czarek_sz Re: Oda do browara 14.02.14, 13:52 Ale pewnikiem handlującej tylko browarami Odpowiedz Link
anus-hka Re: Oda do browara 14.02.14, 14:06 Jak nic czeska pewnie Tam sie spotyka takie typowo piwne malyny Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Oda do browara 14.02.14, 14:15 To prawda, w Czechach piwo jest jak narodowy napój u nas też gorzała odchodzi już w odstawkę i coraz częściej zastępowana jest piwem, nawet u 'Cioci na imieninach' Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Oda do browara 14.02.14, 19:11 Kiedyś na rybach nad Wisłą niemal przy samych moich stopach wychynął się dorosły bóbr. Nieźle mnie wystraszył ale i sam też bo po obryzganiu mnie wodą od stóp do głów nic mi się nie stało. Nie zaatakował. Niedawno czytałem że bóbr przegryzł wędkarzowi tętnicę na na udzie i gość wykrwawił się na śmierć. tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/bobr-zagryzl-wedkarza-na-smierc,83171,1,0.html Odpowiedz Link
leziox Re: Oda do browara 14.02.14, 19:56 Ze zwierzakami,nawet na pozór niewinnie wygladajacymi,nie ma zartów i lepiej nie robic eksperymentów róznego rodzaju. Kiedys w Olsztynie spotkalem stado dzików,prawie jeszcze w miescie.Kierowcy zatrzymywali sie,robili fotki,a niektorzy debile podchodzili zbyt blisko.Na szczescie dziki oswojone z dziczá nie zareagowaly brutalnie,tylko fuknely pare razy i spokojnie odeszly troche dalej w las. Nie mialy chyba ochoty nikomu robic krzywdy tym razem. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Oda do browara 14.02.14, 20:25 Dzikie zwierzęta bywają nieobliczalne i na ogół zawsze są groźne. Taki wkurzony np dzik rozerwał by takiemu ciekawskiemu lekkomyślnemu tętnicę udową jak nic. Odpowiedz Link
leziox Re: Oda do browara 15.02.14, 20:43 Kwasiorek po prostu,wazne zeby smakowal,a jak sie nazywa,to rzecz drugorzedna chyba. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Oda do browara 15.02.14, 20:48 No i oby siary za dużo nie miał bo rozwali kałdun jak nic. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Oda do browara 22.02.14, 17:26 Bardzo lubiłam w czasach studenckich to winko. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Oda do browara 22.02.14, 17:45 Nie podałaś nazwy onego. A ja w swoich czasach 'studenckich' to tylko siarkę Tarnobrzeg pod paznokieć Odpowiedz Link
leziox Re: Oda do browara 22.02.14, 20:49 O.I na dodatek ze zgrabná dupciá. To jest to. Drinking,fucking,good feeling. Odpowiedz Link