Dodaj do ulubionych

Petrescu: sam goli nie strzelę

IP: 200.142.202.* 23.07.06, 21:08
I co Petresku dalej spuszczasz scieki do wisly?
Obserwuj wątek
    • Gość: koliber Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:05
      Lucio co masz na myśli ? To jakiś bełkot.
    • Gość: ~hagi Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:08
      On nazywa się inaczej.
      • Gość: 111 A Kłos co, na chorobowym? IP: 85.219.140.* 23.07.06, 22:18
        To takie polskie... L4 i pół roku w domu, a kaska leci:-)
    • Gość: OLO po relegacji Sportolulu będzie wisle stac na rumun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:57
      ów których wczęsniej nie kupi bo za drodzy byli...
    • Gość: nobo najlepsze jest to.....nic dodac nic ujac :)))))))) IP: *.hsd1.pa.comcast.net 24.07.06, 01:58
      "Najbardziej mnie dziwi to, że jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech
      piłkarzy, którzy wystąpili w mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie
      zgłosił - dziwił się dyrektor klubu Jakub Jarosz."
      jednym slowem polska pilka :))))))))))
      • Gość: Bubba Stan polskiej pilki IP: *.planters.net 24.07.06, 02:13
        "Najbardziej mnie dziwi to, że jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech
        piłkarzy, którzy wystąpili w mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie
        zgłosił - dziwił się dyrektor klubu Jakub Jarosz."

Ja sie dziwie ze on Jakub Jarosz... jest zdiwiony.
    • Gość: arni Spokojnie, załatwiają już Mazilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:15
      króla strzelców ekstraklasy rumuńskiej.
      • Gość: wislak Re: Spokojnie, załatwiają już Mazilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:02
        jestem poważnie zaniepokojony tym co petrescu robi. nakupowali rumunow i nie
        sprzedali starych bezwartosciowych dziadow - a od tego powinno sie zaczac. po co
        nam 8 napastnik - brożek, kryszalowicz, paulista (tak ustawiany), malecki,
        penksa, kuzba, dawidowski. Wiem, ze polowa z nich jest kontuzjowana, ale co
        najmniej 2 powinno juz tu nie byc.
    • Gość: zxc Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:41
      To ciekawe: w "pierwszej" jedenastce tylko 5 Polaków
      • Gość: ted Re: Po co tem Dolha staruszek IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 13:43
        Po co za dziadka Majdana wzieli dziadka Dolhe z rumunii - on jest kiepski jak
        barszcz czerwony z torebki.
    • Gość: mlekota "Najbardziej mnie dziwi to, że... IP: 212.75.114.* 24.07.06, 12:05
      jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech piłkarzy, którzy wystąpili w
      mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie zgłosił - dziwił się
      dyrektor klubu Jakub Jarosz" mnie to wcale nie dziwi. nic a nic. bruchahaha!
    • Gość: ted Re:Petrscu tylko do września IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 13:47
      Jak Petrescu nie wejdzie do fazy grupowej UEFA , to we wrześniu odchodzi ze
      swoją świtą , tak ma w kontrakcie . Więc myślę że wie co robi , bo Wisła
      nauczona doświadczeniem mu kasy jak Kasperczakowi za nic nie wypłaci .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka