leziox 02.08.13, 17:45 W razie jakby sie komus chcialo poogladac fotki z wypadu na Prage to sluze linkiemSkok na Prage Krotki lecz bardzo ladny wypad. Fotki beda wstawiane skucesywnie,jako ze sto tysiecy sztuk nie wejdzie tak od razu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 17:46 Prosze tylko uwzglednic ze fotki sa ponumerowane chronologicznie,ale Gazeta jakos nie chce dac tego ustawic jedno obok drugiego. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 18:18 Gazeta Ci tych fotek nie pouklada - jesli wklejasz je w roznej kolejnosci... dobre - dalej panie Leziox Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 18:23 No ale jakis system ukladania to jednak powinien byc.Ale chyba nie ma bo juz chyba wszystko wyprobowalem Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 18:30 Na to wyglada, ze jak sobie przypomnisz i znajdziesz za tydzien fotke, ktorej nie wrzuciles to bedzie ona na koncu... no to na picase, tam mozna sobie sortowac foty wg uznania, wg daty zrobienia, ustawiac kolejnosc wg upodoban. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 18:32 Wg cos tam nie gra - komentowac nie mozna... Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 18:55 Nie wiem dlaczego,u mnie widac spoko ramki na komentarz. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 19:35 No to nie rozumiem - ja ramki nie mam.... AL mowi, ze ma... Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 20:48 To pewnie jacys dywersanci albo banda poetów z L. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 21:41 Dywersja polega na tym, ze mam ramke na komentarz ale tylko tam, gdzie juz jakis komentarz jest... jesli zadnego komentarza nie ma to nie moge byc pierwsza Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 22:02 No ale ktos przeciez pierwszy byc musi.Jak nie ma takiej mozliwosci to mnie to przypomina jakas paranoje.Albo jakos tak. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 02.08.13, 22:24 No wiesz, ja mam u siebie tam kilka obrazkow, bez wiekszego znaczenia i u siebie tez nie mam takiej mozliwosci - cus sie pokickalo... kliknelam na dole "zglos blad" napisalam o co biega - zobaczymy... Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 02.08.13, 22:40 A Alusia juz byla,zajrzala i skomentowala. Wiec jakos idzie zdaje sie. Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 09.08.13, 22:35 Cos trzeba ogladac kiedy w domu np.nudno i nie ma co robic. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Skok na Prage 10.08.13, 16:08 Dlatego tez czesto przegladam fotki z Kanady, Polski.. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Skok na Prage 10.08.13, 08:04 "Jesteśmy z tamtej strony Wisły, z naprzeciwka. Mamy swój fason i swój własny szyk. Gdy nam na wódkę brak, lubimy popić piwka. W tem nie dorówna nam warszawski żaden łyk Rzuć bracie blage i choć na Prage Weź grube lage, melonik tyż Zobaczysz Prage, dziewczynki nagie! Każda na wage, ma to co wisz. Byle łamage i Babe Jage U nasz się bierze pod żeberko i za kark. Więc ponieś flage, weź na odwage i chodź na Prage Pod lunapark U nasz na Pradze są rozrywki kurtularne, Ale najlepszy w Parku Praskim – lunapark U nasz się tańczy tylko tanga popularne Z dziewczyną, co ma czerwień buraczkowych warg. Rzuć bracie blage i choć na Prage Weź grube lage, melonik tyż Zobaczysz Prage, dziewczynki nagie! Każda na wage, ma to co wisz. Byle łamage i Babe Jage U nasz się bierze pod żeberko i za kark. Nasz tam nie bawi żaden bejc i żadne radio. Tylko harmonia, to instrument nasz. A kiedy tańczysz brachu z naszą Leokadia, To wtedy w łapie ze sto kilo masz! Rzuć bracie blage i choć na Prage Weź grube lage, melonik tyż Zobaczysz Prage, dziewczynki nagie! Każda na wage, ma to co wisz. Byle łamage i Babe Jage U nasz się bierze pod żeberko i za kark." Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 10.08.13, 11:45 Znamy,znamy.Tyle ze ta Praga to nie jest tamta Praga tylko inna Praga. Tamta Prage tez lubie i nawet mam tam pare melinek. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 10.08.13, 17:05 leziox napisał: > Znamy,znamy.Tyle ze ta Praga to nie jest tamta Praga tylko inna Praga. > Tamta Prage tez lubie i nawet mam tam pare melinek. > .............a ja kartki nie dostalam.... Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 10.08.13, 14:35 Za popieranie macie po browarze. Lezio na prezydenta! Odpowiedz Link
anus-hka Re: Skok na Prage 10.08.13, 15:23 Tak jest - Lezio na prezydenta - masz mój głos Odpowiedz Link
super.halusia Re: Skok na Prage 10.08.13, 15:42 leziox napisał: > Za popieranie macie po browarze. > Lezio na prezydenta! Myślę,że dobry byłbyś Prezydentem Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 10.08.13, 17:07 super.halusia napisała: > Popieram Obiekty ladne to i foty fajne - po latach to sie oglada z rozrzewnieniem, jak tam fajnie bylo... Knedliki jadles? Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 10.08.13, 20:59 Ty kartki Zamaskowana nie dostalas bo w stosunku do Ciebie jestem bardziej wredny niz w stosunku do innych. O! Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 10.08.13, 21:00 Nie jadlem knedlikow,bylem zapatrzony na co innego. Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 10.08.13, 21:53 leziox napisał: > Nie jadlem knedlikow,bylem zapatrzony na co innego. Oczy moga patrzec a co z zoladkiem? przeciez nie kazesz mu milczec... Odpowiedz Link
m.maska Re: Skok na Prage 10.08.13, 21:33 leziox napisał: > Ty kartki Zamaskowana nie dostalas bo w stosunku do Ciebie jestem bardziej wred > ny niz w stosunku do innych. > O! No ja Ci to zapamietam... ale ja te kartke wczoraj widzialam...O! Odpowiedz Link
leziox Re: Skok na Prage 10.08.13, 22:18 No taki przebieg wypadkow przeciez przewidzialem. A musialem wybierac niestety. Odpowiedz Link