Dodaj do ulubionych

Sezon ogórkowy

11.07.16, 17:55
tzw. nastał podobno.
A że Kundelków i innych takich nie czytam to zaczęłam zwracać uwagę na spamy, które wpadają i np.taki dostałam :

"Włosy które odmienią Twoje życie"
i nie wiem czy czytać dalej bo jak się zdecydować ? Jak w zależności od koloru róznie to życie może się odmienić?
A jak bym chciała pomieszać kolory to co?
No to dylematy ...wink
Gorąco tak w ogóle suspicious

Obserwuj wątek
    • leziox Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 19:20
      No ale co?
      Ktoś chciał Ci sprzedać włosy?
      Jesteś pewna że nie był to ktoś z cmentarza komunalnego, grabarz czy jakoś tak?
      • fraise.old Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 19:54
        Że niby jakaś nekrofilia?
        Hmmmm....w sumie to nie wiem bo i geriatria się upomina o mnie suspicious
        dostałam smsa z zaproszeniem na dni otwarte Domu Seniora suspicious
        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 20:46
          Może po prostu fryzjer...albo z miejscowej jednostki wojskowej po letnim poborze w kamasze...uncertain
          • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 20:48
            Co do włosów...to wiem jak się zmieni jak w wyjdą sobie tak...
            • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:18
              Był taki..złoty warkocz w bajce suspicious big_grin
              chyba suspicious
              big_grin
              • leziox Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:19
                No właśnie bo to tylko bajka była...
                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:23
                  Aż się boję spytać skąd ten warkocz zloty wychodził....
                • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:23
                  Ona w wieży..on na dole..
                  ona zrzuciła warkocz..on się wdrapywał po tym warkoczu..
                  potem był seks
                  i ona zostawał w wieży, a on jechał na polowanie...
                  też chyba suspicious
                  big_grin
                  • leziox Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:26
                    Albo jechał do drugiej wieży...
                    • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:28
                      Tak...i ja tam byle...i warkocze plotłemuncertain
                      • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:33
                        anus-hka napisała:

> Tak...i ja tam byle...i warkocze plotłemuncertain
                        >

Musze się poprawić...tak i ja tam byłem....i warkocza wplotłem...suspicious.....z Tele to do bani się pisze...
                      • dunajec1 Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:33
                        Ano tak mowia,

".....tez tam bylem, jadlem, pilem , pierdolilem
                        i spedzilem czas pospolem az sen zmorzyl mnie pod stolem....."
                      • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:33
                        No, co Ty Anusia...bajek nie znasz? suspicious big_grin
                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:43
                          Stara dupa jestem...w bajki nie wierze już dawnouncertain
                          • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:49
                            ....ale wiesz, Anusia...na starość się dziecinnieje wink
                            czyli jestes jeszcze młodzizna smile)
                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:57
                              No tak niby ale wtedy to Rycerz na białym koniu to trochę inny wydźwięk mauncertain
                              • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:57
                                A Roszpunka w Ropuszkę sie zmienia big_grin
                              • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 11.07.16, 23:59
                                To mówisz, ze lepiej całować żabola? wink z nadzieją, że przemieni się w cud księciunia? wink)
                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 00:00
                                  No pewnie...a zwłaszcza że trudno tego żabola spotkać...big_grin
                                  • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 00:04
                                    Głupio tak troche wszystkie żaby w stawie wyciumkać suspicious
                                    obserwujący pomyśli, że cos z deklem nie teges wink)
                                    • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 07:42
                                      Zaznaczę tylko że ropuchy są chronione suspicious
                                      • fraise.old Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 07:50
                                        A żabki? Co to można sobie wyhodować księcia? big_grin
                                        archiwum.allegro.pl/oferta/wyhoduj-ksiecia-z-zaby-zabawka-dziecka-prezent-i2708178262.html
                                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 08:53
                                          Kobieto....i Ty mnie to tera dopiero pokazujesz??big_grinsuspicious
                                          • fraise.old Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 09:42
                                            A widziała rozmiar? tongue_out
                                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 09:47
                                              Ale to może trzeba czymś bardziej wartościowym podlewać...może...suspicious
                                              • fraise.old Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 10:02
                                                Tą lodową namiętnością?
                                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 10:08
                                                  A pewnie w taki upał na ten przykład wywołać mogłaby rozkoszny dreszczyk tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 10:55
                                                    10 cm?..
                                                    wzrostu...czego? suspicious
                                                    taki miniaturowy księciunio big_grin do kieszeni można schować
                                                    możeee...jakby go whisky, albo ginem polewał, to śmignie chociaż następne 10? hmmm wink suspicious
                                                  • fraise.old Re: Sezon ogórkowy 12.07.16, 12:29
                                                    Kieszonkowy księciunio? Ładne, wyhoduję sobie ;D
                                                  • rudka-a a propo'sss 12.07.16, 14:02
                                                    koloru włosów..winksuspicious

https://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/l-606.jpg
                                                  • anus-hka Re: a propo'sss 12.07.16, 14:20
                                                    Blond to nie kolor włosów to stan umysłu...każdy ma w sobie coś z blondynkitongue_out
                                                  • fraise.old Re: a propo'sss 12.07.16, 14:22
                                                    Jak byłam piękna i młoda i naiwna to nie wierzyłam, że mogą być tacy idioci na świecie.
                                                    Teraz , gdy zostało samo "i", jestem przerażona jak dużo ich na świecie wink
                                                  • rudka-a Re: a propo'sss 13.07.16, 00:12
                                                    Zaznaczam...nic do blondynek nie mam smile
                                                    żeby nie było wink))
    • mala200333 Re: Sezon ogórkowy 13.07.16, 02:08
      https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13669569_1108851762510580_6050565832425867399_n.jpg?oh=9d5aae4303f82b072324832df5667afc&oe=58280B2F
      To tak przy tych ogorkach
      • leziox Re: Sezon ogórkowy 13.07.16, 18:14
        Głodnemu chleb na myśli...Wszystko pewnie przez te ogórki właśnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka