franianiania 25.02.10, 16:59 jak to jest z tymi kodami VIP, trzeba kupic maskotke ? moze ktoś podałby mi kod? czy nie bedzie działał? jeszcze nie miałysmy maskotki , niewiem jak to działa, proszę o info:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylka09 Re: KODY VIP 25.02.10, 17:35 Trzeba kupić maskotkę. W obróżce ma specjalny kod, dzięki któremu rejestrujesz się na stronie, podajesz login i hasło, za pomocą których logujesz się potem bez wstukiwania tego kodu. Działa przez rok od momentu rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: KODY VIP 25.02.10, 17:37 działa dłużej, jeśli w przeciągu roku kupisz i zarejestrujesz drugie zwierzatko :) Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: KODY VIP 25.02.10, 17:45 ok. ale czy warto kupic maskotkę dla gier? fajne są? Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: KODY VIP 25.02.10, 20:06 ma mamy w sumie 3 maskotki, z czego ostatnia jest juz z innej sierii, ma taki wysuwany pasek nie obróżkę, inny portal zarejestrowane, gry niby ok, ale mała tak rzadko siedzi przy kompie, że nie grała duzo, woli swoje ubieranki wróżek i inne dziwne gry :] wg mnie nie warto dla kodu no ale Maja uwielbia pluszowego kotka i konika dla samego pluszaka Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: KODY VIP 25.02.10, 21:04 Dla samych gier nie warto, ale to fajne maskotki. Są miękkie i miłe w dotyku. Hania dostała króliczka VIP na Mikołaja. Codziennie zabiera go do przedszkola i śpi z nim. Został jej ulubioną przytulanką. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: KODY VIP 25.02.10, 21:38 tutaj podaja jakies kody ale ja tego nie sprawdzalam :) piesiu.blogator.pl/wpis/littlest_pet_shop_22142 Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: KODY VIP 26.02.10, 08:21 tutaj mozesz wypozyczyc zwierzaka (po rejestracji) i sobie zobaczyc jak to wyglada niestety nie udalo mi sie znalezc juz polskiej strony, a nasze konto z 2 zwierzakami wygaslo :( www.hasbro.com/littlestpetshop/en_US/vips/game.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Uwaga!!! 12.03.10, 11:55 Nastąpiły zmiany w regulaminie strony. Moja córka ma już 3 VIPy, chciała zarejestrować czwartego i pojawił się komunikat, aby założyła nowe konto, bo nowego już nie może zarejestrować. Córka była załamana. Napisałyśmy nawet maila do Hasbro: "niestety strona jest administrowana w Stanach i nie mamy na to wplywu. Strona bedzie dzialala tylko do grudnia 2010 roku, w przyszlym roku bedzie zupelnie nowa strona, stad zmiany w zasadach. Podczas logowania sie na stronie kazdy uzytkownik akceptuje zasady, a wsrod tych zasad Hasbro zastrzega sobie prawo do ich zmiany. Nam rowniez te zmiany nie sa na reke, wiem, ze zdarzaja sie takie sytuacje, kiedy dzieci sa zawiedzione, nie mogac dodac zwierzaka do poprzednich. Ale niestety nie mamy na to wplywu. Moge tylko Pania za to przeprosic, ale niestety nie mozemy tego zmienic." Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Uwaga!!! 01.06.10, 22:30 :( u nas to samo... dziś urodzinkowo doszedł do kolekcji wymarzony pingwinek, ale niestety nie mógł dołaczyć do grona "przyjaciół" zarejestrowalismy go osobno, na polskiej stronie tym razem, bo pozostałe są na UK (pierwszy konik był kupiony, gdy jeszcze polska strona nie funkcjonowała) aż sie boję co będzie ja w grudniu wszyscy ze stron znikną :( córeczka nie gra tak często ale się przywiazała do tej strony... :( Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Uwaga!!! 06.01.11, 20:57 Powiedzcie proszę , jak to teraz wyglada z tymi vipami? Działa strona lpso, czy na tej stronie wszystkie kody można uaktywniać? czy tylko z tych najnowszych Vipów allegro.pl/littlest-pet-shop-kotek-vip-online-pluszak-hasbro-i1389059471.html tu na opakowaniu widzę jest już nowa strona... i jeszcze pytanie, gdzie w środku tych nowych znajduje sie ten kod??? w pudełku, czy w maskotce??? bo obróżki jak w "starych" nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Uwaga!!! 07.01.11, 10:20 u nas w piesku kod znajduje się na takiej tasiemce wyciąganej z tyłu maskotki w tych zwykłych małych LPSO po prostu na tekturce w pudełku tylko lpso.com działa i nie ma wersji polskiej Odpowiedz Link Zgłoś