dunajec1 21.01.18, 18:46 ....i mysle. Co by tu napisac? Goralu, co robicie? -a siedze i mysle A jak nie bedziecie myslec? -i ino bede siedziol. No! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Siedze i..... 21.01.18, 20:50 Siedzi góral przed chałupą a tu szlakiem turyści idą.... W pewnej chwili wiatr zawiał i podniósł do góry sukienkę nieodpowiednio ubranej turystki A onia ciach ! obciągnęła szybko sukienkę i mówi : No i co,baco,mam refleks ! Iiii,pani,u nas to się cipka nazywa ! Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 21.01.18, 20:54 Urszulka, na zaległości forumowe to się trza cofnąć, daleko się cofnąć, chociaż w tym przypadku na szczęście nie w rozwoju. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Siedze i..... 21.01.18, 21:02 myślałam raczej o zaległościach bieżących ...żeby poczytać nowiny, niedzielne Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 21.01.18, 22:55 Im dalej w las, tym więcej drzew. Bardzo ciekawie tak zawędrować w okolice początów melynowych, hehehe. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Siedze i..... 21.01.18, 23:54 Na poczatku to byl bimber, potem sie to zmienialo na lepsze. Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 22.01.18, 12:10 Bimiber zawsze był mocniejszy, ale nigdy nie był lepszy. Towarzystwo może się zmieniać i też różne bywa. Nic jednak nie jest stałością bo wszystko płynie. Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 22.01.18, 21:49 Za kotarą zawsze stoi flaszka awaryjna, gdyby ktoś był zainteresowany. Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 23.01.18, 11:37 Nie Muszynianka. Od Muszynianki jest tylko butelka. Wszystko dla niepoznaki. Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 26.01.18, 13:21 Trza było Kambryzia zajrzeć jednak do tej butelki od Muszynianki, może krtań spirytusik lekko wygrzałby. No ale i tak i siak zdruffka jak najszybszego życzę. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Siedze i..... 26.01.18, 13:40 na chore gardło polecany niezawodny drink - woda utleniona z jodem! (do płukania, nie do picia!) Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Siedze i..... 26.01.18, 14:51 Leczenie przeziębienia i zatok - Jerzy Zięba Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 26.01.18, 16:48 Bardzo interesujące. Muszę poeksperymentować na sobie, tylko nie wiem gdzie kupić płyn Lugola. Odpowiedz Link
leziox Re: Siedze i..... 26.01.18, 18:47 Ale to inny niż etanol, kiedyś Lugole dostawały rodziny milicjantów zaraz po wybuchu w Czarnobylu, stąd jest mi ta nazwa znana do dzisiaj. Nie wspominam o jej ówczesnym braku dla ludzi "normalnych" ale to też inna bajka. No, poza tym u mnie to chyba tego w aptekach ni mo. Odpowiedz Link