barcina 23.05.05, 15:06 Chciałam kupić córeczce płyty z muzyka bobasa, 1 i usypianki. Czy Wasze maluszki lubią ta muzykę? Pozdrawiam Ela i Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: muzyka bobasa 23.05.05, 17:42 mam fragmenty, mozesz puscic i zobaczysz jak dziecko reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: muzyka bobasa 23.05.05, 18:24 ja mam muzyke bobasa nr 1 i moja 8 tygodniowa coreczka bardzo ja lubi. JEst tam kilk a'skoczniejszych' kawalkow, przy ktorych sie bawimy i tanczymy, a na koncu jest slodka kolysanka przy ktorej moja mala robi sie senna a przy drugim czy trzecin odtowrzeniu tego utworu zasypia jak aniol dodatkowo sciagnelam sobie odglosy natury i muzyke relaksacyjna przy ktorej corka tez sie wycisza i zasypia. z. Odpowiedz Link Zgłoś
mapta skad sciagacie muzyke? 23.05.05, 19:20 a skad ściągacie muzykę? z internetu w mp3 czy ze sklepikow na CD? Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: skad sciagacie muzyke? 23.05.05, 20:50 muzyke bobasa kupilam a nature sciagnelam na kaazie Odpowiedz Link Zgłoś
gemini71 Re: muzyka bobasa 23.05.05, 21:44 Właśnie kupiłam te dwie płyty - "jedynka" bardzo sympatyczna, skoczna i z humorem, nasza córeczka (3 miesiące) zareagowała bardzo pozytywnie A usypianki, no cóż, uśpiły na razie mojego męża A odgłosy natury polecam gorąco, my słuchamy od czasu do czasu "ptaków" i "wody", w ciąży słuchałam ich najczęściej przed popołudniowymi drzemkami (szkoda, że teraz nie mam na nie czasu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś