anus-hka 09.08.14, 22:55 Zmęczenie materiału jest bardzo groźne, bo nawet naprężenia znacznie niższe niż niszczące mogą, doprowadzić do jego zniszczenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Zmęczenie materiału 09.08.14, 23:17 Ponieważ nie jestem tu już mile widziana chciałam sie pożegnac...przykro mi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zmęczenie materiału 10.08.14, 06:36 anus-hka napisała: > Ponieważ nie jestem tu już mile widziana chciałam sie pożegnac...przykro mi a to czemu Ty tak? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zmęczenie materiału 09.08.14, 23:20 Uprzejmie prosze o pozwolenie wątkom założonym przeze mnie pogrążyc sie w czeluściach netowych bez żalu Odpowiedz Link
black-sandra Re: Zmęczenie materiału 10.08.14, 14:53 Anuszka Ty musisz byc naprawde przemeczona , a moze za duzo sloneczka ? Odpowiedz Link
leziox Re: Zmęczenie materiału 10.08.14, 20:45 To klamstwo. Nikt tutaj czegos takiego nie powiedzial ze jestes niemile widziana. Dlatego prosilbym o wziecie tabletek az atak paranoi Ci minie. A potem zacznij mówic, przynajmniej publicznie- prawde. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 12:02 Zmęczenie materiału to pierdoła. Bo wicie rozumicie - gniostia nie łamiostia. Dziś ,w tej chwili coś pada by po chwili jak wańka wstańka - powstać by abarot się nachlać. Tak jest np z pijakiem - wali się jak wór koleś bo nadużył kroplówki by po chwili jak Frankestein powstać z bliznami pod postacią niewyobrażalnych galopujących suchot wydrzeć flaszkę z piersi Matki Ziemi i znówki pić i pić i pić pić. Aż do zdechnięcia i do usrania żywota wiecznego Amen Odpowiedz Link
mala200333 Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 14:39 W Necie trzeba mieć skore krokodyla i krótka pamięć. Anuszka wracaj. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 16:39 Skórę krokodyla i zdrowie słonia. Wtedy można rypać flaszkę za flaszką i bawić się a wszystko bezkarnie. Nie powiem ,po weselu swój nie jestem ale pozytywnie napakowany jak najbardziej. M.in z powodu wychylenia kilku butelek gorzałeczki na glówkę tudzież z zeżarcia wielu golonek żurków schabów i mięsistych nóżek zapijanych czystą ojczystą Bujaj się Fela. Zagraj mi piękny Cyganie. Wiła wianki Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 17:00 Fajnie posłuchać takiego nagrania Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 17:17 Na weselu był gość z akordeonem z którym robił co chciał - taki kozak był i akordeonista. Halusia - na głowie wszyscy stawaliśmy do tej muzyki to próbka ale to tylko próbka choć jestem pod wrażeniem. Niemiecka kapela która robi na mnie ogromne wrażenie. super gra ten tandem Una Paloma Acordionis Nie wiem czy ta dziewczyna to Niemka ale śliczna jest Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zmęczenie materiału 11.08.14, 17:27 Fajnie,że masz miłe wspomnienia oby tak dalej Odpowiedz Link