gryf.vol2 07.12.19, 09:53 Najlepsza chwila poranka: dwa jabole do śniadanka. Poprzez łąki poprzez pola pędzę kupić se jabola. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Weekend 😜 07.12.19, 10:55 No, nie powiem.... śniadanie... solidne... Witaj melyno! Dobrego dnia Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Weekend 😜 07.12.19, 10:57 Dobre śniadanko, bo u mnie c.d. pogody butelkowej Leje, wieje, szaro, sennie... takie śniadanko to albo postawi na nogi, albo... położy pod kocyk Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Weekend 😜 07.12.19, 11:38 No tak.... obiad trzeba przygotować czyli zastój obiadowy Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 07.12.19, 13:00 No nie wiem, u mnie się jeszcze żaden seksowny plecaczek nie zameldował. Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 07.12.19, 13:59 Myślę że nie woli, bo ogólnie wiadomym jest, że nie lubię niespodzianek. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Weekend 😜 07.12.19, 14:05 I po "serdecznym powitaniu" przemówiła ludzkim głosem? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Weekend 😜 07.12.19, 17:24 I żeby gotować jeszcze umiała... No i żeby nie za dużo pełnoletnia była... Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Weekend 😜 07.12.19, 21:37 leziox napisał: > Koza to nie. > Wolałbym owieckę. 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 A wole jabole! 😜 Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 07.12.19, 21:56 Kto wie, może i owieczkę dałoby się rozpić dla towarzystwa... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Weekend 😜 07.12.19, 17:31 Coś z tym licznikiem nie tak.... było 152 a teraz jest... 125! Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 07.12.19, 17:43 Dlatego nie trzeba się zbytnio jakimikolwiek licznikami na YT sugerować. Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 13.12.19, 23:05 A gdzieś to Gryfie, tak nagle znikł=? Nagle się pojawileś i nagle znikłeś. Ktoś wziął na smycz? I nie wolno Ci się już bawić na melynie? Trochę się dziwię więc pytam. W zasadzie nawet nie oczekując odpowiedzi. Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Weekend 😜 14.12.19, 09:36 leziox napisał: > A gdzieś to Gryfie, tak nagle znikł=? > Nagle się pojawileś i nagle znikłeś. > Ktoś wziął na smycz? I nie wolno Ci się już bawić na melynie? > Trochę się dziwię więc pytam. > W zasadzie nawet nie oczekując odpowiedzi. 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷😀👍🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 A wiesz Lezio, wiedziałem, że tak pomyślisz? WITAJ Brachu! Tom razom się pomyliłeś, byłem na „wyjezdnym” i niestety nie miałem możliwości na nasze tu balangi, na picie do dna i swawole, a smycz ? No nie ! Tak mnie oceniasz ❓ Miałem kilka dni urlopu, wszedłem na Melynę niespodziewanie, a teraz …. teraz praca , która rzekomo uszlachetnia. Poza tym : „ gdzie Cię radzi widzą, tam rzadziej przebywaj”. 😀 Przeleciałem Melynę po zaległościach. Nie pytam o nic, jestem tu tylko gościem, który chwali sobie dobre jabole, świetną zagrychę, dobrą muzę, super towarzycho, oraz dowcip Gospodarza i szacunek dla naszych Melynarskich Dam. Zatem weekendowo pozdrawiam Ciebie Lezio, a także resztę Ferajny. Najszybciej się obala pół litra u ziomala ! Chluśniem bo uśniem. Łykniem, bo odwykniem ! Do zobaczenia pod stołem ! Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 14.12.19, 13:20 To miło kiedy ktoś po dłuższej nieobecności zagląda i okazuje się, że jednak dobrze mu idzie. Ze smyczą to sprawa nigdy nie wiadoma, kiedy się nie zna układów panujących tu czy tam. Może jaka kobita się stęskniła niemożebnie i nie chciała spod kolderki wypuszczać, a gdzie jeszcze do internetu? Widzę że u sąsiadów niezła balanga była... Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Weekend 😜 14.12.19, 18:16 leziox napisał: > To miło kiedy ktoś po dłuższej nieobecności zagląda i okazuje się, że jednak do > brze mu idzie. > Ze smyczą to sprawa nigdy nie wiadoma, kiedy się nie zna układów panujących tu > czy tam. Może jaka kobita się stęskniła niemożebnie i nie chciała spod kolderki > wypuszczać, a gdzie jeszcze do internetu? > Widzę że u sąsiadów niezła balanga była... > 🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷😀👍🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺 Masz na myśli BDSM ? To nie dla mnie 😑 A balanga? ... toż to nasi tylko w innym wcieleniu, takim ponadczasowym, melynarskim. Trzeźwością może się popisać większość, a gdzie imponujące prawa mniejszości ? No oczywista, że u nas, na Melynie! 😀👍 Dycha do dychy i dzwonią kielichy ! Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 14.12.19, 18:21 No tak, hasło akurat na piątkę i ile w tym prawdy. A znam facetów, którzy nie uprawiali nigdy BDSM a i tak są na smyczy. Bez obrazy oczywiście, bo to nie o to chodziło. Poza tym nie oceniam, to było tylko pytanie o okolice aktualnego pobytu. Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Weekend 😜 14.12.19, 18:37 leziox napisał: > No tak, hasło akurat na piątkę i ile w tym prawdy. > A znam facetów, którzy nie uprawiali nigdy BDSM a i tak są na smyczy. > Bez obrazy oczywiście, bo to nie o to chodziło. > > Poza tym nie oceniam, to było tylko pytanie o okolice aktualnego pobytu. 🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷😀👍🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍺🍷 Aktualnie już pod stołem, szkoda każdej chwili na trzeźwość. A wszystko z powodu kaczego imperium 😠 Odpowiedz Link
leziox Re: Weekend 😜 14.12.19, 18:58 O Boshe! Chyba nie będę mógł w nocy spać. A nie mieli dla nich Titanica? Myślę że lepiej by pasowało, w sensie celu podróży. Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Weekend 😜 14.12.19, 21:10 leziox napisał: > O Boshe! > Chyba nie będę mógł w nocy spać. > A nie mieli dla nich Titanica? > > Myślę że lepiej by pasowało, w sensie celu podróży. 🍺🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷😀👍🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍺 Z pewnością, przynajmniej by ich pochłonęły odmęty fal i byłby śmieszny koniec tego uzależnionego love story. Odpowiedz Link