Dodaj do ulubionych

Powolniaka przesłanie

• borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:16
      mr.elliot.jones napisał:

> Nie zmienisz swojego DNA. Zaakceptuj kim jesteś.
      >

Na ematce mówimy, że gena nie wydłubiesz 🙄
      • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:19
        Żargonu ematki JESZCZE nie znam, bo dopiero co tam wlazłem. Ponownie...
        • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:21
          mr.elliot.jones napisał:

>... bo dopiero co tam wlazłem...

Jak zając w kapustę 😀😉
          • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 15:26
            Co jakiś czas. Jako asd też byłem. Na chwilę...
            • leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 16:09
              A ja omijam te forum szerokim łukiem.
              big_grin
              • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 16:17
                To chyba najbardziej aktywne forum. Choć faktycznie mocno toksyczne. Czyli teraz kolejne wyzwanie dla mojej "zjednoczonej osobowości ver 1.0" big_grin
                Mówiłem, że na gazecie zaczynałem pod nickiem uczeń? No właśnie...
                • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:07
                  Jako facetowi będzie ci ciężko się przebić. Poza tym tam każdy jest z buta traktowany na dzień dobry.
                  • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:08
                    borsuczyca.klusek napisała:

> Jako facetowi będzie ci ciężko się przebić. Poza tym tam każdy jest z buta trak
                    > towany na dzień dobry.

Tylko, że ja nie zamierzam się przebijać.
              • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:05
                leziox napisał:

> A ja omijam te forum szerokim łukiem.
                > big_grin

Widocznie nie jesteś masochistą 😅
                • leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:10
                  Nie jestem, a poza tym kije bejsbolowe szybko się zużywają, kiedy nie jestem w humorze.
                  A kosztują sporo.
                  • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 17:24
                    Etam, jakaś zardzewiała brecha zawsze się gdzieś darmo znajdzie.
                    • leziox Re: Powolniaka przesłanie 04.12.23, 19:35
                      Ale to nie to samo. Bejsbol jest bardziej elegancki.
                      • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 15:36
                        Skoro chcesz na elegancko to polecam

https://www.goods.pl/images/products/pl/Hanwei-Tactical-Katana_SH2462.jpg
      • leziox Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 15:44

> mr.elliot.jones napisał:
        >
        > > Nie zmienisz swojego DNA. Zaakceptuj kim jesteś.
        > >
        >
        > Na ematce mówimy, że gena nie wydłubiesz 🙄

Może Ematki zmienić na FKW - forum kobiet wkurwionych ( na wszystko) ?
        Bo jak się tak popatrzy i poczyta, to na to by wychodziło.
        suspicious
        • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 16:36
          Kto zadziera z ematką będzie miał ze mną do czynienia 🙄
          • leziox Re: Powolniaka przesłanie 05.12.23, 21:10
            No tak, a co ja właśnie napisałem?
            FKW.
            Wszystko się zgadza.
            big_grinbig_grin
        • mala200333 Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 06:06
          E tam.. Kobiety przebiją sobie uszy, nos, pępek, sutki Robią zastrzyki z botoksu, silikonu, depilują się gorącym woskiem, poddają się liposukcji, robią sobie tatuaże, pozbawiają się żeber A wieczorem przeszkadza im ból głowy!
          • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:47
            Powiedzieć - Masakra, to byłoby za mało powiedziane.
            Faceci idą na piwo, aby się odmłodzić.
            Taniej i przyjemniej.
            • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:49
              Jak Discovery jeszcze był kanałem dokumentalnym, to widziałem facetów, którzy sobie robili zastrzyki z własnego tłuszczu do fiuta. W erekcji nie pomaga wielce, ale lepiej w gaciach wygląda...
              • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:42
                Taniej i prościej włożyć zawiniętą skarpetę 🙄

Podobno sam Beckham tak robił do reklam bielizny 🤷‍♀️
                • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:49
                  No reklama to nie nocny klub a potem striptiz. Jest gruby? Jest. A potem myk pod kołderkę...
                  Dobra, wyjdźmy na słonko - Krzysztof Ibisz wiecznie młody. Nie tylko kobiety na ten syndrom cierpią.
        • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 09:41
          leziox napisał:

> Może Ematki zmienić na FKW - forum kobiet wkurwionych ( na wszystko) ?
          > Bo jak się tak popatrzy i poczyta, to na to by wychodziło.

