mr.elliot.jones 04.12.23, 14:04 Nie zmienisz swojego DNA. Zaakceptuj kim jesteś. A final 'Life Lesson from Onslow' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:16 mr.elliot.jones napisał: > Nie zmienisz swojego DNA. Zaakceptuj kim jesteś. > Na ematce mówimy, że gena nie wydłubiesz 🙄 Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:19 Żargonu ematki JESZCZE nie znam, bo dopiero co tam wlazłem. Ponownie... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:21 mr.elliot.jones napisał: >... bo dopiero co tam wlazłem... Jak zając w kapustę 😀😉 Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:26 Co jakiś czas. Jako asd też byłem. Na chwilę... Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 16:09 A ja omijam te forum szerokim łukiem. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 16:17 To chyba najbardziej aktywne forum. Choć faktycznie mocno toksyczne. Czyli teraz kolejne wyzwanie dla mojej "zjednoczonej osobowości ver 1.0" Mówiłem, że na gazecie zaczynałem pod nickiem uczeń? No właśnie... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:07 Jako facetowi będzie ci ciężko się przebić. Poza tym tam każdy jest z buta traktowany na dzień dobry. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:08 borsuczyca.klusek napisała: > Jako facetowi będzie ci ciężko się przebić. Poza tym tam każdy jest z buta trak > towany na dzień dobry. Tylko, że ja nie zamierzam się przebijać. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:05 leziox napisał: > A ja omijam te forum szerokim łukiem. > Widocznie nie jesteś masochistą 😅 Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:10 Nie jestem, a poza tym kije bejsbolowe szybko się zużywają, kiedy nie jestem w humorze. A kosztują sporo. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:24 Etam, jakaś zardzewiała brecha zawsze się gdzieś darmo znajdzie. Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 19:35 Ale to nie to samo. Bejsbol jest bardziej elegancki. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 15:36 Skoro chcesz na elegancko to polecam Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 15:44 borsuczyca.klusek napisała: > mr.elliot.jones napisał: > > > Nie zmienisz swojego DNA. Zaakceptuj kim jesteś. > > > > Na ematce mówimy, że gena nie wydłubiesz 🙄 Może Ematki zmienić na FKW - forum kobiet wkurwionych ( na wszystko) ? Bo jak się tak popatrzy i poczyta, to na to by wychodziło. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 16:36 Kto zadziera z ematką będzie miał ze mną do czynienia 🙄 Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 21:10 No tak, a co ja właśnie napisałem? FKW. Wszystko się zgadza. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 06:06 E tam.. Kobiety przebiją sobie uszy, nos, pępek, sutki Robią zastrzyki z botoksu, silikonu, depilują się gorącym woskiem, poddają się liposukcji, robią sobie tatuaże, pozbawiają się żeber A wieczorem przeszkadza im ból głowy! Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:47 Powiedzieć - Masakra, to byłoby za mało powiedziane. Faceci idą na piwo, aby się odmłodzić. Taniej i przyjemniej. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:49 Jak Discovery jeszcze był kanałem dokumentalnym, to widziałem facetów, którzy sobie robili zastrzyki z własnego tłuszczu do fiuta. W erekcji nie pomaga wielce, ale lepiej w gaciach wygląda... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:42 Taniej i prościej włożyć zawiniętą skarpetę 🙄 Podobno sam Beckham tak robił do reklam bielizny 🤷♀️ Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:49 No reklama to nie nocny klub a potem striptiz. Jest gruby? Jest. A potem myk pod kołderkę... Dobra, wyjdźmy na słonko - Krzysztof Ibisz wiecznie młody. Nie tylko kobiety na ten syndrom cierpią. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 09:41 leziox napisał: > Może Ematki zmienić na FKW - forum kobiet wkurwionych ( na wszystko) ? > Bo jak się tak popatrzy i poczyta, to na to by wychodziło. Nie przesadzajmy. Na mój wpis dostałem kilka rozsądnych odpowiedzi i tylko jedną sugestię strzelania baranka o ścianę. Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:59 A Ty co się szczerzysz? Zatrudnij się na adwokata na forum FKW. Może się tam bardziej przydasz. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:03 Ke? Masz mnie tu dość? Rzeknił słówko... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:43 Panowie spokój, bo za karę wam zapodam wierszyk o ematce 🙄 Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:49 borsuczyca.klusek napisała: > Panowie spokój, bo za karę wam zapodam wierszyk o ematce 🙄 > Dawaj! I to mówię całkiem spokojnie. Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:44 Przydasz się jako adwokat tego forum, skoro tak Ci się ono podoba. Pozwolę sobie mieć inne zdanie na ten temat (forum). A Ty jakoś bardzo wrażliwy ostatnio się zrobiłeś. Tutaj nikt nigdy nie był ani wciągany, ani trzymany na siłę. Przychodził z własnej nieprzymuszonej woli, a jak się coś nie podobało, to sobie odchodził. Coś o tym wiesz, prawda? Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:51 Oczywiście, że wiem. A czy Ty wiesz, że nigdy nie lubiłem się narzucać? Więc jeśli teraz to ja Ciebie denerwuję - skiń głową i już mnie nie ma... Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:55 Ty mnie nie stawiaj pod ścianą, bo naprawdę się zirytuję. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 13:03 A może lubię? By mieć jasność, czy komuś mogę zaufać? Mam przyjaciela - w kwestiach geopolityki pewnie inni 2 by się pobili, my wiemy, że tu się możemy różnić, ale w życiu zwykłym sobie pomagamy. Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:05 Jeśli się spotkamy w życiu zwykłym, to się zobaczy. A tutaj to forum, wirtualne. Każdy decyduje za siebie, a tego rodzaju pytania są stawianiem pod ścianą. Inaczej wymuszaniem odpowiedzi na pytanie, które w ogóle nie powinno tutaj być postawione. Raz, że nie jestem podatny na wymuszenia, a dwa, każdy decyduje za siebie. A ostatnie trzy - owszem, czasem mnie delikatnie wkurwiasz, również stawianiem takich pytań, ale dziwne, czy nie, jakoś ani Ty do tej pory nie wyleciałeś z melyny ani ja nie zostałem zablokowany na pewnym forum mazowieckim, wisłą zwanym. Więc teraz byłby czas na stanięcie przed lustrem i zapytanie siebie: - Na hoooj ja stawiam takie pytania? O co mi chodzi? Zaś ja tymczasem zrobię sobie kawę. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:19 Nie wiem, czy się spotkamy. Nawet wątpię - z wirtuala przeniknęła tylko jedna pani. Jeszcze ze 2 dostały dostęp do mojego absolutnie prywatnego emaila. I to tyle. Przepraszam, jeśli poczułeś się postawiony pod ścianą. Ja po prostu zawsze chcę wiedzieć, czy komuś - na JEGO FORUM - nie przeszkadzam. Tak samo jak w realu - każdy sam decyduje, kogo chce gościć w domu. No i mamy piękne podsumowanie - na wiśle całkiem niedawno spojrzałem w lustro. Kim TERAZ jestem. Stąd nowy nick... Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:24 A ja też się do Pozenka nie wybieram, nawet z tytułu posiadania wspomnień z tymże miejscem związanych. Ale nigdy nie mów nigdy. Może się spotkamy nie znając się i przejdziemy obok siebie na ulicy, jakby nigdy nic. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:29 Ja bym się do Niemca wybrał, jakby znowu zapanował tam ordnung... Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:35 Nie trzeba się sugerować, tylko jak ochota jest, to trzeba jechać. A Ordnung to może z nowym panem AH. Inaczej nikt z tym sobie nie poradzi. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:46 Na razie nam trochę miejscówek zostało w Polsce - tu dofinansowanie z fabryki. Czechy nie całe zwiedzone a Słowacja to w ogóle... Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 15:08 W Czechach polecam Pekelne Doly, Cesky Krumlov i park narodowy Szumawa. Na dobrą wycieczkę wystarczy. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 15:19 Myśmy zjeździli zamki w zachodniej części - bo z Poznania bliżej. Teraz czeka wschód no i Słowacja. Odpowiedz Link
leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 16:07 A południe też całkiem cacy. Przez tydzień to można zjechać masę terenu. Zamek Karstejn koło Pragi - też niezła rzecz. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 16:09 No z zachodu na południe było. Choć tam zamków tyle, że i pół roku by nie starczyło na spokojne zwiedzanie. Odpowiedz Link