Dodaj do ulubionych

Pospiskujemy

19.01.24, 15:34
Były wiceprezes firmy Pfizer, dr. Mike Yeadon w sprawie zagrożeń związanych z CBDC, identyfikatorem cyfrowym i Agendą 2030.

„W 2030 r. nie będzie już można wyjeżdżać z kraju, nie będzie można korzystać z prywatnego transportu, do wszystkiego będziecie mieli cyfrowy dowód tożsamości i będziecie mieli wyłącznie pieniądze elektroniczne, którymi będziecie mogli dokonywać transakcji.
„Powiedziałbym, że w tym momencie będziesz niewolnikiem. A ponieważ widzisz, że te zmiany nadchodzą, powinieneś powiedzieć nie. Powiedz nie teraz”.

Teorie

Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Pospiskujemy 19.01.24, 15:41
      Dlaczego mielibyśmy nie wyjeżdżać z kraju? Podróże są z jednym z napędów i motywatorów do zapieprzania?
      No chyba, że pomysł jest taki, że będziemy leżeć w domu i nie pracować, to wtedy biorę w ciemno 🙄
      Byle internet był 👍
      • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 15:49
        Proponuję temat-piętnastominutowe miasto.
        Gdy była plandemia, walczono z przemieszczaniem się ludzi pod płaszczykiem covida, bo to się niby zarazki przenoszą też. W 2030 roku mogą Ci powiedzieć, że zużywasz przez swoje podróże za dużo CO2 i limit produkcji tegoż na Twoim koncie "śladu produkcji CO2" jest już na ten rok wykorzystany. I nie wyjedziesz, bo na całym świecie będą na granicach to kontrolować. I nikt nie będzie Cię o nic pytać, tylko nie wyjedziesz i basta.
        Trudno uwierzyć?
        • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 06:39
          leziox napisał:

> Proponuję temat-piętnastominutowe miasto.

Tak właśnie zbudowano Jeżyce i osiedla w początkach powiedzmy PRL. 15 minut pieszo przedszkole, szkoła, przychodnia, podstawowe sklepy. Na Jeżycach to w ogóle ful wypas - kino (a nawet kiedyś 2) i teatr. Komu to przeszkadzało?
      • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 07:13
        borsuczyca.klusek napisała:

> Dlaczego mielibyśmy nie wyjeżdżać z kraju? Podróże są z jednym z napędów i moty
        > watorów do zapieprzania?
        > No chyba, że pomysł jest taki, że będziemy leżeć w domu i nie pracować, to wted
        > y biorę w ciemno 🙄
        > Byle internet był 👍

Och jak nic nie rozumiesz. Naczelne hasło: nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwa. Będziesz niewolnikiem a motywacja - biologiczne przetrwanie. Korea Płn to tylko poligon testowy. Itp itd...
    • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 15:41
      EU wprowadza granicę płacenia gotówką przy większych zakupach do 10.000 euro.
      To akurat żadna teoria spiskowa.
      Ale należąca do planu likwidacji gotówki i wprowadzania digitalnego pieniądza.
      • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 16:30
        Słyszeliście o tym, że kolejnym pomysłem globalistów, poza wprowadzeniem zakazu obrotu gotówkowego, jest pieniądz z określonym terminem ważności? Nie? Niestety, to też nie jest teoria spiskowa.
        Ale poszukam jakichś porządnych teorii, coby owieczki mogły się pobeczeć ze śmiechu.
        • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 17:24
          Każdy słyszał o przepowiedniach Nostradamusa, albo Baby Wangi.
          A czy ktoś słyszał o przepowiedniach Gottfrieda von Werdenberg, albo Aloisa Irlmayera?
          To też ciężko zakwalifikować do teorii spiskowych, bo coś zaczyna się sprawdzać. Ale nikt nie musi w to wierzyć.

• leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 17:31
            Na temat Polski:
            "W najbliższej przyszłości Polskę czeka poważny konflikt zbrojny, prawdopodobnie na południu.
            Powód jest nieznany. Może to mieć związek z niepokojami w państwach sąsiednich, czyli w
            Niemczech. Wtedy się skończy stabilność polityczna i pokój".

A u Niemca atmosfera coraz bardziej wybuchowa...
          • borsuczyca.klusek Re: Pospiskujemy 19.01.24, 20:03
            Zapomniałeś o przepowiedniach jasnowidza Jackowskiego 🙄
            • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 21:34
              Nie zapomniałem, ale to raczej nie ta półka. Mimo że Jackowski też może się pochwalić udokumentowanymi sukcesami.
              • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 22:55
                Co by było, gdyby...
                • leziox Re: Pospiskujemy 19.01.24, 22:55
                  Nie ma wejscia bez QR Code.
                • borsuczyca.klusek Re: Pospiskujemy 19.01.24, 23:08
                  😁
          • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 07:24
            leziox napisał:

> To też ciężko zakwalifikować do teorii spiskowych, bo coś zaczyna się sprawdzać

Pytii i temuż Jackowskiemu też "coś" się spełnia. Wystarczy odpowiednio dużo i ogólnie postrzelać.
            "Widzę wodę wokół ciała". Cóż, nieczęsto zwłoki porzuca się na środku autostrady gdzie nie pada deszcz...
        • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 07:36
          leziox napisał:

> Słyszeliście o tym, że kolejnym pomysłem globalistów, poza wprowadzeniem zakazu
          > obrotu gotówkowego, jest pieniądz z określonym terminem ważności? Nie? Niestet
          > y, to też nie jest teoria spiskowa.

I skończy się jak kiedyś wypłatą w postaci talonów na produkty firmy w której się pracuje...
          • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:15
            Jak się skończy, tego nikt nie wie.
            Na wszelki wypadek coś dla tych, którzy nie przeżyli czaru życia w komunie, gdzie też się często używało tego rodzaju płatności.
            umowa barterowa
            • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:28
              Ale czemu w komunie? To dozwolone i stosowane w kapitalizmie też. W sensie dobrowolnej umowy. A nie, że dostajesz wypłatę w postaci talonów na firanki i sam MUSISZ się wymieniać na talony na chleb.

• leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:47
                Ja nie pisałem, że nie ma tego w kapitalizmie. Ale w kapitalizmie jeszcze tego nie przeżywałem, natomiast za komuny miałem okazję ten rodzaj płatności osobiście wypróbować.
                • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:50
                  A tak co do WEF, które podobno jest organizacją kochających świat i nic nie kombinującą na boku...Podczas aktualnego zlotu socjopatów z WEF w Davos prezeska EBC Christine Lagarde, która oczywiście nigdy nie była w nic nielegalnego umoczona, opublikowała przewidywane koszty walki z "ociepleniem klimatu".
                  Oczekuje się, że „dekarbonizacja” i cyfryzacja wszystkiego, co się rusza, będą kosztować odpowiednio 620 i 120 miliardów euro rocznie, aby przyspieszyć zieloną transformację i ograniczyć emisję CO2.
                  Doskonały przepis na niekończące się zadłużenie i masowe zubożenie.
                  • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:56
                    leziox napisał:

> A tak co do WEF, które podobno jest organizacją kochających świat i nic nie kom
                    > binującą na boku...

A kto tak uważa? big_grin

> Doskonały przepis na niekończące się zadłużenie i masowe zubożenie.

Ja może jestem naiwną owieczką ale widzę, jak od lat 70/80 zaczęły się (oczywiście "na zachodzie", bo komuna bidna była) rozwierać nożyce dochodowe. Tylko do tego nie potrzebuję koncepcji spisku światowego - bo maksymalizacja zysku jest podstawową zasadą kapitalizmu.
                    • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:08
                      Ja tylko napisałem, do czego to wszystko doprowadzi. Do biedy społeczeństw. To, że od dawna postępuje transfer kasy z najuboższych warst do warstw rządzących, o tym nie trzeba nikogo przekonywać. Tylko że WEF i spółka, to raczej komuniści, gdyby tak się uważniej przyjrzeć ich poczynaniom. Ale to też temat rozwalający wąskie ramy gazetowego forum.
                • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 10:53
                  Jak pomogłem sąsiadowi powiesić szafki a on mi postawił piwo - to przypadkiem nie był barter?
                  A kartki w PRL to się wymieniało, benzyna za mięsko itp - ale to NIE była płatność. To było tylko uprawnienie do zakupu. No i przede wszystkim - w odniesieniu do tego o czym ja pisałem - kartki nie były ZAMIAST pensji.
                  • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:10
                    Przecież napisałem, że był.
                    Mnie nie trzeba tak oczywistych rzeczy tłumaczyć, o tym, jak to wyglądało w PRL i że kartki to nie były pieniądze. Nie jesteśmy w przedszkolu, ja nie jestem przedszkolakiem, a Ty panią przedszkolanką. Wyhamuj.
                    A kartki sam odbierałem w ADM.
                    • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:16
                      leziox napisał:

> Wyhamuj.

Brzydko.
                      • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:19
                        Ładnie. Bo nie jestem przedszkolakiem.
                        • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:36
                          Brzydko, bo chciałeś mnie potraktować jak przedszkolaka. Kolejny raz big_grin
                          • ruda.replay Re: Pospiskujemy 20.01.24, 11:45
                            Przedszkolanka, to dziewczynka uczęszczająca do przedszkola,
                            Prawidłowa nazwa osoby prowadzącej zajęcia wychowawczo dydaktyczne, to nauczyciel wychowania przedszkolnego.
                            Źródło - własny dyplom z wpisem powyższym.
                            No!
                            • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 13:26
                              ruda.replay napisała:

> Przedszkolanka, to dziewczynka uczęszczająca do przedszkola,
                              > Prawidłowa nazwa osoby prowadzącej zajęcia wychowawczo dydaktyczne, to nauczyci
                              > el wychowania przedszkolnego.
                              > Źródło - własny dyplom z wpisem powyższym.
                              > No!

No i co z tego, jeśli cała Polska mówi przedszkolanka.
                              I hoooj!
                              suspicious
                          • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 13:25
                            mr.elliot.jones napisał:

> Brzydko, bo chciałeś mnie potraktować jak przedszkolaka. Kolejny raz big_grin

Nie odwracaj kota ogonem. Było dokładnie odwrotnie.
                            • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 13:41
                              Nie było. Pozwolę sobie jak przedszkolanka wytłumaczyć językiem analizy transakcyjnej:

Komunikacja - zwłaszcza w internecie, gdzie nie ma intonacji głosu, mowy ciała itd - polega na iteracyjnym dookreślaniu stanowisk obu stron. Ja z pozycji "dorosły" uściślałem twojemu "dorosłemu" moje zdanie.
                              Wystarczyło, byś napisał - ja to wiem, mnie chodziło, że... itp

Niestety z jakiegoś powodu odebrałeś to własnie jako wymądrzanie się, co wbiło Cię w stan "rodzica krytycznego" i odruchowo fuknąłeś na upierdliwe "dziecko".
                              Tu by się jeszcze przydał taki wykres, gdzie stany są jak światła w sygnalizatorze - rodzic na górze, dorosły w środku i na dole dziecko. I wtedy by było widać, że ja prowadziłem komunikację linią dorosły - dorosły, a Twoja odpowiedź na linii rodzic-dziecko tamtą przecięła. To się w tej teorii nazywa transakcją skrzyżowaną - a mówiąc po ludzku: następuje zonk w komunikacji.
                              Ja niczego złego ne miałem na myśli a "dostałem po łapach" big_grin

• leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 13:45
                                Ale po co takie memoriały?
                                Myślisz, że ktoś to przeczyta?
                                • mr.elliot.jones Re: Pospiskujemy 20.01.24, 13:48
                                  No miałem nadzieję, że Ty. W ramach zachowania dobrych stosunków. Ale w takim układzie moje dziecko naturalne mówi - wal się big_grin
                                  • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 14:03
                                    Z wzajemnością.
    • borsuczyca.klusek Re: Pospiskujemy 20.01.24, 15:52
      Wszystko to xuj, ale yebańcy brokatu zabronili 🙄
      To jest dopiero prawdziwy problem prawdziwych ludzi 😔
      • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 15:57
        Tak. Bo brokat szkodzi światu. Chociaż zielona histeria klimatyczna o wiele bardziej.
        • ruda.replay Re: Pospiskujemy 20.01.24, 17:16
          Czyli cooo...jak Borsia będzie miała pociągnięte pazy brokatem, to nie wpuszczą na basen? bo woda bedzie skazona? suspicious
          • leziox Re: Pospiskujemy 20.01.24, 18:32
            Nie, tutaj chodzi o zakaz sprzedaży sypkiego brokatu, używanego np. przez Panie robiące innym Paniom pazurki. Z dalszą perspektywą całkowitego zakazu sprzedaży produktów zawierających brokat, więc i lakierów itd. Na razie więc Borsia może spoko śmigać na basen nawet w zrobionych pazurkach. Zapasy posiadane przez pazurkownie mogą zostać spokojnie zużyte.
            • leziox Re: Pospiskujemy 21.01.24, 11:07
              Republikanie z New Hampshire wprowadzają ustawodawstwo przeciw geoinżynierii! (Chemtrails nie są już teorią spiskową!)

W New Hampshire wprowadzono ustawę o ochronie czystej atmosfery (HB 1700): „prawo zabraniające celowego uwalniania emisji substancji zanieczyszczających, w tym zasiewania chmur, modyfikacji pogody, nadmiernej częstotliwości radiowej i mikrofalowego promieniowania elektromagnetycznego, a także nakładające kary za naruszenie takich zakazów przewiduje .”

„Trybunał stwierdza, że ​​wiele działań atmosferycznych, takich jak modyfikacja pogody, wstrzykiwanie aerozolu stratosferycznego (SAI), modyfikacja promieniowania słonecznego (SRM) i inne formy geoinżynierii obejmujące zamierzone uwalnianie emisji zanieczyszczeń, szkodzi zdrowiu i bezpieczeństwu ludzi, a także środowisku naturalnemu. Trybunał stwierdził, że geoinżynieria szkodzi promieniowaniu słonecznemu, rolnictwu, dzikiej przyrodzie, lotnictwu, bezpieczeństwu narodowemu i gospodarce stanu New Hampshire.
              Dlatego też intencją Trybunału jest zakazanie NOK prowadzenia geoinżynierii i innych działań celowo zanieczyszczających atmosferę New Hampshire.”

A owieczki niech nadal drepczą w kierunku rzeźnika, który da im wybrać kolor rękojeści noża, którym zostaną zarżnięte.
              • leziox Re: Pospiskujemy 21.01.24, 13:15
                Przyprawy dla świata. Aby żyło się piękniej.
    • a74-7 Re: Pospiskujemy 26.01.24, 09:26
      "Rzucanie sloniem " kolejny raz.
      www.world-scam.com/archive/31088/645-rzucanie-sloniem/
      Nie moge sie wprost naczytac tych teorii....
      Chyba czas zmienic nick na 'bialko kolca'
      winkMilego dniasmile
      • leziox Re: Pospiskujemy 26.01.24, 10:32
        Akurat to nie słynne kolce białkowe wykańczają ludzi, tylko dobrodziejstwo szczepionki na srovida.
        Zwłaszcza tych, którzy po szczepieniu poddają organizm dużemu wysiłkowi, jak np. sportowcy. W ostatnich dwóch latach zmarło ich więcej, niż w ciągu trzydziestu lat. I akurat to też nie jest teoria spiskowa, chociaż wolałbym, aby była. Wystarczy się rozejrzeć, kto ostatnio zszedł "nagle i niespodziewanie". O dzieciach padających na zawał nawet nie chcę już wspominać.
        • leziox Re: Pospiskujemy 26.01.24, 12:39
          Byłbym zapomniał.
          Szczepionka przeciwko głupocie nazywa się Lobotomia.
          Powinno się o tym pamiętać.
          suspicious
          • leziox Re: Pospiskujemy 26.01.24, 13:36
            Pozostając przy temacie:

W wieku 23 lat zmarła lekkoatletka Alba Cebrián. W czwartek podczas treningu doznała zawału serca. Ostatecznie zmarła w poniedziałek na oddziale intensywnej terapii szpitala w Villarreal.
            Do tragicznego zdarzenia doszło w czwartek: serce Cebrián nagle przestało bić podczas treningu.
          • a74-7 Re: Pospiskujemy 26.01.24, 14:11
            Nosz przeca zartowalam ..."Tionkuju "aluzju ty nie ponial ?
            .A lobotomia ?
            hmmm, mamy takie powiedzenie :
            I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.
            • leziox Re: Pospiskujemy 26.01.24, 15:49
              Poniał, poniał, wsio poniał.
              Tylko musiałem napisać tlumaczenie, coby ci czytający, ale się nie udzielający, też zrozumieli.
              big_grin
              Przysłowie też bardzo mundre.
              Przesyłam różne wyrazy.
              suspicious
              • leziox Re: Pospiskujemy 26.01.24, 15:51
                A z tą lobotmią wyszło niefortunnie, bo mogłaś to wziąć za odpowiedź na Twój wpis.
                Tak nie było. Chodziło mi o szczepionkożerców.
                smile
                • camella Re: Pospiskujemy 26.01.24, 17:26
                  No drastyczne to było szpila w oczodół aczkolwiek prawdziwe i bez zgody pacjenta.Dziś zgoda musi być na piśmie i rozum mamy ale cóż,zastraszanie było,granie na emocjach itp.Znam osoby które się zaszczepiły i nie były chore ani powikłań poszczepiennych nie mają,więc nie przyjmują do wiadomości że inni maja i mogą mieć jeszcze komplikacje.
                  • a74-7 Re: Pospiskujemy 26.01.24, 19:08
                    Jakkolwiek wyszlo , chyba siedzimy po jednej stronie ....wink
                    Ale po tym wszystkim mam niesamowity szacunek dla Djokowicza , on wtedy(2022 aus ) postawil swoja kariere na ostrzu noza.
                    • mala200333 Re: Pospiskujemy 26.01.24, 19:59
                      Trochę zboczę z tematu…
                      Czy wiecie, że Kamiński to…historyk a Wąsik to archeolog?
                      • leziox Re: Pospiskujemy 27.01.24, 00:46
                        mala200333 napisała:

> Trochę zboczę z tematu…
                        > Czy wiecie, że Kamiński to…historyk a Wąsik to archeolog?
                        >
                        >

Nie wiemy. I chyba nawet wiedzieć nie chcemy.
                        smile
                    • leziox Re: Pospiskujemy 27.01.24, 00:46
                      Oj tak, Djoković postawił się całemu australijskiemu syndykatowi szczepionkowemu.
                      Więcej takich ludzi.
                      • leziox Re: Pospiskujemy 29.01.24, 10:10
                        Historia się powtarza?
                        Paręnaście lat temu USA szukały broni chemicznej i atomowej w Iraku. Nie znaleźli, ale powód wystarczył, aby zrujnować kraj i wziąć go praktycznie w swoje posiadanie. I dojście do ropy naftowej praktycznei darmowe.
                        Teraz zaczynają Hamerykany gadać, że Irańczycy w parę tygodni będą mieć bombę atomową.
                        Czy to znaczy, że należy się spodziewać niezadługo uderzenia USA na Iran?
                        Oby tym razem się nie udławili, bo zniszczenie Iranu to jest mokry sen również, a może przede wszystkim Izraela.
                        A Iran to nie Irak Hussejna i może z tego wyjść poważna rozpierducha.
                        Modlę się, abym się bardzo mylił.
                        • leziox Re: Pospiskujemy 29.01.24, 11:31
                          Działacze na rzecz utrzymania pokoju na przechadzce.
                          • a74-7 Re: Pospiskujemy 29.01.24, 12:24
                            Dokladnie .
                            Wlasnie w TV na pasku leci ,ze jestesmy on the brink of the third world war ....
                            Lece zakupic sol .,Cukier mam i toaletowy rowniez.Plus baby wipes...gdyby sie ktos nagle posral ze strachu.
                            • leziox Re: Pospiskujemy 29.01.24, 12:31
                              Nie zapomnij o alkoholu, zawsze będzie jeszcze deko czasu, aby się nawalić w trupa, zanim co yebnie.
                              • a74-7 Re: Pospiskujemy 29.01.24, 12:40
                                Co ty - alko to medycyna tych czasowwink
                                Spiryt wink naszych czasow.big_grin
                                Mam tylko 4 buteleczki polskiego , boleje ;Dbig_grin
                                Do dezynfekcji jak znalazl...
    • a74-7 Re: Pospiskujemy 29.01.24, 12:37
      Pod koniec roku nasz minister obrony wymyslil , ze nasze samochody 4x4 ktore zostaly zabronione w Londynie ( i pewnie innych miastach tez)ze wzgledu na ultra Emission , zostana wyslane w prezencie do Ukrainy .Mer Londynu teraz robi sobie kariere wyborcza na tym. Te samochody to nie wraki ,ale sprawne dobre auta ,w dobrej kondycji .

Czyli u nas nie wolno smrodzic zeby zanieczyszczac atmosfere, ale juz Ukry moga zanieczyszczac swiatowa atmosfere .Ciekawe komu ten artysta w zielonym sprzeda te pseudo"wraki"
      • a74-7 Re: Pospiskujemy 29.01.24, 12:37
        www.theguardian.com/politics/2023/dec/23/sadiq-khan-says-he-backs-sending-4x4s-due-for-scrappage-under-ulez-to-ukraine
        • leziox Re: Pospiskujemy 29.01.24, 16:23
          Ktoś na pewno na tym zarobi. I to sporo.
          Niektórzy politycy jednak aż się proszą, aby zarobić parę lat. Do odsiadki.
          • leziox Re: Pospiskujemy 13.02.24, 23:31
            Jeździliście już zimą elektrykiem?
            big_grin
            • ruda.replay Re: Pospiskujemy 14.02.24, 22:18
              No, to pojechane już.
              Trza czekać do wiosny suspicious
              • leziox Re: Pospiskujemy 15.02.24, 22:23
                Zawsze twierdzę, że nie należy porównywać ludzi ze zwierzętami.
                Jeszcze się zwierzęta obrażą.
                • ruda.replay Re: Pospiskujemy 15.02.24, 22:32
                  Człowiek, to jednak szkodnik....potrafi niszczyć, śmiecić, najgorsze zagrożenie świata tego....
                  • e-zybi Re: Pospiskujemy 16.02.24, 07:05
                    I jak z Tobą się nie zgodzić? wink
                    • leziox Re: Pospiskujemy 18.02.24, 16:21
                      Bardzo ostatnio modne hasła politycznych dziwek sprzedajnych:

-Szczepienia dla zapewnienia wolności!
                      -Broń dla zapewnienia pokoju!
                      -Cenzura dla zapewnienia demokracji!

Niech żyją!
                      • leziox Re: Pospiskujemy 22.02.24, 21:55
                        Policja istnieje po to, aby nas chronić przed przestępcami?
                        Fałsz.
                        Policja istnieje po to, aby prawdziwych przestępców chronić przed nami.
                        • leziox Re: Pospiskujemy 23.02.24, 11:14
                          Jak zarabiać kasę?
                          • leziox Re: Pospiskujemy 04.03.24, 14:00
                            Gdzieś to wszystko trzeba zamontować...
                            • leziox Re: Pospiskujemy 08.03.24, 08:51
                              Z dzisiejszej Gazety:
                              " Niezwykła "gra wojenna" w Brukseli. Przetestowali ponury scenariusz: kryzys żywnościowy
                              oprac. Przemysław Średziński 08.03.2024 07:46
                              Pandemia koronawirusa, inwazja Rosji na Ukrainę i problemy na kluczowych szlakach żeglugowych zakłóciły łańcuchy dostaw i spowodowały gwałtowny wzrost cen. Eksperci nie mają wątpliwości: nad światem krąży widmo poważnego kryzysu żywnościowego. Właśnie to przetestowali."

Przypomnę uprzejmie, że parę miesięcy przed wybuchem Plandemii testowano wybuch wirusa na świecie. Co było potem, wszyscy wiemy i nie chcę tutaj o największym oszustwie na świecie, które nadal pozbawia życia miliony ludzi, pisać.
                              Tylko że jeżeli brukselska banda mówi o testowaniu scenariusza wybuchu głodu w Europie, to tak się stanie naprawdę. O tych planach mówią też otwarcie oraz od dawna, panowie i panie z WEF, terrorystycznej organizacji z Davos.
                              Więc ludziska, czas robić naprawdę potężne zapasy, dopóki pieniądz jest jeszcze coś warty i mamy go fizycznie w ręku, a nie w digitalnej postaci.
                              Konserwy, leki, a nawet wodę mineralną w petach, nikomu takie co jeszcze nie zaszkodziło. Wzmocnione drzwi, jakaś broń w domu też możesię przydać. Zresztą w necie sporo na ten temat poradników. Zadbajcie o siebie, naprawdę. Bo po przeczytaniu tej wiadomości mróz mi po kościach jakiś chodzić zaczął, a to zły znak na przyszłość.
                              gry głodu
                              • leziox Re: Pospiskujemy 10.03.24, 23:33
                                Trzeba trochę jadu dorzucić. Bo nudno.
                                • leziox Re: Pospiskujemy 29.03.24, 11:39
                                  Oszołomione owieczki.
                                  • leziox Re: Pospiskujemy 05.04.24, 16:59
                                    Kilka stanów USA, oprócz Tennessee, w tym:

▫️Connecticut
                                    ▫️Rhode Island
                                    ▫️Kentucky
                                    ▫️Nowe Hampshire
                                    ▫️Iowa
                                    ▫️I Południowa Dakota

podejmują również środki w celu ochrony swojej atmosfery i zakazuja sadownie stosowania chemtrais.

Jeśli chemtrails sa „nieudowodnionym spiskiem”, to dlaczego tak się dzieje?

Tak, to całkowicie retoryczne pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka