kulawekolano 23.05.25, 17:31 Jeśli ktoś nie może usnąć, to może sobie poczytać usypianki. Na przykład: Zgrzytają na wieżach zegary i kręci się koło samsary i wie już każdy baranek że czeka go straszny poranek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambria1.2 Re: usypianki 23.05.25, 20:16 Można też słynne opisy przyrody z "Nad Niemnem"... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 24.05.25, 18:06 No to następna usypianka: Jadą sobie czołgi wesoło przez pola rozstrzelają wszystko, co widzą dokoła. I tak sobie jadą aż w nie coś pierdolnie ale to normalne na wesołej wojnie. Udowodnił serial o czołgu i psie że śmiechu jest dużo, smutku prawie nie. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 24.05.25, 19:58 Albo taka usypianka: Porzuciły was mamy? Idźcie na telegramy. Jeśli są takie przypadki to zabija się matki. Niby straszna metoda ale kogo tu szkoda? Dzieciątek strasznie cierpiących Czy matek strasznie pijących? No to spadajcie "damy" na te telegramy. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 25.05.25, 12:32 Wiem że jeszcze wcześnie ale może akurat ktoś chce zasnąć a nie może. No to dla niego usypianka: Pierwszy raz w życiu mam na sobie garnitur wokół jest pełno kwiatów nie brakuje krawatów. Sześć panienek w toplesie moją trumnę niesie a górale na złóbcokach młócą równo heavy rocka. Taki piękny miałem sen wart tego jest by ziścił się. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 27.05.25, 13:54 Dawno nie było usypianki. No to jest: Było to w Wielkanoc z rana jak wszedł facet do mieszkania. Stanął w butach na wersalce w karnisz wsadził wszystkie palce porozginał kółka z drutu podśpiewując: srutu tutu. I tak bardzo się tym ciesząc sprosił razem wszystkie zmory a te zbytnio się nie spiesząc zaciągnęły go na tory. I nadjechał towarowy z Krakowa do Częstochowy. I tam wśród pociągu gwizdu uszła jego dusza w pizdu. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 27.05.25, 17:12 ruda.replay napisała: > Jakie sny po takich usypiankach? Adekwatne do nastroju. Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 27.05.25, 19:46 Nie sztuka zaprzęgać roboty Do roboty Gdy w głowie tylko Białe myszki - i koty. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 27.05.25, 21:41 leziox napisał: > Nie sztuka zaprzęgać roboty > Do roboty > Gdy w głowie tylko > Białe myszki - i koty. Jakie kuźwa roboty? Ja nie z gatunku borsuczego, żeby poniżać się do tego. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 27.05.25, 22:04 leziox napisał: > Ależ oczywiście. Oczywiście że oczywiście. Jak się ma mózg nie zmasakrowany marychą, to nie trzeba się wspomagać sztuczną inteligencją. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 10:00 Nie będzie więcej usypianek, bo Lezio twierdzi że piszą je roboty. Macie ostatnie pięć. Podzielcie się sprawiedliwie i śpijcie po nich dobrze. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 28.05.25, 11:10 To może teraz coś na przebudzenie i miły początek dnia Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 28.05.25, 11:23 Kiedyś, to były ino sztuczne zęby, nogi, ręce, co by lepiej się ludziom żyło Dziś na topie sztuczne cycki, rzęsy i mózgi Pora się zbierać... Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 28.05.25, 11:53 Wiersze napisze, opowiadanie, fotki zrobi, za jakiś czas przygotuje obiad, kolację i na wieczorek się bzyknie i nie ma, że głowa boli. Potem ludzie będą się tylko ze sztuczną yntelygencją bzykać, bo zaspokoi wszelkie życzenia. I tak, bez wojny, albo opanowywania Ziemi, ludzkość wymrze. Potem zostaną tylko terminatory, które nie będą miały czego terminować. I rozbuchana przyroda. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 12:02 ruda.replay napisała: > To może teraz coś na przebudzenie i miły początek dnia Proszę uprzejmie: Strzelił korek od szampana prosto w oko jaśnie pana. Pan zachował pełny spokój bo monokla miał na oku. Pięknie zacząć dzień szampanem gdy się jest wielmożnym panem. Odpowiedz Link
e-zybi Re: usypianki 28.05.25, 13:53 To miał szczęście jaśnie pan, korek wybrał oko sam. Lecz nie zawsze jest tak spoko, strzał i piratka zdobi oko. Gdy w przepychu rozum grzeszy, szampan później już nie cieszy. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 16:38 No to szczezną usypianki teraz będą obudzanki. No a jeśli Lezio stwierdzi że to sztuczny umysł pierdzi to se pójdę gdzieś daleko zostawiając to kalekom. A kalecy po marysze będą słyszeć moją ciszę. Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 28.05.25, 18:26 A to se pan idź, jak se pan chcesz i dokąd pan se tam chcesz. Co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 20:08 leziox napisał: > A to se pan idź, jak se pan chcesz i dokąd pan se tam chcesz. > Co mnie to obchodzi? To se idę i kij ci w czoło pal se tutaj swoje zioło. Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 28.05.25, 20:22 Kij ci w plecki Kij ci w ucho Brzęcz gdzie indziej Wredna mucho. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 20:35 leziox napisał: > Kij ci w plecki > Kij ci w ucho > Brzęcz gdzie indziej > Wredna mucho. Dziękuję za pożegnanie i za muchę mnie uznanie. I za słowa ironiczne też dziękuję bardzo ślicznie. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 28.05.25, 21:03 a74-7 napisał: > No to zapraszamy... Mnie tu nie ma i nie będzie. Może Lezio szukać wszędzie. Odpowiedz Link
camella Re: usypianki 28.05.25, 22:29 a74-7 napisał: > No to zapraszamy... > Gdzie? Nie widzę obrazka. Odpowiedz Link
e-zybi Re: usypianki 29.05.25, 05:27 Patrzę, ja też nic nie widzę, choć staram się jak mogę. Nawet włożyłem okulary i założyłem nogę na nogę. Poranna kawa humor mi poprawiła, coś ty pod tym linkiem ukryła, miła? Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 29.05.25, 08:51 Dziwne, bo ja ten obrazek, na którym stoi: prosimy wyp.rdalać, doskonale widzę. I nic nie robiłem, aby go ukryć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 29.05.25, 08:57 Też widzę Kot od wczoraj stoi przy otwartych drzwiach, czyli ten, co miau wyp....jeszcze nie wyszedł Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 29.05.25, 08:59 Januszek najpierw usiłuje zirytować, a gdy mu się odpowie pięknym za nadobne, to fuka, obraża się i wywala się sam. I tak do następnego razu, pod innym nickiem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 29.05.25, 09:06 Zatęskni, to wróci gdzie mu będzie lepiej?! złośliwe to bywa, ale sam sobie wymierza karę odchodzi, potem znów jest...hah Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 29.05.25, 11:29 ruda.replay napisała: > Zatęskni, to wróci gdzie mu będzie lepiej?! złośliwe to bywa, ale sam sobie > wymierza karę odchodzi, potem znów jest...hah Sprawdzam czy się nadaję na polityka. Obiecuję coś i nie dotrzymuję słowa. Czyli nadaję się. Może nawet na prezydenta sie nadaję? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 29.05.25, 11:39 Nadajesz się, jak najbardziej. Parę garniturów, koszul, lakierki, a resztę dowiozą. Długopis podobno we własnym zakresie. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 29.05.25, 12:35 ruda.replay napisała: > Nadajesz się, jak najbardziej. Parę garniturów, koszul, lakierki, a resztę dow > iozą. Długopis podobno we własnym zakresie. Wolę zostać poetą gdzieś mnie problemy gnietą lecz zanim nie zgnietą do cna Zaśpiewam im: siala la. Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 29.05.25, 12:49 No a kto się na polityka nie nadaje? Wypuszczą z wariatkowa, pójdzie taki na Wiejską i tam się zatrudni. Potem się okaże, że ten z wariatkowa to najnormalniejszy ze wszystkich. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 29.05.25, 13:36 Za taką kasę i nicnierobienie, to my, Melyniarze nadajemy się Trochę się przespać można, sałatkę opylić... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 29.05.25, 14:13 ruda.replay napisała: > Za taką kasę i nicnierobienie, to my, Melyniarze nadajemy się Z pocałowaniem ręki. Odpowiedz Link
a74-7 Re: usypianki 29.05.25, 14:37 "Januszek najpierw usiłuje zirytować, a gdy mu się odpowie pięknym za nadobne, to fuka, obraża się i wywala się sam. I tak do następnego razu, pod innym nickiem." Atencjusz taki ;D Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 29.05.25, 14:44 a74-7 napisał: > Atencjusz taki ;D Brzmi jak imię herosa. Nawet lepiej niż Domestos. Odpowiedz Link
e-zybi Re: usypianki 29.05.25, 21:00 Jak tu zasnąć, gdy... www.facebook.com/reel/1626074601417843 Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 29.05.25, 21:20 e-zybi napisał: > Jak tu zasnąć, gdy... www.facebook.com/reel/1626074601417843 > Bardzo religijna pani. Od częstej modlitwy przetarły jej się spodnie na kolanach. Odpowiedz Link
e-zybi Re: usypianki 30.05.25, 06:01 kulawekolano napisał: > Bardzo religijna pani. Od częstej modlitwy przetarły jej się spodnie na kolanach > Jak zauważyłeś, ona dobro czyni na kolanach, i nie ma powodu by była tym sfrustrowana... Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 30.05.25, 10:19 Toczy się życie Zabawa trwa Wszystkie numery Obstawiam ja... No dobra, z Waszą pomocą. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: usypianki 30.05.25, 11:02 Ponad tysiąc zajumali Pozdrawiam donosiciela Odpowiedz Link
leziox Re: usypianki 30.05.25, 14:07 ruda.replay napisała: > Ponad tysiąc zajumali > Pozdrawiam donosiciela Ano właśnie, weeend, to trzeba koniecznie wypić kapusiowi na pohybel. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 30.05.25, 11:52 leziox napisał: > Toczy się życie > Zabawa trwa > Wszystkie numery > Obstawiam ja... > > > No dobra, z Waszą pomocą. > 204006 PRODUCT CODE: 204006 www.russoraffaele.it/en/christmas/baby-jesus-statues/wooden-paste-baby-jesus/woodpaste-baby-jesus-colored-cloth-50-cm Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 30.05.25, 16:02 a74-7 napisał: > Znak z niebios dla ciebie. > Dobra cena , bier ... Nie biere. Tak nie wygląda nowo narodzone dziecię. Oszukaństwo! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: usypianki 31.05.25, 10:42 Czas na radosną obudzankę. Dzień dobry wołam radośnie. Szyszkom co wiszą na sośnie i ptakom co po nich srają niech wszyscy się dobrze mają. A jeśli w tej pięknej porze ktoś smutny i w głowie mu gorze niech sobie wyobrazi że inni mają gorzej. Bo nawet facet, który zakłada sznury wszystkim powtarza: głowa do góry! Odpowiedz Link