdybamy, poruszamy się 'na macanego' w tych sprawach chociaż jakaś obiektywna prawda z pewnością istnieje bo musi . Czy my i to co nas otacza powstało przez przypadek czy też nie. Chrzanić to bo i tak nigdy tego nie zgłębimy ale podumać zawsze można, bo z dumania i kombinowania wymyślono np gorzałę Odpowiedz Link
leziox Re:))))) 12.04.13, 23:33 Ostatnio ogladalem program,w ktorym twierdzono ze nasz swiat/kosmos/zostanie zniszczony przez kolejny wielki wybuch-i wtedy co-bedzie znowu nastepny,który ponownie utworzy nowy kosmos? I tak mozna gdybac i gdybac ale dymensje sa o wiele za wielkie na nasze umysly. Odpowiedz Link
czarek_sz Re:))))) 12.04.13, 23:46 I nawet nie ma sensu tym się przejmować. Nasze życie jest za krótkie a mózg za cienki żeby to wszystko zgłębić do cna. Tyle hipotez przedstawiano nie tylko na powstanie naszego Wszechświata ale nawet na pochodzenie człowieka i wszystkie bez żelaznych namacalnych dowodów, tylko przypuszczenia. Dobranoc Odpowiedz Link