dunajec1 05.01.14, 21:39 ...pysku sie obeszla sobota, jak nigdy, no moze dzis jeszcze jakiegos drinka sie dostanie. Ale sam nie bede pil. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 21:45 No to na zdruffko Dunajec.Bo ja dzisiaj chleje. Tyle ze zagrychy ni mom. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:07 Dunajec, u mnie soczysty wieczór. Jeśli reflektujesz to i Tobie co nieco wycisnę Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 22:16 Stefcia,dawaj co masz. Wszystko zdatne do jedzenia sie przyda. A Agrafa niech wyskakuje z trunkuff,nigdy nie wiadomo co sie moze przydac jak zródelko wyschnie. Nawet pasuje,dziewuchy sa,zagrycha jest,etanol,mozna balowac. A muza jakas?Ktos ma? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:19 Leziak, ja już piję od 17-tej. Twarda jezdem co ? No powiedz, że jezdem ) Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 22:22 A czy ja mowie ze nie? Teraz kobity to zaprawiaja jak dorozkarze kiedys a potem gdy faceci lezá juz pod stolem,idá w miasto zeby sie zresetowac do konca. Masz soczystego buziola z jezorkiem za nalezyte reprezentowanie honoru melyny. Order przeslemy pocztá. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:29 A zatem po resecie bendem zalegać pod skrzynką, w oczekiwaniu na order Anushka masz to jak nie w banku(bo one niepewne). Masz to jak u mnie , a zdrówka Ci nie zabraknie ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:32 arogancka_agrafka napisała: > A zatem po resecie bendem zalegać pod skrzynką, w oczekiwaniu na order > > Anushka masz to jak nie w banku(bo one niepewne). > Masz to jak u mnie , a zdrówka Ci nie zabraknie ) A dzieki dzieki Agraweczko Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 22:36 Tyko ty Agrafeczko uwazaj zeby adres pod skrzynka wlasciwy byl,tylko wtedy Cie odnajde i zawioze na leczenie kaca gdzies do jakiejs mordowni. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: O suchym .... 05.01.14, 23:50 hehehe jesteś niezastąpiony mój drogi ))) Odpowiedz Link
anus-hka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:22 arogancka_agrafka napisała: > Leziak, ja już piję od 17-tej. > Twarda jezdem co ? > No powiedz, że jezdem ) raczej juz deko nagrzana Odpowiedz Link
anus-hka Re: O suchym .... 05.01.14, 22:21 thin lizzy - whiskey in the jar wypijcie za moje zdrowko tez Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 22:23 No i nawet jak widze w czasie sie przenosic umie,Anushka byla wczesniej ale i tak pozniej. Hyhyhy! Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 22:41 Halusia,ale ty mozesz z pewnoscia wiele innych,równie pozytecznych rzeczy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: O suchym .... 05.01.14, 22:46 Jeśli chcesz przenieść się w czasie Halusia to najsampierw pół kilo spirytu w otwór gębowy. Bez zagrychy ma się rozumieć przeniesiesz się lewitując i orbitując gdzie zechcesz. Odpowiedz Link
leziox Re: O suchym .... 05.01.14, 23:03 Wiesz Czarek,Halusia kobita grzeczna i do hardcoru nie przyzwyczajona. Musza byc jeszcze poza takim typami,jak my,porzadne ludziska na swiecie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: O suchym .... 05.01.14, 23:31 Rozumiem to i szanuję decyzję Halusi. Bo ktoś musi być trzeźwy i mieć oko na melinę co by jakie menele nie rozkradli połamanych krzeseł nie wynieśli stołu na trzech nogach zardzewiałych wyszczerbionych sztućców no i zapasu alkoholu przede wszystkim czyli kilku skrzynek denaturatu płynu borygo i auto vidolu żeby nie wynieśli. Ktoś musi nie pić żeby pić mógł ktoś i to jest prawda Odpowiedz Link