Dodaj do ulubionych

Ta chałupa

19.01.15, 10:47
Ta chałupa na focie /super zdjęcie/ wygląda jak fabryka. Ciekawym Lezio czy wiesz co cykałeś smile jedno co widzę to ład i porządek w okół. Boże czemu tak nie u nas ? sad w lasach butle i plastiki w jeziorach i rzekach to samo - syfilis. Zawsze gdy z Janeczką jedziemy wiosną nad rzekę to pierwsze co robimy to porządek wokół miejsca gdzie koczujemy. Kurwa Polacy to pier..ne brudasy. Wstyd mi za rodaków - za pier....nych rodaków sad
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 10:54
      O fabryce. Do swojej chodziłem prawie czterdzieści lat. Wpierw z Woli później z Ochoty gdy się ożeniłem później z Mokotowa później ze Śródmieścia. I basta było - wypierda..lać smile Czaruś poszedł na emeryturkę i Czaruś teraz odcina kupony. Żałuje mi ktoś ? nooo kuźwa wink
      • leziox Re: Ta chałupa 19.01.15, 11:15
        Bo to jest fabryka, od wielu wielu lat.
        • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 11:24
          Uchwyciłeś ją ja zawodowiec. Masz nerwa do fotografowania brachu.
      • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 11:21
        Odszedłem bez odprawy. Ni gronia nie dostałem ani złotówki.Płaczę ,żalę się ? nie , leję na to. Poradziłem sobie. Jak Lezio i Maska i AL którzy emigrowali. Mieli lekko gdy wyjeżdżali ? nie sądzę że mieli lekko. Z pewnością mieli zagwozdki że jak to będzię że życie mi się sypie itd. Dziś piszą po polsku do Polaków. Za to Im dziękuję - wszystkim emigrantom dziękuję. Jesteście kochani Siostry i Bracia smile
        • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 11:33
          A co tam produkują ?
    • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 11:48
      Lezio dasz głos ? brachu wink
      • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 12:02
        Nie mów że gorzałę tam kręcą. Bo jeszcze uwierzę kuźwa.
    • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 12:18
      W Kameralnej na winklu AL N i Rakowieckiej byłeś Lezio ? na stojaka wpadałem tam na setę pod zimne nog ew pod śledzika. Na dole było na stojaka na górce /bez orkiestry/ były stoliki. Bolek to inna bajka. Było piwko ale były też inne trunki. Wiesz coś o tym ?
      • leziox Re: Ta chałupa 19.01.15, 14:13
        Bywalem w Kameralnej ale to bardzo dawne czasy.
        Fabryka produkuje jakieś metalowe części i armaturę.
        • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 14:38
          Tam gdzie była Kameralna teraz jest pierdolony bank. Bolek też podupadł. Gówno tam jest teraz. Badziewie jakieś. Gdy tam mieszkałem to piło się pracowało o zapierdalało się. Teraz to malizna. Jebać to co teraz.
    • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 14:44
      Na południu Francji mieszka Siostra mojego Dziadka ze strony Mamy, Ma około 90 tki. Brat dzwonił niedawno do niej ale marny kontakt. Ble ble i tyle.
      • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 15:57
        Lezio ale żeśmy się rozbiegli. Na cztery strony smile ja pierdolę.
        • czarek_sz Re: Ta chałupa 19.01.15, 19:24
          Nie mogę się oprzeć. Cudowne zdjęcie. Cudowne. Jakbym tam był i pracował w tej fabryce smile cudo zdjęcie.
          • leziox Re: Ta chałupa 19.01.15, 23:03
            Do tego to byś musiał wyjechać aby tam pracować.
            smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka