12.02.14, 19:39
A czy jest nadzieja że polubimy się może bynajmniej wtenczas ? bo tak się zastanawiam, że Ty to fajna dziewczyna jesteś i ze mnie też fajny kloc jest smile

Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Samanto 12.02.14, 19:42
      Damy sobie dzióbek w dzióbek ryjku ?
    • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 19:51
      No, ja ogólnie zajebista jestem. Czasami wk...jąca, ale trzeba mnie do tego sprowokować. Jak nie bedziesz się do mnie zwracał jak dorożkarz do kunia, to siem dogadamy spokojnie, no! tongue_out
      No patrzcie, chwilę tu jestem i juz mam swój wątek. Gwiazda jezdem, a co ! tongue_out
      • czarek_sz Re: Samanto 12.02.14, 19:58
        Jesteś gwiazdą, masz nie tylko cięty jęzorek /pewnie słodki smile/ ale osobowość masz. Jesteś nietuzinkowa i tak Ciebie widzę. Nawet po dostaniu w ryja od Ciebie widzę Cię pozytywnie smile przynajmniej nosa mi nie złamiesz bo złamano mi go już drzewiej na Woli smile
        • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 20:05
          Ryj mam niewyparzony, to fakt. Przysparza mi wiecznych problemów, bo zanim pomysle to już cos chlapnę ozorem. Ale ogólnie to podobno dobry człowiek ze mnie ...czasami :-p
          • czarek_sz Re: Samanto 12.02.14, 20:13
            Pamiętaj o jednym. Wam kobitom wolno więcej niż nam przecież wiesz o tym. My nie raz wkurzamy się gdy dajecie nam popalić ale tak w duszy to kochamy Was i te Wasze bęcki Dumnie bierzemy na klatę smile wiesz jak jest to bierzemy - z pokorą przyjmujemy Wasze udawane głaski wink ale się otwarłem.
            • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 20:23
              Ja tam nie wiem jak Ty, ale z leziakiem nieraz ostro się napierdzielaliśmy. W ruch szły szyjki od flaszek, mebelek co to pod rękę się nawinął...Oj, to były czasy ...wink))
              • leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:20
                Przypomne ze lomik tez,ale to tylko w celu odkrztuszenia sie gipsem...
                • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:24
                  hahahahahaha....pamietam ten zryty dialogsmile))) Szkoda, że nie moge poczytac, bo to chyba bylo na ggwink))
                  • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:25
                    ....a moze to bylo w opowiadaniu? kurde, demencja starcza mnie dopadla
                    • leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:38
                      To bylo w opowiadaniu.
                      Jak je znajde to wstawie na foruma.
                      Nie wiem gdzie byl ten wierszyk,co to"szlismy gdzies,z tylu pies,jakás babcie w pysku niósl."
                      Na melodie czerwonych gitar mozna to bylo spiewac
                      • samanta1 Re: Samanto 12.02.14, 23:52
                        Duzo naszych wypocin bylo na gg, a to juz stracone. Boszszsz....bereciki to równo zryte mielismysmile) Dzisiaj trafilam na jakis starenki watek Bizona, czytalam jego limeryki i nizle sie obsmialam . Czy to na prawde wszystko bylo?smile
                        • leziox Re: Samanto 12.02.14, 23:56
                          No,mam w archiwum stary wátek w ktorym to Bizon tlumaczy jakiejs mlodej skad sie wzielo patykiem pisane i inne winka czyli kwasiory.
                          Boki zrywac.
                          • samanta1 Re: Samanto 13.02.14, 00:20
                            Fajnie powspominac stare wyglupysmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka