czarek_sz 15.10.13, 01:01 Podobno Hulio Iglesias miał tyle kobiet co ma włosów na głowie. A bujną czuprynę gość ma no i co by nie gadać, przystojny jest facet. Nie jestem gejem ale gość jest oki. Podoba się Paniom ? To moja ulubiona piosenka pięknego Hulia Julio Iglesias - CuCuRuCuCu Paloma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 07:59 Przystojny? No chyba dla Ciebie, bo jak na mój gust to taki geik ciut wymuskany. Ja tam wole jak facet brzydszy jest ode mnie, no i musi miec ciałka troche, zebym w razie czego krzywdy mu nie zrobiła Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 08:43 Halusia, Ty tak się nie śmiej, odezwałabyś sie jakoś może, a nie śmichy - hichy se urządzasz tu. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 09:38 Nie to co ładne tylko co sie komu podoba mnie sie nie podoba z reszta mam słabosc do pewnego typu urody męskiej i staram sie jej unikac Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 11:41 Tylko się nie kłóćcie, proszę. Ladaco ma specyficzny charakterek, jest zaczepliwa ale broń Boże złośliwa. Myślę że będzie tu takim rodzynkiem, nie kłóćcie się dziewczyny, proszę, bądźmy dla siebie wyrozumiali i tolerancyjni. Może mnie dajcie po głowie, z kobiety ręki to żaden ból dostać w dziób, nawet z kopa Ladaco odpowiesz mi ? i Ty Halusiu też do mnie zaćwierkaj, proszę Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 11:53 Ja nie złośliwa?!?!?!? Złośliwość to moje drugie imię, ogarnij się i bez idealizowania mi tu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 12:07 Nie jesteś złośliwa. Masz specyficzny charakterek i tyle. Ja Ciebie lubię, z tym Twoim specyficznym charakterkiem a wiesz czemu tak twierdzę ? bo nie obrażasz, nie jesteś złośliwa. Przeanalizuj co piszesz to zobaczysz że mam rację. Ale,kobieta jest nieodgadniona. I tu jestem zapętlony w Waszym osądzie. Miłego dnia i starajcie się. Jakoś dogadać ze sobą. Miłego dnia Ladaco Halusi też życzę miłego dnia bo to bardzo miła i sympatyczna osoba jest Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 15:18 Nic nie załapałeś, Czaruś, nic a nic. My się czubimy a nie kłócimy. Halka to równa babka, wiecej trza nic geja iglesiasa, żeby dwie konkretne baby skłócić Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 15:45 Dobra dobra, baby jak się do siebie dobiorą /o chłopa na przykład/ to pierze leci, znaczy pióra ale jednocześnie potrafią tak się zaprzyjaźnić jak dwie papużki. Ale do czasu, gdy chłop nie stanie na drodze. Wtedy pierze leci i koniec z przyjaźnią myślisz że skąd to wiem ? Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 17:17 jeszcze sie taki nie urodził co by nam dogodził a te co to się za łby wzięły, to jakieś z ADHA chyba były, a Ty najbliżej staleś.... Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:12 A mi się podoba,mój mąż Weź mi tylko nie mów, Halka, że tak bez zarzutu jest? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 19:24 No dziewczyny dość tego. Bo wejdę między Was i będziecie musiały zwalcować Czarusia .Nie szkoda Was mnie będzie ? grób mam, fakt, ale jeszcze chciałbym tu trochę podychać. Nie kłóćcie się bardzo Was o to proszę. Jedna i druga jesteście takie bardzo fajne. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 19:53 ladaco32 napisała: > Czarek, zidjociałes? przecież to same żarty! ...to jest moze pretekst do zwalcowania Odpowiedz Link
anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 22:40 ladaco32 napisała: > anus-hka, a co to "zwalcowanie"? "zwalcowanie" duszenie na sztywno z miłosci Odpowiedz Link
super.halusia Re: Podobno 15.10.13, 19:33 czarek_sz napisał(a): > No dziewczyny dość tego. Bo wejdę między Was i będziecie musiały zwalcować Czar > usia .Nie szkoda Was mnie będzie ? grób mam, fakt, ale jeszcze chciałbym tu tro > chę podychać. Nie kłóćcie się bardzo Was o to proszę. Jedna i druga jesteście t > akie bardzo fajne. Czarek,ja nawet nie potrafię się kłócić Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:27 wiem, ale nick masz "halusia", wiec moja bezczelna "Halka" była taka pieszczotliwa > HALINA Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 15.10.13, 19:35 chyba nie mamy wyjścia, bo Czarek zaraz sie rozpłacze, bidny Wiem,ale koniec żartów Odpowiedz Link
leziox Re: Podobno 15.10.13, 22:46 Mysle ze mialbym ochote na zwalcowanie przez dwie kobiety... Ale ja jestem zbok,to tak sobie zawsze wymyslam rozne ciekawostki... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Podobno 15.10.13, 22:47 gdybym była facetem tez bym tak chciała a tak to mam ochote byc zwalcowana przez dwóch panów ...wychodzi ze tez zbok jestem Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Podobno 15.10.13, 23:02 Nie jesteś zbokiem, jesteś oki mi też imputują to i owo, że to i tamto kuźwa. Jestem pod wrażeniem po meczu. Polacy przegrali ale jestem pod wrażeniem, gry biało czerwonych. Grali bardzo fajnie Polacy. Oby tylko Fornalika nie odwołali bo wszystko pójdzie w rozsypkę. Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:23 no jak sie tu ciekawiutko zrobiło.... no, no.... juz mi się podobacie, kochani, zwalcowanie... też mi sie podoba... mniam, mniam.... i co dalej? Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:39 No to co tu robisz? A sio na wątek o walcowaniu! > Nie jesteś osamotniona Odpowiedz Link
ladaco32 Re: Podobno 16.10.13, 19:58 Ty zbok, lezio zbok, ja zbok, jest nas juz trójka! Odpowiedz Link