leziox Re: Radosnych Świąt 22.12.13, 22:46 Wrecz strasznie dziekuje zwlaszcza za ta baterie flaszek w imieniu swoim i melyny. Wystarczy do Sylwestra. I rowniez milych swiat-mozliwie bez keksa z grzybami. Odpowiedz Link
m.maska Re: Radosnych Świąt 22.12.13, 23:03 leziox napisał: > Wrecz strasznie dziekuje zwlaszcza za ta baterie flaszek w imieniu swoim i mely > ny. > Wystarczy do Sylwestra. > > I rowniez milych swiat-mozliwie bez keksa z grzybami. Grzyby z bakali zostaly usuniete - mam nadzieje, ze wszystkie... jesli podczas pieczenia zacznie pachniec brudnymi skarpetami, tzn. ze przewalilam sprawe i... to ja go moze jeszcze dzisiaj upeike, gdyby jutro trzeba bylo zaczynac od poczatku... Odpowiedz Link
m.maska Re: Radosnych Świąt 22.12.13, 23:06 leziox napisał: > Wrecz strasznie dziekuje zwlaszcza za ta baterie flaszek w imieniu swoim i mely > ny. > Wystarczy do Sylwestra. > > I rowniez milych swiat-mozliwie bez keksa z grzybami. Wcale nie jestem pewna czy wystarczy - niech kazdy wniesie swoj udzial - bo to plynne jest i tak dziwnie szybko wyplywa. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Radosnych Świąt 23.12.13, 00:00 Wesolych Świąt dla wszystkich, fajnych prezentów gwiazdkowych, spokoju i wypoczynku miłego, a Nowy Rok niech przyniesie samo dobro do Waszych serc i domów Odpowiedz Link
m.maska Re: Radosnych Świąt 23.12.13, 00:10 leziox napisał: > Wrecz strasznie dziekuje zwlaszcza za ta baterie flaszek w imieniu swoim i mely > ny. > Wystarczy do Sylwestra. > > I rowniez milych swiat-mozliwie bez keksa z grzybami. A wiesz, że taki "zakręcony bałwan" to może wiele zwojować? Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: Radosnych Świąt 24.12.13, 21:59 Najserdeczniejsze zyczenia cudownych Swiat Bozego Narodzenia ciepla,zdrowia,milosci oraz wielkiej radosci dla calej MELYNY Odpowiedz Link
leziox Re: Radosnych Świąt 24.12.13, 22:26 A my dla Bazi zyczymy tego samego i jak zwykle-jeszcze wiecej. Odpowiedz Link