Dodaj do ulubionych

HOT OR NOT

08.08.11, 19:33
włąśnie ten program edukacyjny leci Vivie
pląsy z celebrytami to przy tym jak "pegaz" normalnie
roznegliżowana młodzież i lubieżne jurory dające punkty za ciało, twarz i coś tam, nie dosłyszałam, bo zawyłam, ale pewnie osobowość
i prawdy życiowe typu"każdy powinien być sobom"*...
otóż nie każdy
niektórzy powinni zrobić wszystko, aby być kimś innym

ps. w oczekiwaniu na nową edycję TapMadl zachęcam do oglądania

*tak mówią to tak napisałam...
Obserwuj wątek
    • wiotka_trzpiotka Re: HOT OR NOT 08.08.11, 19:33
      NA Vivie leci on...
    • niezmiennick Re: HOT OR NOT 08.08.11, 21:05
      >"każdy powinien być sobom"*...
      > otóż nie każdy
      > niektórzy powinni zrobić wszystko, aby być kimś innym

Może sobie sygnaturkę z tego zrobię?
      • wiotka_trzpiotka Re: HOT OR NOT 09.08.11, 16:52
        ależ proszę
        bądź moim gestem...;)
    • nuova Re: HOT OR NOT 08.08.11, 21:41
      dlatego przestalam posiadac tv :))
      • miau_weglowy Re: HOT OR NOT 09.08.11, 00:42
        o? to juz nas dwie bez tv :D
        • nuova Re: HOT OR NOT 12.08.11, 09:20
          no wlasnie nie mam tego zlodzieja czasu, ale i tak na wszystko brakuje mi czasu :)) choc zcasem tesknie za obejrzeniem czegos w j. polskim (bo na necie, za free, ogladam tylko zagraniczne wiesci; polacy nie robia darmowego streamingu wiadomosci) :D
    • grave_digger Re: HOT OR NOT 09.08.11, 21:10
      jessu, ja takich bzdetów nie oglądam, bo nie mogę.
      kto to tworzy? kto to wymyśla? te wszystkie chore programy?
      ja to wolę sobie discovery science z morganem freemanem czy dr g obejrzeć. bo tamto w/w może mi mózg sponiewierać.
      • niezmiennick Re: HOT OR NOT 09.08.11, 21:19
        grave_digger napisała:

> jessu, ja takich bzdetów nie oglądam, bo nie mogę.
        > kto to tworzy? kto to wymyśla? te wszystkie chore programy?
        > ja to wolę sobie discovery science z morganem freemanem czy dr g obejrzeć. bo t
        > amto w/w może mi mózg sponiewierać.

No ale discovery to może z kolei sponiewierać światopogląd tamtych. Jeszcze zaczną myśleć samodzielnie i do czego to dojdzie?
        • apersona Re: HOT OR NOT 09.08.11, 22:17
          Nad czym wtedy będziemy ubolewać
          • niezmiennick Re: HOT OR NOT 10.08.11, 12:27
            Nad losem bjednych marketingowców?
    • misiania Re: HOT OR NOT 09.08.11, 22:28
      Znaczy, jeśli będę pamiętać, to jutro za pięć dwudziesta będzie na vivie leciał tenże właśnie program. Mam wrażenie, że kiedyś mi mignął na ekranie, ale nie poświęciłam mu należnej uwagi :)))

Ja bardzo szanuję i poważam stacje telewizyjne typu viva czy mtv hits. Kiedy młodociany sąsiad z dołu zaczyna grać na gitarze, ja zaczynam głośno słuchać tych stacji. czasami mam szczęście i trafiam na vivie na disco polo. zwykle gitarzysta z dołu się poddaje w miarę szybko. kiedyś mu puszczałam Lohengrina, ale Wagner najwyraźniej ma mniejszą moc przekonywania. albo może rytmiczne umcyk umcyk lepiej się rozchodzi po betonowych ścianach.
    • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 09.08.11, 22:46
      https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284968248_by_bambolina_500.jpg
      • niezmiennick Re: HOT OR NOT 10.08.11, 12:28
        O nie, teraz przepadłem. Ja muszę zobaczyć to jury w akcji.
        • miau_weglowy Re: HOT OR NOT 10.08.11, 14:01
          a kto zacz?
          (to nie jest glupie pytanie, ja TAM nie mieszkam ;))
          • niezmiennick Re: HOT OR NOT 10.08.11, 17:43
            Ah soooooo

Od lewej:
            Piotr Feel Kupicha
            Marta Mandaryna Wiśniewska była Wiśniewskiego plagiatora niemieckich piosenek
            Wielki Kreator Jacyków zwany przez niektórych: PaJacyków
            • niezmiennick Re: HOT OR NOT 10.08.11, 17:44
              W ramach regulaminu się prostuję: nie wiem czy plagiator, może kupował prawa.
              • misiania Re: HOT OR NOT 10.08.11, 17:51
                a Kupicha jest przykładem na to, że prawdziwy geniusz jest w stanie zrobić karierę w dziedzinie, w której geniuszem nie jest.
                • niezmiennick Re: HOT OR NOT 10.08.11, 18:16
                  A w czym on jest geniusz?
                  • misiania Re: HOT OR NOT 10.08.11, 20:21
                    nie umie śpiewać, a zarabia na życie śpiewając. musi być geniuszem. tak jak Kora.
                    • niezmiennick Re: HOT OR NOT 12.08.11, 10:32
                      W dzisiejszych czasach nie trzeba umieć śpiewać, żeby śpiewać. Geniusz marketingu to załatwia.
        • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 10.08.11, 22:16
          Pewnie wygląda to mniej więcej tak:

Uczestnik: Dzień dobry, ja się nazywam Tomek Bambosz, mam 23 lata i uważam, że najważniejsza w życiu człowieka jest miłość. Przyszedłem tutaj, żeby się zaprezentować.

PK: Uuuuuu! Pokaż na co cię stać!

Publiczność: Ale nie jeden raz!

TJ: To coś ci powiem. Źle się zaprezentowałeś!

U: To znaczy?

TJ: W kwestionariuszu napisałeś, że podążasz za najnowszymi trendami mody. A ja tutaj widzę skarpetki w prążki, czyli relikt modowy epoki socjalizmu! Taki strój pasowałby do pana Czesława przykręcającego śrubki do stołów w fabryce w warmińsko- mazurskim.

PK: Mnie wszystko jedno! Jest już ciemno... (szeptem) Zły tekst mi dali na rzutnik... o teraz dobrze (głośniej). Mnie się ten chłopak podoba. Piękne usta, jasne dłonie, no i myśli tak jak ja!
          • dzidzia_bojowa Re: HOT OR NOT 10.08.11, 22:21
            Padłam:))))))
    • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 09.08.11, 22:46
      Nie mam Vivy.

PS: Kiedy będzie II edycja Top Model? Ktoś wie?
      • nuova Re: HOT OR NOT 10.08.11, 11:29
        3.14-roman napisał:

> Nie mam Vivy.
        >
        > PS: Kiedy będzie II edycja Top Model? Ktoś wie?

a kiedy była 1sza edycja? :P co to wogóle jest? wiem, że mogę zapytać wujka dobra rada, wiem, wiem, ... :)
        • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 10.08.11, 22:03
          Jeżeli Ci się nudzi, tutaj pierwszy odcinek, za darmo i bez logowania.

vod.onet.pl/top-model-zostan-modelka,top-model-zostan-modelka,6135,1,6136,odcinek.html
          Tylko musisz sobie ściągnąć wtyczkę Silverlight (jest podany link do strony z tym instrumentem)
          • nuova Re: HOT OR NOT 12.08.11, 09:16
            na ciebie zawsze mozna liczyc :)

musze porzyznac, ze dla zabicia czasu i gdybym posiadala tv, to chyba przyssalabym sie do monitiora na czas trwania programu ;]
      • wiotka_trzpiotka Re: HOT OR NOT 10.08.11, 20:39
        Romanie
        jak Ty nie masz Vivy to co Ty masz w ogóle?
        tylko TVN?
        to jak Ty siebie, Romanie, możesz w ogóle uznawać za uczestnika kultury masowej, skoro dla Ciebie pustymi słowami są nazwy programów tak wyrafinowane jak, nie szukając daleko "Disco ponad wszystko"?
        Ty się, Romanie, zastanów nad sobą, ja Ciebie proszę.

A Top Model startuje w moje urodziny czyli 7 września o 21.30 (to znaczy, moje urodziny są cały dzień. I wcale nie mam tyle lat, ile twierdzi moja wizytówka, to perfidne kłamstwa są. Tak ze 23 mam w porywach do 26. I tej wersji będę się trzymać...)
        • dzidzia_bojowa Re: HOT OR NOT 10.08.11, 21:45
          Ja wiem, że czasem dla higieny umysłu dobrze jest obejrzeć jakieś dziwowisko lecz ja nawet nie wiem na którym kanale jest Viva, muszę poszukać...Ale nie teraz. Teraz mecz leci...
        • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 10.08.11, 22:01
          No właśnie całe życie zastanawiam się nad sobą. Ja, w dzieciństwie, nie miałem MTV i to przypuszczalnie wypaczyło moją osobowość.
          • wiotka_trzpiotka Re: HOT OR NOT 12.08.11, 20:09
            w moim dzieciństwie to jeszcze w ogóle MTV nie było...:(
            wypaczona jestem na pewno
            ba, nie było TVN24
            jak coś się działo, to człowiek normalnie nie wiedział, że to ważne- błękitny nie latał, a grafik nie projektował specjalnego logo i nie było żółtego paska...
            zgroza , panie...
          • fomica Re: HOT OR NOT 15.08.11, 23:27
            Za moich czasów każdy miał MTV na podwórku w postaci udawanego śpiewania do szczotki, czy tam innego obłego przedmiotu.
    • misiania Re: HOT OR NOT 10.08.11, 20:22
      Ale ale, czy nikt nie ogląda? pan właśnie się prezentuje w kostiumie plażowym. i wyjaśnia, dlaczego jest hot.
      • misiania Re: HOT OR NOT 10.08.11, 20:23
        o, juror jest lepszy od pana na wybiegu, bo opisuje szczegóły swego życia erotycznego. nie pytany.
        • 3.14-roman Re: HOT OR NOT 16.08.11, 21:15
          Czy to jest gdzieś w sieci do złapania? Na przykład na youtube?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka