Dodaj do ulubionych

Szaro, mglisto...

22.10.19, 10:29
... słowem butelkowa pogoda. Ale nic z tego! Szef dba o naszą urodę i trza czekać do wieczora uncertain
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 10:31
      Nie róbcie więc sobie apetytu.... Ale, jak to mówią, co się odwlecze to nie uciecze winkbig_grin Nie podarujemy... wink Tylko, jak dotrwać do wieczora... jak dotrwać.... uncertain
    • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 10:32
      Uroda nie ma nic do tego. Trzeba wziąć swoje picie w swoje ręce 😁
      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 10:33
        To też prawda! Wysuszona gęba, też niepięknie wygląda... wink
      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 10:34
        Migrena minęła? No to dzień zapowiada się pięknie big_grin
    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 10:32
      Miłego dnia melyniarze! big_grin
      • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:15
        A dziękuję. Nawzajem miłego dzionka 😁
        Ćmienie w głowie może być dziś spowodowane brakiem równowagi kwasowo-zasadowej. A mówiąc poważnie, brakiem odpowiednich bodźców do życia.
        • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:37
          Oj... to koniecznie potrzebny jest odpowiedni kop wink Chodź, zaraz go dostaniesz big_grin Wczoraj szef zapomniał zamknąć sejf! Dopóki śpi.... wink tylko cicho sza! bo on jakieś nowinki wprowadził i radiowo otwiera i zamyka sejf.... suspicious No i proszę! Co wybierasz? Koniak, whisky? lodu chwilowo jeszcze nie ma.... ale to drobnostka big_grin No to twoje zdrówko! Na tę biedną główkę!.. Uffff.... od razu człowiekowi lepiej, co? winkbig_grin
          • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:40
            Dzięki, łyk i od razu lepiejsmile
            • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:45
              No! Taka mała rzecz, a jak cieszy! winkbig_grin No to na drugą nóżkę, póki szef śpi big_grinbig_grinbig_grin
              • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:46
                Może cam zdąży wpaść?... tylko niech się spieszy... wink
                • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:50
                  No wpadam na moment. Z lodem na Igową głowę smile

https://icesculpture.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/Icy-Hair.jpg
                  • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:51
                    Oraz z lodem dla Koko!

https://trade.root7.com/wp-content/uploads/2012/03/ice-ball-root71.jpg
                    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:53
                      big_grin no, tak to ja lubię! winkbig_grin
                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:52
                    Ściągaj z głowy do szklaneczki się przyda winkbig_grin No to... karniaka cam! Musisz nam dorównać winkbig_grin a my już ciut, ciut... humorek mamy wink
                • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:50
                  Cam, to lata jak przeciąg, kto tam za nią nadąży...A szef, jak każde licho, nigdy nie śpi...on się tylko ładuje.
                  • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:52
                    Hehe, bardzo trafnie. Flaszka dla ciebie wink
                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 11:53
                    Ciiiiiiii!!! Nie wywołuj wilka z lasu!! Niech śpi! jak najdłużej... dopiero zaczęłyśmy... suspicious
                    • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 12:37
                      Wszystko mam nagrane.
                      Po łbie dostanieta potem.
                      Krzesełkiem.
                      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 12:45
                        OOooooooo.... kochany szefunio się obudził! " big_grin a nie mógł szefunio jeszcze sobie odpocząć w łóżeczku???.... wygonili czy co? wink A tym krzesełkiem to..... nie strasz, nie stras, bo się ze.. eee.... poślizgniesz tongue_out My som 3! a szefuńcio jeden! tongue_out no i... koniec ma dwa kije.... eeeee... kij! ma dwa końce. No. tongue_out
                        PS... i tak jedną flaszkę zdążyłyśmy jeszcze zakosić wink Dbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin nie mówiąc o tych dwóch wypitych big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        hhyyyyppp.... sorry.... wink
                        • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 12:48
                          Wszystko zostanie obliczone i podliczone.
                          Jeden szczęścia- tydzień nieszczęścia.
                          Kto bez szefa pije, słabo potem żyje.
                          Łapy precz od gorzały w południe!
                          • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:02
                            No.... i ... nastał ciężki dzień. A tak się dobrze zapowiadał suspicious
                            • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:10
                              A bo przysłowie starożytnych Rosjan głosi:
                              "Nie chwal dnia przed północą".
                              • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:14
                                Rozumiem... znaczy do północy o suchym pysku... szef bez litości suspicious
                                • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:21
                                  Tak, jak każdy Polak, jak kto zadowolony, to zara mu krzesełkiem dowalić...Oj, nieładnie, nieładnie, nie elegancko a nawet ...jowo.
                                  • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:36
                                    Iga, co tak skromnie?
                                    A kitowo?
                                    A ogórkowo?
                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:03
                                    Nie dlatego że ktoś zadowolony, daje się krzeselkiem po ryju, tylko za wyżeranie i wychlewanie bez zezwolenia rzeczy pozostawionych na inną okazję.
                                    • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:16
                                      Ale takie podkradanie generuje zadowolenie wink
                              • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:20
                                Ciiiicho wink

Na rozluźnienie - Za-Lezianka - taki ekstrim w moim stylu wink
                                • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:21
                                  Mijałam tę - jakże wiele mówiącą - miejscowość w piątek, w drodze z Kielc smile
                                • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:22
                                  Wstaw kiedyś coś ze swoich wypadów. Kamerkę mogę Ci pożyczyć.
                                  • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:29
                                    Wypadów i... spadów z siodła wink
                                    Może kiedyś...
                                    • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:30
                                      Taaaaa...Obiecanki cacanki, a melyna się cieszy...
                                      • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 13:35
                                        No i świetnie, radość dobra na serce. Tak jak koniak wink
                                        • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:18
                                          Obudzili się wszyscy rano, koło południa i pierdzielą sobie, niektórzy do rzeczy, niektórzy od rzeczy...I następny dzień mija. A ja flaki gotuję, wcale nie nudne, na zagrychę będą. Jak ktoś zasłuży, to dostanie. Pomówień o pokątne wyżeranie i wypijanie nie puszczę w niepamięć tak łatwo...Pamiętliwa jestem bestia, ale czasem przekupna...
                                          • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:21
                                            Mnie tam egal.
                                            A flaków jakoś też nie lubię.
                                            • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:33
                                              Dobrych nie jadłeś, to nie wiesz 😁
                                              • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:48
                                                Iga, to ryzykowne danie. Czasem się przewracają...
                                          • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 14:50
                                            >>...i pierdzielą sobie, niektórzy do rzeczy, niektórzy od rzeczy<<

Wielkie mi rzeczy.
                                            • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 17:16
                                              Co się czepiają, niedopici pewnie... Każdy sobie rzepkę skrobie, a nawet można poskrobać w kolanie...
                                              • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 17:36
                                                A jak dziś nastroje na melynie?
                                                • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 18:03
                                                  Jakie? A jakie mają być... kac niedopitek suspicious
                                                  • dunajec1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 18:32
                                                    O, Wy zloby dziurawe, gdziez tyle mozna, i jeszcze do tego bezemnie.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 18:57
                                                    Jakie tyle? dopiero zaczynamy😏🥃🥃🥃
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 19:15
                                                    Dunajec, gdybyśmy tak mieli czekać na ciebie z piciem, to wyschlibyśmy na wiór! Tak często bywasz u nas! tongue_out
    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 19:20
      Iga.... jakie zaczynamy? Zapomniałaś, że sejf zamknięty? A szefa nie ma suspicious Ciekawe, gdzie się szwenda... i czy w ogóle się zjawi uncertain
      • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 19:43
        To dorwać szefa w szpony... Ty, Coco, masz tam chody, to Ciebie na pierwszy front rzucimy😅
        • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:02
          O nie!! Co to, to nie! Krzesełkiem oberwać???!! Nie, nie... nie lubię siniaków... takie nietwarzowe tongue_out A poza tym zamknie mi sejf przed nosem, i co? suspicious Ty jesteś odważna, więc..... winkbig_grin
          • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:18
            Podobno mieliście myśleć o samozaopatrzeniu...Czy jakoś tak, aby niezałeżnym od sejfu być.
            No ale dwudziesta za pasem, to można otwierać.
            Szkoda że Girl42 tutaj się już nie zjawia, bo nieraz robiła striptease na stole i od razu nastroje lepsze były...
            • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:38
              A co to się marzy staremu... No no, napić się i do barłogu swego...
              • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:42
                big_grinbig_grinbig_grin a może szef już padł i teraz tylko popatrzeć może? winkbig_grin
            • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:39
              A cóż to się szefowi marzy??? Striptease????? Uważaj szefie bo sobie nagrabisz i zamiast myszek zobaczysz wałek do ciasta winkbig_grinbig_grinbig_grin
              • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:49
                Nie marzy się, bo dawniej zawsze tu strip był i niejedna laska taniec Sw. Wita robiła na stole. A czasem pod stołem.
                A Ty mnie tu wałkiem do ciasta nie groź, bo mam pod ręką bejsbola i śliczną szpadrynkie, to lepiej weź się za jakieś pierogi, bo będziesz miała krzywo u derechcji i sam dzielnicowy ci nie wyprostuje.
                smile
                • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 20:56
                  A co ja, biedny żuczek, mogłabym zrobić tym wałkiem... najwyżej kolano uszkodzić uncertain No..... chyba, że poczekam aż szefunio padnie po whisky i wtedy... cichcem, na paluszkach i...... ŁUP!!! I jutro będzie podwójny tupot białych mew big_grinbig_grinbig_grin
                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:01
                    Jeszcze mnie nikt padniętego do końca po whisky nie widział - to se czekaj tatka latka big_grin
                    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:24
                      suspicious uncertain
                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:03
                    Robi się sensacyjne 😁 A groźby karalne, są karalne i to przez nas... Karą jest obgryzanie paznokci u naszych nóg, szefie
                    • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:09
                      Masz bardzo dziwne upodobania seksualne, Igusia...
                    • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:09
                      Iga, trzeba ci przyznać, piszesz z pazurem big_grin
                      • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:15
                        He he, jak trzeba ostro to trzeba, Cam... A do szefuńcia, to nie są upodobania seksualne. O tym możemy porozmawiać dopiero... Chociaż nie wiem czy możemy 😁 To może szkodzić na ciśnienie szefuńciowi.
                        • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:18
                          Ty się o moje ciśnienie nie martw.
                          Martw się o migrenę.
                          Bo ona może być konsekwencją syndromu niedopchnięcia.
                          • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:19
                            To się wszystko da naprawić 😁
                            • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:26
                              Ło jezusicku.... ten numer to muszę zobaczyć.... winkbig_grin
                              • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:30
                                A jaki?
                                • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:33
                                  Numerek... A to trzeba pobrać numerek i czekać w kolejce 😅
                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:36
                                    Pani, a do czego ta kolejka?
                                    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:37
                                      oj szefie.... dopychanie będzie przecież... wink
                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:36
                                    Tylu chętnych do oglądania???? To ja proszę w pierwszym rzędzie... okulary takie już jakoś słabe... wink
                                • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:34
                                  ano ten, o którym ostatnio dyskutujesz z leziem big_grin
                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:36
                                    Lezio, to pewnie mocny głównie w gębie, więc chyba nic z tego 😂
                                    • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:42
                                      Coco, przestań się tak ślinić.
                                      A gębie to ja mocny, pewnie.
                                      Były już takie co będąc ze mną w łożku dostawały nerwowego chichotu.
                                      • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:50
                                        U mnie to akurat nie jest dobry znak😅ja płaczę
                                      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:52
                                        https://forum.barcis.pl/images/smilies/blebleble.gif
                                        • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:53
                                          (to do szefa)
                                        • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 21:53
                                          Płacząca też już raz była.
                                          Ale najciekawiej kiedy kobita przeklina jak szewc i to niekoniecznie chcąc, hyhyhy.
                                          • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:00
                                            Może miała zespół touretta 😂
                                            • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:05
                                              Hmm, Lezio robi sobie reklamę, ale jak my to możemy sprawdzić... Coco chętna?
                                              • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:08
                                                Jaką reklamę? raczej antyreklamę.
                                                Nic tu sprawdzać nie trza.
                                                • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:17
                                                  leziox napisał:

> Jaką reklamę? raczej antyreklamę.
                                                  > Nic tu sprawdzać nie trza.
                                                  Lezio, ten tekst brzmi słabo... Pozwól, że jednak się zajmiemy tym tematem 😉
                                              • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:09
                                                Ja obserwator tongue_out w pierwszym rzędzie i z lornetką winkbig_grin
                                                • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:11
                                                  Jak do tego sprzętu aż lornetka potrzebna, to chyba coś nie teges...
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:13
                                                    Mówiłam przecież, że okulary jakieś takie słabe... winkbig_grinbig_grin
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:15
                                                    😂
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:14
                                                    Cam poszła... Jak zwykle, gdy potrzebna. Chyba, że depiluje okolice bikini, to wtedy ją usprawiedliwimy😏
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:16
                                                    Kazałem się jej już położyć. Troche za dużo było wshisky.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:19
                                                    No to zrób tę depilację sam, jak ją upiłeś.
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:25
                                                    iga1 napisała:

> No to zrób tę depilację sam, jak ją upiłeś.

Depilacja mnie nie interesuje.... au naturel winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:19
                                                    Oooo... a do czego? (jestem potrzebna) Wskazówek jakichś oczekujecie????? big_grin
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:21
                                                    No jasne, co dwie głowy, to dwa rozumy. Trzeba Lezia rozbroić, bo zanadto uzbrojony jest
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:21
                                                    A facet, jak tasiemiec, lepiej nieuzbrojony
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:22
                                                    Depilacji Kambryziowej robić nie trzeba, sama sobie robi.
                                                    Zapewne.
                                                    A ja nie uzbrojony w żadne podejrzane narzędzia.
                                                    Tylko zależy co tam się komu majaczy.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:26
                                                    W zbroję uzbrojony, nie w narzędzia.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:27
                                                    I tak pukać do konserwy, troszkę ciężko 🙃
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:28
                                                    Mam klucz do konserw, ale używam go w ostateczności.
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:31
                                                    Przesadzasz kffiatuszku.
                                                    Nie mam powodów aby się przed kimkolwiek zamykać w bunkrze.
                                                    A i do konserwy raczej mi daleko.
                                                    Tylko - co innego własne wyobrażenie o kimś, a co innego rzeczywistość.
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:28
                                                    iga1 napisała:

> No jasne, co dwie głowy, to dwa rozumy. Trzeba Lezia rozbroić, bo zanadto uzbro
                                                    > jony jest

Kochana, wyłączyć rozum i zabrać się do roboty wink
                                                    No... ciekawa jestem co by to było, gdyby był nieuzbrojony... sad
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:32
                                                    Mógłbym być tasiemcem.
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:43
                                                    leziox napisał:

> Mógłbym być tasiemcem.

Nie te klimaty wink
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:32
                                                    Coco, nie mogę tego zrobić... Chłopina chce spokoju przecież. Lata durne i chmurne, ponoć już mu minęły.
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:38
                                                    A o pozwolenie to ktoś w ogóle pytał?
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:40
                                                    Na swobodę wypowiedzi?
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:42
                                                    Lezio, czasy zamordyzmu minęły... Poza tym mamy śliczne mordeczki i nie trzeba ich kneblować.
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:44
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:46
                                                    Dzięki Coco, za poparcie😁🍾
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:45
                                                    Nie, na branie sobie kogoś bez pytania o zgodę np.
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:46
                                                    Akurat nie o zamordyzm tutaj chodziło.
                                                    A co do mordeczek, to o wyglądzie Koks Franeli coś mogę powiedzieć, natomiast Ty Iga, jak fatamorgana, niby jesteś, egzystujesz ale z Tobą jak z Ufo-niby ktoś słyszał a nikt nie widział.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:50
                                                    Zjawisko po prostu, ot i wszystko 😁
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:47
                                                    Czy ja biorę? ja nie ryba. Koziorożec jestem chyba 😁
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:53
                                                    A bądź tam sobie kim sobie być chcesz.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 22:59
                                                    Dziękuję za pozwolenie. Chciałabym być księżniczką, ale coś nie wyszło 😂 Może coś zrobisz w tej materii? 😜
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:02
                                                    Sorry, ale może jakiś bioenergoterapeuta poradzi czy inny Kaszpirowski.
                                                    W tych czasach księżniczek aż nadto, brakuje za to zwyklych kobiet, uznawanych za normalne.
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:04
                                                    Oj Lezio, nie bądź staroswiecki, na normalne kobiety już dawno nie ma popytu😉
                                                  • iga1 Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:02
                                                    Czas spoważniec i iść spać. Całuję w czoło i idę spać goło. Dobranoc, Robaczki 🌙
                                                  • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:09
                                                    Dobranoc Larweczko.
                                                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:11
                                                    Dobranoc winkbig_grinbig_grin do jutra igo big_grin
    • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:10
      A dzień się zaczął tak niewinnie.... winkbig_grin
      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:17
        Widzę, że i szef już wybrał się do łóżeczka big_grin Dobrej nocy, spokojnej po burzliwym dniu winkbig_grin Do jutra szefie big_grin
        • leziox Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:19
          Wcale się nie wybrał, ale mówię uprzejmie dobre słowo na dobranoc.
          A sam sobie jeszcze pohukam.
          • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 22.10.19, 23:26
            I długo masz zamiar tak pohukiwać? wink
            • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 13:21
              Już nowy dzionek nastał. Sowy śpią w swych dziuplach.
              Czyhając na następny rekordowy wątek napełniony kolejnymi gupotkami.
              big_grin
              • iga1 Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 13:31
                Głupoty mogą być mądre i głupie, zależy od zapotrzebowania i piszącego. Głupie głupoty czasem okazują się nawet niezwykle mądre.
                • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 13:36
                  Nawet Diogenes lepiej by tego nie wymyślił.
                  big_grin
                  • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:34
                    ... i to bez beczki wink
                    • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:36
                      Za to z antałkiem.
                      • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:40
                        I z beczką... prochu!
                        • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:43
                          ... nie no! poczekajmy aż wykrzyknie EUREKA!... potem to może być i potop... wink
                          • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:48
                            I cóż że ze Szwecji tongue_out
                            • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:49
                              Pecha! wink
                      • coco.franelka Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 14:41
                        ... podłączonym wężykiem ku wygodzie.... wink
                        • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 15:27
                          W Szwecji mają teraz sami swoj potop.
                          Emigrancki.
                          Wystarczy poczytać w necie, co tam się dzieje-ale lewacka prasa tak bardzo wychwalająca rzekome ubogacenie Europy przez emigrantów, jakoś niechętnie o tym pisze.
                          • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 15:31
                            Mnie o wymowę chodziło tongue_out
                            Weź to szybko przeczytaj NA GŁOS.
                            • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 15:35
                              Nie będę czytać na głos bo to nie szkoła podstawowa.
                              A zresztą i tak przypiszesz temu ze Szwecji kolejnych 20 znaczeń, więc co tam.
                              Nie to, że co...
                              • cambria1.2 Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 15:37
                                Ależ to! TO wink
                              • leziox Re: Szaro, mglisto... 23.10.19, 15:38
                                W czasie suszy szosa sucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka