czarek_sz 12.02.14, 19:39 A czy jest nadzieja że polubimy się może bynajmniej wtenczas ? bo tak się zastanawiam, że Ty to fajna dziewczyna jesteś i ze mnie też fajny kloc jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 19:51 No, ja ogólnie zajebista jestem. Czasami wk...jąca, ale trzeba mnie do tego sprowokować. Jak nie bedziesz się do mnie zwracał jak dorożkarz do kunia, to siem dogadamy spokojnie, no! No patrzcie, chwilę tu jestem i juz mam swój wątek. Gwiazda jezdem, a co ! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Samanto 12.02.14, 19:58 Jesteś gwiazdą, masz nie tylko cięty jęzorek /pewnie słodki / ale osobowość masz. Jesteś nietuzinkowa i tak Ciebie widzę. Nawet po dostaniu w ryja od Ciebie widzę Cię pozytywnie przynajmniej nosa mi nie złamiesz bo złamano mi go już drzewiej na Woli Odpowiedz Link
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 20:05 Ryj mam niewyparzony, to fakt. Przysparza mi wiecznych problemów, bo zanim pomysle to już cos chlapnę ozorem. Ale ogólnie to podobno dobry człowiek ze mnie ...czasami :-p Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Samanto 12.02.14, 20:13 Pamiętaj o jednym. Wam kobitom wolno więcej niż nam przecież wiesz o tym. My nie raz wkurzamy się gdy dajecie nam popalić ale tak w duszy to kochamy Was i te Wasze bęcki Dumnie bierzemy na klatę wiesz jak jest to bierzemy - z pokorą przyjmujemy Wasze udawane głaski ale się otwarłem. Odpowiedz Link
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 20:23 Ja tam nie wiem jak Ty, ale z leziakiem nieraz ostro się napierdzielaliśmy. W ruch szły szyjki od flaszek, mebelek co to pod rękę się nawinął...Oj, to były czasy ...)) Odpowiedz Link
leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:20 Przypomne ze lomik tez,ale to tylko w celu odkrztuszenia sie gipsem... Odpowiedz Link
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:24 hahahahahaha....pamietam ten zryty dialog))) Szkoda, że nie moge poczytac, bo to chyba bylo na gg)) Odpowiedz Link
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:25 ....a moze to bylo w opowiadaniu? kurde, demencja starcza mnie dopadla Odpowiedz Link
leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:38 To bylo w opowiadaniu. Jak je znajde to wstawie na foruma. Nie wiem gdzie byl ten wierszyk,co to"szlismy gdzies,z tylu pies,jakás babcie w pysku niósl." Na melodie czerwonych gitar mozna to bylo spiewac Odpowiedz Link
samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:52 Duzo naszych wypocin bylo na gg, a to juz stracone. Boszszsz....bereciki to równo zryte mielismy) Dzisiaj trafilam na jakis starenki watek Bizona, czytalam jego limeryki i nizle sie obsmialam . Czy to na prawde wszystko bylo? Odpowiedz Link
leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:56 No,mam w archiwum stary wátek w ktorym to Bizon tlumaczy jakiejs mlodej skad sie wzielo patykiem pisane i inne winka czyli kwasiory. Boki zrywac. Odpowiedz Link