1999_chyba Re: Nowy wątek 27.02.20, 12:00 brakuje na końcu literki "d" , bo gdyby by była, wszystko byłoby jasne Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 12:04 A właśnie że nie, tam miało nie być "d". 1999_chyba napisała: > brakuje na końcu literki "d" , bo gdyby by była, wszystko byłoby jasne Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 11:34 No taki wontecek o którym nie wiadomo o czym on, tylko hgw wie. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Nowy wątek 27.02.20, 11:37 No to zacznij a my będziemy meandrować. Chyba, że wolisz odwrotnie. Jak o Wiśle i przemyśle. Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 11:42 Przemyślę w Przemyślu. A Wisłę widzę, w mych marzeniach. Spływ kajakowy z Krakowa do Gdańska. Z bandą gimnazjalistek. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Nowy wątek 27.02.20, 11:52 Ćwintuch... Płynie płynie Oka jak Wisła szeroka płynie płynie i sobie duma kurwa, nie mogłam być Dunaj? Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 12:09 Zawyłem sobie jak wilk Kilkakroć A kot tylko rzekł filozoficznie Iż dziwna ochota mną mota I zaraz się spił Aby się czuć magicznie. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:27 Zanim dokoncze czytac to napisze ze juz na dwa ale jeszcze metnie widze. No wracam do dalszego czytania. Odpowiedz Link
1999_chyba Re: Nowy wątek 27.02.20, 12:55 A.Wajda: "a Wisła płynie, płynie, płynie" i nie pamiętam już czy dotyczyło to przedłużającego się istnienia rzeczy, czy gadulstwa pospolitego Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:00 Jak Wajda to nie wiem. Co innego jak to by był Zanudzi. Pardą - Zanussi. Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:08 Gadulstwo pospolite na melynie jest dosyć popularną rzeczą. No nie da się tak tylko pić i nie gadać. Zanussi czy Wajda - seta ważna. I zagrychy pajda. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:31 Co do Wisly to "Plynie Wisla plynie po polskiej krainie zobaczyla Krakow pewnie go nie minie..." No a potem i Dunajec tez do niej , plum. Odpowiedz Link
1999_chyba Re: Nowy wątek 27.02.20, 15:35 cambria1.2 napisała: > To była Wisława, tę farbowaną rudą tak zwą... Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:37 dunajec1 napisał: > Co do Wisly to "Plynie Wisla plynie po polskiej krainie > zobaczyla Krakow pewnie go nie minie..." A jak biedna ma minąć, jak się specjalnie tak rozlokował? > > No a potem i Dunajec tez do niej , plum. Dunajec prawie jak Dunaj, prawie robi różnicę Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:42 Już i na Dunajca robią zakusy Co by go do tej Wisły plum A Dunajec będzie się potem musiał leczyć śliwowicą, bo go góralska kurwica zatrzepie. znikam_wracam napisał: > dunajec1 napisał: > > > Co do Wisly to "Plynie Wisla plynie po polskiej krainie > > zobaczyla Krakow pewnie go nie minie..." > > A jak biedna ma minąć, jak się specjalnie tak rozlokował? > > > > > No a potem i Dunajec tez do niej , plum. > > Dunajec prawie jak Dunaj, prawie robi różnicę Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:39 Człek się chce wpisać pod czyjąś wypowiedzią, a zanim się wpisze to mu wpadnie pare innych wypowiedzi przed dopisaniem sie i wtedy wygląda jakoś gupio. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:47 Nie no, dość konkretnie pisałeś, że z tego powodu nie dostajesz łapówek. Ale wybacz - szukał nie będę. Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 13:51 A teraz to ja się chyba już pogubiłem, co komu i o co tu chodzi. (ło) Odpowiedz Link
leziox Re: Nowy wątek 27.02.20, 14:29 No niby racja, bo błoto na poziomie bruku jest przeważnie. Odpowiedz Link