15.10.13, 01:01
Podobno Hulio Iglesias miał tyle kobiet co ma włosów na głowie. A bujną czuprynę gość ma smile no i co by nie gadać, przystojny jest facet. Nie jestem gejem ale gość jest oki. Podoba się Paniom ?
To moja ulubiona piosenka pięknego Hulia smile

Obserwuj wątek
    • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 07:59
      Przystojny? No chyba dla Ciebie, bo jak na mój gust to taki geik ciut wymuskany. Ja tam wole jak facet brzydszy jest ode mnie, no i musi miec ciałka troche, zebym w razie czego krzywdy mu nie zrobiła big_grin
      • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 08:08
        big_grin
        • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 08:43
          Halusia, Ty tak się nie śmiej, odezwałabyś sie jakoś może, a nie śmichy - hichy se urządzasz tu.
          • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 09:26
            Już taka jestem,na swoim forum,tak samo mambig_grin
            • anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 09:38
              Nie to co ładne tylko co sie komu podoba mnie sie nie podoba z reszta mam słabosc do pewnego typu urody męskiej i staram sie jej unikacwink
              • czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 11:41
                Tylko się nie kłóćcie, proszę. Ladaco ma specyficzny charakterek, jest zaczepliwa ale broń Boże złośliwa. Myślę że będzie tu takim rodzynkiem, nie kłóćcie się dziewczyny, proszę, bądźmy dla siebie wyrozumiali i tolerancyjni. Może mnie dajcie po głowie, z kobiety ręki to żaden ból dostać w dziób, nawet z kopa smile Ladaco odpowiesz mi ? i Ty Halusiu też do mnie zaćwierkaj, proszę wink
                • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 11:53
                  Ja nie złośliwa?!?!?!? Złośliwość to moje drugie imię, ogarnij się i bez idealizowania mi tu.
                  • czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 12:07
                    Nie jesteś złośliwa. Masz specyficzny charakterek i tyle. Ja Ciebie lubię, z tym Twoim specyficznym charakterkiem wink a wiesz czemu tak twierdzę ? bo nie obrażasz, nie jesteś złośliwa. Przeanalizuj co piszesz to zobaczysz że mam rację. Ale,kobieta jest nieodgadniona. I tu jestem zapętlony w Waszym osądzie. Miłego dnia i starajcie się. Jakoś dogadać ze sobą. Miłego dnia Ladaco Halusi też życzę miłego dnia bo to bardzo miła i sympatyczna osoba jest smile
                    • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 15:18
                      Nic nie załapałeś, Czaruś, nic a nic. My się czubimy a nie kłócimy. Halka to równa babka, wiecej trza nic geja iglesiasa, żeby dwie konkretne baby skłócić big_grin

• czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 15:45
                        Dobra dobra, baby jak się do siebie dobiorą /o chłopa na przykład/ to pierze leci, znaczy pióra wink ale jednocześnie potrafią tak się zaprzyjaźnić jak dwie papużki. Ale do czasu, gdy chłop nie stanie na drodze. Wtedy pierze leci i koniec z przyjaźnią smile myślisz że skąd to wiem ? smile
                        • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 17:17
                          jeszcze sie taki nie urodził co by nam dogodził big_grin
                          a te co to się za łby wzięły, to jakieś z ADHA chyba były, a Ty najbliżej staleś....
                          • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:06
                            A mi się podoba,mój mążbig_grin
                            • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:12
                              A mi się podoba,mój mążbig_grin

Weź mi tylko nie mów, Halka, że tak bez zarzutu jest?
                              • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:16
                                HALINAbig_grin
                                • czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 19:24
                                  No dziewczyny dość tego. Bo wejdę między Was i będziecie musiały zwalcować Czarusia .Nie szkoda Was mnie będzie ? grób mam, fakt, ale jeszcze chciałbym tu trochę podychać. Nie kłóćcie się bardzo Was o to proszę. Jedna i druga jesteście takie bardzo fajne.
                                  • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:29
                                    Czarek, zidjociałes? przecież to same żarty! smile
                                    • anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 19:53
                                      ladaco32 napisała:

> Czarek, zidjociałes? przecież to same żarty! smile

...to jest moze pretekst do zwalcowaniawink
                                      • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 20:06
                                        anus-hka, a co to "zwalcowanie"?
                                        • anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 22:40
                                          ladaco32 napisała:

> anus-hka, a co to "zwalcowanie"?

"zwalcowanie" duszenie na sztywno z miłosci
                                  • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:33
                                    czarek_sz napisał(a):

> No dziewczyny dość tego. Bo wejdę między Was i będziecie musiały zwalcować Czar
                                    > usia .Nie szkoda Was mnie będzie ? grób mam, fakt, ale jeszcze chciałbym tu tro
                                    > chę podychać. Nie kłóćcie się bardzo Was o to proszę. Jedna i druga jesteście t
                                    > akie bardzo fajne.

Czarek,ja nawet nie potrafię się kłócićbig_grin
                                • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:27
                                  wiem, ale nick masz "halusia", wiec moja bezczelna "Halka" była taka pieszczotliwa smile

> HALINAbig_grin
                                  • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:31
                                    Wiem,ale koniec żartówbig_grin
                                    • ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:35
                                      chyba nie mamy wyjścia, bo Czarek zaraz sie rozpłacze, bidny smile

Wiem,ale koniec żartówbig_grin
                                      • super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:41
                                        big_grin
                                        • leziox Re: Podobno 15.10.13, 22:46
                                          Mysle ze mialbym ochote na zwalcowanie przez dwie kobiety...
                                          Ale ja jestem zbok,to tak sobie zawsze wymyslam rozne ciekawostki...
                                          • anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 22:47
                                            gdybym była facetem tez bym tak chciała a tak to mam ochote byc zwalcowana przez dwóch panów ...wychodzi ze tez zbok jestem
                                            • czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 23:02
                                              Nie jesteś zbokiem, jesteś oki smile mi też imputują to i owo, że to i tamto kuźwa. Jestem pod wrażeniem po meczu. Polacy przegrali ale jestem pod wrażeniem, gry biało czerwonych. Grali bardzo fajnie Polacy. Oby tylko Fornalika nie odwołali bo wszystko pójdzie w rozsypkę.
                                            • ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:23
                                              no jak sie tu ciekawiutko zrobiło.... no, no.... juz mi się podobacie, kochani, zwalcowanie... też mi sie podoba... mniam, mniam.... i co dalej?
                                              • super.halusia Re: Podobno 16.10.13, 19:29
                                                Tu jest zawsze bardzo ciekawiutkobig_grin
                                                • ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:32
                                                  Ale ten temacik jest mi bliżiutki bardzo smile

• super.halusia Re: Podobno 16.10.13, 19:33
                                                    Nie jesteś osamotnionabig_grin
                                                  • ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:39
                                                    No to co tu robisz? A sio na wątek o walcowaniu! smile

> Nie jesteś osamotnionabig_grin
                                            • ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:58
                                              Ty zbok, lezio zbok, ja zbok, jest nas juz trójka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka