tamaryszek44 16.04.14, 22:03 Dlaczego obrazek wizytowy jest taki smutny? Teraz wiosną i w okresie przedświątecznym powinien być wesoły i kolorowy! Już lepszy był kotek. Może jakiś kurczaczek by się zdał, albo króliczek Czy ten obrazek przedstawia humor naszego guru? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl_42 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:08 Masz tu na poprawę specjalny obrazek ode mnie : Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:11 Tamarka, mnie nie jest smutno, bo Ciebie po dlugim niewidzeniu zobaczyłam Nawet mi obrazek nie przeszkadza, a nawet się podoba. Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:19 A bo jakiś taki czas mamy,że każdy swoimi ścieżkami chodzi Odpowiedz Link
leziox Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:23 Jak kuwa macia nie kot sie nie podoba to sie inny obrazek z piknego Szwarcwaldu tez nie podoba. Co nie wstawie ostatnio to sie komus nie podoba. Malkontentów banda cholernych! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:30 leziox napisał: > Jak kuwa macia nie kot sie nie podoba to sie inny obrazek z piknego Szwarcwaldu > tez nie podoba. > Co nie wstawie ostatnio to sie komus nie podoba. > Malkontentów banda cholernych! Toż napisałam, że mi się podoba. Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:30 leziox napisał: > Jak kuwa macia nie kot sie nie podoba to sie inny obrazek z piknego Szwarcwaldu > tez nie podoba. > Co nie wstawie ostatnio to sie komus nie podoba. > Malkontentów banda cholernych! Lezio........ocipiałeś ??????? Od Ciebie fotka zależy, a nam nic do tego ! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:24 A jak ścieżka w dodatku pokręcona, to już klops całkowity. Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:29 Trzeba strzelać flary,gdzie się jest i wtedy się znajdziemy Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:29 Ja nie napisałam że mi się nie podoba, tylko że smutny.....kurna! Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:32 Dziecko,nie przeklinaj przed świętami...amen ! Odpowiedz Link
girl_42 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:33 A moze zrobimy konkurs. Każdy wybierze co będzie wisiało przez najbliższy powiedzmy tydzień. A Lezio czasem pozwoli nasze ciekawe fotki wystawić Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:34 girl_42 napisała: > A moze zrobimy konkurs. > Każdy wybierze co będzie wisiało przez najbliższy powiedzmy tydzień. A Lezio cz > asem pozwoli nasze ciekawe fotki wystawić > Ni Chu...chu...... to jeszcze w moderację się pobawta... Odpowiedz Link
girl_42 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:36 Nawet nie mamy zamiaru....,to nie moja działka Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:38 girl_42 napisała: > Nawet nie mamy zamiaru....,to nie moja działka To i wizytówkę Melyny zostawmy Leziowi Odpowiedz Link
girl_42 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:45 Wejdziemy na galerię Lezia i wybierzemy coś Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:32 Wirująca napisała.... >>Tamarka, mnie nie jest smutno, bo Ciebie po dlugim niewidzeniu zobaczyłam << Toć i ja ciebie dawno nie widziałam, a dziś widzę nie tyko tu na zielono, wiosennie Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:38 zegor napisał: > A jo ślepok nie widza..... Puk, puk tutaj popatrz Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:41 wirujacypunkt napisał: > zegor napisał: > > > A jo ślepok nie widza..... > > Puk, puk tutaj popatrz Cholera,tego zielonego żem szukał Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:36 tamaryszek44 napisała: > Wirująca napisała.... > >>Tamarka, mnie nie jest smutno, bo Ciebie po dlugim niewidzeniu zobacz > yłam << > > Toć i ja ciebie dawno nie widziałam, a dziś widzę nie tyko tu na zielono, wi > osennie Witaj zielono i wiosennie Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:39 Tatusiu, ty znowu do mnie - dziecko? Odpowiedz Link
leziox Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:41 A poza tym dla mnie ta fotka jest optymistyczna i budzaca nadzieje w ciemnosci tych chmur i przyznam ze byla wstawiona z zamyslem. Ale to trzeba najpierw popatrzyc i podumac,o co komu moglo chodzic a nie sie zasmucac od razu. Odpowiedz Link
zegor Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:42 tamaryszek44 napisała: > Tatusiu, ty znowu do mnie - dziecko? Ale przecież to Ci nie ubliża Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Dlaczego tak smutno. 16.04.14, 22:48 Ja też oczywiście czuję się zaszczycona Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 22:47 anus-hka napisała: > co ty masz dzis z tym dzieckiem Nie wiem,Anusia,może dziecinnieje.... A to jakiś problem ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zegor 16.04.14, 22:48 zegor napisał: > anus-hka napisała: > > > co ty masz dzis z tym dzieckiem > > Nie wiem,Anusia,może dziecinnieje.... > A to jakiś problem ? ależ skąd wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 22:51 anus-hka napisała. > > A to jakiś problem ? > > ależ skąd wręcz przeciwnie Czasem może być problem z pieluchami..... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zegor 16.04.14, 22:52 zegor napisał: > anus-hka napisała. > > > A to jakiś problem ? > > > > ależ skąd wręcz przeciwnie > > Czasem może być problem z pieluchami..... a widzisz ...w moim przypadku ..nie Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 23:02 anus-hka napisała: > > > > Czasem może być problem z pieluchami..... > > a widzisz ...w moim przypadku ..nie Czasem coś strzelimy żartem a po odpowiedzi rozmówcy zastanawiamy się, czy kogoś nie uraziliśmy.... Mam tak często... Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 23:14 Czasem nieświadomie robimy komuś przykrość....ale nieświadomie Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zegor 16.04.14, 22:47 Lezio napisał..... >>Ale to trzeba najpierw popatrzyc i podumac,o co komu moglo chodzic a nie sie zasmucac od razu.<< Ja nie zasmuciłam się od razu, tylko troszkę potem Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 16.04.14, 22:56 Potem to mialas sie ucieszyc i uradowac a smutek mial sobie isc do knajpy aby pic ze smutku ze nikogo nie zasmucil. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zegor 16.04.14, 23:01 To może te potem u mnie dłużej trwało, bo już się ucieszyłam. Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 23:12 Po prostu nad zadowoleniem Ciebie trzeba trochę dłużej popracować Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 16.04.14, 23:14 Czyz nie dzieje sie tak ze wszystkimi kobietami? Na poczatku zapierdol ale jak babolek sie cieszy to i promyczki z ciemnych chmurek zaczynaja sie przebijac. I to by bylo odpowiednie motto do fotki chyba. Zwlaszcza tu. Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 23:17 "Wschodzące słońce zabłyśnie znów dla...... ..... ......" Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zegor 16.04.14, 23:18 Chcecie miec dzieło sztuki to sie proszę pomęczyc troche...artyści Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 16.04.14, 23:23 Bo widzisz ,Anusia.....człowiek czasem tak popatrzy i myśli....ale kicz..... Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 16.04.14, 23:24 Nie nalezy przy tym mylic pojec. Gola dupa to gola dupa. A nie jakis obraz za 50 milionow dolarów. Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 16.04.14, 23:49 Wolalbym jednak taki obraz za 50 mln. A potem pomyslalbym o orgazmach . Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 17.04.14, 00:00 A co mnie to w sumie moze obchodzic? Obiecam kolejne pare stow i nie beda udawane. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Zegor 17.04.14, 14:04 Wkurzony facet mówi do swojej kobiety - I wszystkie moje orgazmy były udawane. Koleżanka mi wczoraj opowiedziała - przy okazji życzeń świątecznych Ponoć - z jakiegoś filmu to jest. Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 17.04.14, 14:13 Hyhyhy! No ciezko tak udawac facetowi w sumie no ale roznie bywa. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Zegor 17.04.14, 14:36 leziox napisał: > Hyhyhy! > No ciezko tak udawac facetowi w sumie no ale roznie bywa. Też pohyhałam,ale wracając do tematu: Twój kot działał na mnie kojąco,bo jest identyczny,jak mój Bazyl,z tym,że Bazyl jest czarny. Sąsiadka ostatnio mnie spytała - gdzie u nas śpi Bazyl,bo u nich w łóżku. Prześledziłyśmy plan dnia Bazyla i okazało się,że u nas śpi w łóżku przez pół dna,potem schodzi na żer,jeszcze potem - wychodzi za potrzebą i przemieszcza się do łoża sąsiadów. Po drodze oczywiście coś przekąsi Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 17.04.14, 14:47 To taki rzec by mozna,kot wspólny-nalezacy do wszystkich. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Zegor 17.04.14, 17:46 Nie do wszystkich,tylko do wybranych Bazyl był kradziony dwa razy,ale zawsze wracał.To on wybiera sobie łóżka Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 17.04.14, 22:49 Zeby kota ukrasc?Dziwni ludzie w sumie sa,tyle jest kotow bezdomnych,ktore az sie prosza o zaadoptowanie.A ci kradna. Odpowiedz Link
zegor Re: Zegor 17.04.14, 23:08 Kradną,bo rasowe. Bezdomnego dachowca nawet złodziej nie chce.....a one najbardziej przyjazne Odpowiedz Link
leziox Re: Zegor 17.04.14, 23:15 A tam,to jaki kot jest zalezy bardziej od wlasciciela i jego wychowania, a nie od rasy. To tak samo jak z dziecmi-im tez nie powinno pozwalac sie na wszystko i wtedy sa kochane. Odpowiedz Link