Nie przesadzajmy. Na mój wpis dostałem kilka rozsądnych odpowiedzi i tylko jedną sugestię strzelania baranka o ścianę.
          • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:47
            Czysty przypadek.
            • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:50
              No i co z tego?
              • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 11:59
                A Ty co się szczerzysz?
                Zatrudnij się na adwokata na forum FKW.
                Może się tam bardziej przydasz.
                • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:03
                  Ke? Masz mnie tu dość? Rzeknił słówko...
                  • borsuczyca.klusek Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:43
                    Panowie spokój, bo za karę wam zapodam wierszyk o ematce 🙄

• mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:49

> Panowie spokój, bo za karę wam zapodam wierszyk o ematce 🙄
                      >

Dawaj! I to mówię całkiem spokojnie.
                  • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:44
                    Przydasz się jako adwokat tego forum, skoro tak Ci się ono podoba.
                    Pozwolę sobie mieć inne zdanie na ten temat (forum).
                    A Ty jakoś bardzo wrażliwy ostatnio się zrobiłeś.
                    Tutaj nikt nigdy nie był ani wciągany, ani trzymany na siłę. Przychodził z własnej nieprzymuszonej woli, a jak się coś nie podobało, to sobie odchodził.
                    Coś o tym wiesz, prawda?
                    • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:51
                      Oczywiście, że wiem.
                      A czy Ty wiesz, że nigdy nie lubiłem się narzucać? Więc jeśli teraz to ja Ciebie denerwuję - skiń głową i już mnie nie ma...
                      • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 12:55
                        Ty mnie nie stawiaj pod ścianą, bo naprawdę się zirytuję.
                        • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 13:03
                          A może lubię? By mieć jasność, czy komuś mogę zaufać? Mam przyjaciela - w kwestiach geopolityki pewnie inni 2 by się pobili, my wiemy, że tu się możemy różnić, ale w życiu zwykłym sobie pomagamy.
                          • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:05
                            Jeśli się spotkamy w życiu zwykłym, to się zobaczy.
                            A tutaj to forum, wirtualne.
                            Każdy decyduje za siebie, a tego rodzaju pytania są stawianiem pod ścianą.
                            Inaczej wymuszaniem odpowiedzi na pytanie, które w ogóle nie powinno tutaj być postawione.
                            Raz, że nie jestem podatny na wymuszenia, a dwa, każdy decyduje za siebie.
                            A ostatnie trzy - owszem, czasem mnie delikatnie wkurwiasz, również stawianiem takich pytań, ale dziwne, czy nie, jakoś ani Ty do tej pory nie wyleciałeś z melyny ani ja nie zostałem zablokowany na pewnym forum mazowieckim, wisłą zwanym.
                            Więc teraz byłby czas na stanięcie przed lustrem i zapytanie siebie:
                            - Na hoooj ja stawiam takie pytania? O co mi chodzi?
                            Zaś ja tymczasem zrobię sobie kawę.
                            • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:19
                              Nie wiem, czy się spotkamy. Nawet wątpię - z wirtuala przeniknęła tylko jedna pani.
                              Jeszcze ze 2 dostały dostęp do mojego absolutnie prywatnego emaila. I to tyle.
                              Przepraszam, jeśli poczułeś się postawiony pod ścianą. Ja po prostu zawsze chcę wiedzieć, czy komuś - na JEGO FORUM - nie przeszkadzam. Tak samo jak w realu - każdy sam decyduje, kogo chce gościć w domu.
                              No i mamy piękne podsumowanie - na wiśle całkiem niedawno spojrzałem w lustro. Kim TERAZ jestem. Stąd nowy nick...
                              • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:24
                                A ja też się do Pozenka nie wybieram, nawet z tytułu posiadania wspomnień z tymże miejscem związanych. Ale nigdy nie mów nigdy. Może się spotkamy nie znając się i przejdziemy obok siebie na ulicy, jakby nigdy nic.
                                big_grin
                                • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:29
                                  Ja bym się do Niemca wybrał, jakby znowu zapanował tam ordnung...
                                  • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:35
                                    Nie trzeba się sugerować, tylko jak ochota jest, to trzeba jechać.
                                    A Ordnung to może z nowym panem AH.
                                    Inaczej nikt z tym sobie nie poradzi.
                                    • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 14:46
                                      Na razie nam trochę miejscówek zostało w Polsce - tu dofinansowanie z fabryki. Czechy nie całe zwiedzone a Słowacja to w ogóle...
                                      • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 15:08
                                        W Czechach polecam Pekelne Doly, Cesky Krumlov i park narodowy Szumawa.
                                        Na dobrą wycieczkę wystarczy.
                                        smile
                                        • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 15:19
                                          Myśmy zjeździli zamki w zachodniej części - bo z Poznania bliżej. Teraz czeka wschód no i Słowacja.
                                          • leziox Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 16:07
                                            A południe też całkiem cacy. Przez tydzień to można zjechać masę terenu.
                                            Zamek Karstejn koło Pragi - też niezła rzecz.
                                            • mr.elliot.jones Re: Powolniaka przesłanie 06.12.23, 16:09
                                              No z zachodu na południe było. Choć tam zamków tyle, że i pół roku by nie starczyło na spokojne zwiedzanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka