mr.elliot.jones 06.12.23, 11:02 Jeśli czujesz, że jesteś inny Musisz głośniej krzyczeć Wolność Nie chcę być cicho! Unheilig Freiheit Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.elliot.jones Re: Pobudka! 06.12.23, 13:23 Halooo, no - ktoś zwraca uwagę na to, co na bieżąco kopiuję z wisły? Odpowiedz Link
leziox Re: Pobudka! 06.12.23, 14:07 Ale po co kopiować? Za mało mamy tutaj muzyki? Może by tak więcej gadać, mniej grać? I proszę mi tu się tak z rana nie wydzierać. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Pobudka! 06.12.23, 14:13 borsuczyca.klusek napisała: > A pazury mogę wklejać? 🙄 Byle nie mnie na twarz Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Pobudka! 06.12.23, 14:12 Kuwa, Szefie, ze 2(?) dni temu pytałem, czy kopiować. To mówiłeś, że owszem. Że ja mam dwubiegunówkę, to mam na to papiery. Teraz Ty się zdecyduj - ja jestem zawsze chętny do rozmów i NIC nie muszę z nikąd wklejać. Odpowiedz Link
leziox Re: Pobudka! 06.12.23, 14:16 Ale to chodzi o to, aby nie zakładać tysiąc wątków na tysiąc nagrań, tylko wątek z nagraniami proponowanymi przez Ciebie. Czy ja tutaj wszystko muszę dorosłym ludziom tłumaczyć? Nawet z tym czy innym biegunem? Przeca to nie przedszkole. Odpowiedz Link
leziox Re: Pobudka! 06.12.23, 14:16 I zalożę się też, iż wiele rzeczy z tego już dawno temu było, vide Leziowe dyskoteki... Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Pobudka! 06.12.23, 14:23 No, tylko taki ogólny wątek kończy się 1000 postó do których nikt nie zagląda. Przynajmniej mnie to denerwuje. Ale ok, przy porządkowaniu wisły będę dodawał jako 1 wątek. Odpowiedz Link
leziox Re: Pobudka! 06.12.23, 14:32 Nawet jeśli nikt tam nie pisze, to nieraz zagląda. Inna sprawa, iż linki do nagrań na YT często się dezaktualizują. Odpowiedz Link