Gość: Lucio IP: 200.142.202.* 23.07.06, 21:08 I co Petresku dalej spuszczasz scieki do wisly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koliber Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:05 Lucio co masz na myśli ? To jakiś bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~hagi Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:08 On nazywa się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 A Kłos co, na chorobowym? IP: 85.219.140.* 23.07.06, 22:18 To takie polskie... L4 i pół roku w domu, a kaska leci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO po relegacji Sportolulu będzie wisle stac na rumun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:57 ów których wczęsniej nie kupi bo za drodzy byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo najlepsze jest to.....nic dodac nic ujac :)))))))) IP: *.hsd1.pa.comcast.net 24.07.06, 01:58 "Najbardziej mnie dziwi to, że jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech piłkarzy, którzy wystąpili w mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie zgłosił - dziwił się dyrektor klubu Jakub Jarosz." jednym slowem polska pilka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Stan polskiej pilki IP: *.planters.net 24.07.06, 02:13 "Najbardziej mnie dziwi to, że jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech piłkarzy, którzy wystąpili w mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie zgłosił - dziwił się dyrektor klubu Jakub Jarosz." Ja sie dziwie ze on Jakub Jarosz... jest zdiwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Spokojnie, załatwiają już Mazilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:15 króla strzelców ekstraklasy rumuńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Re: Spokojnie, załatwiają już Mazilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:02 jestem poważnie zaniepokojony tym co petrescu robi. nakupowali rumunow i nie sprzedali starych bezwartosciowych dziadow - a od tego powinno sie zaczac. po co nam 8 napastnik - brożek, kryszalowicz, paulista (tak ustawiany), malecki, penksa, kuzba, dawidowski. Wiem, ze polowa z nich jest kontuzjowana, ale co najmniej 2 powinno juz tu nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Petrescu: sam goli nie strzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:41 To ciekawe: w "pierwszej" jedenastce tylko 5 Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Po co tem Dolha staruszek IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 13:43 Po co za dziadka Majdana wzieli dziadka Dolhe z rumunii - on jest kiepski jak barszcz czerwony z torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota "Najbardziej mnie dziwi to, że... IP: 212.75.114.* 24.07.06, 12:05 jesteśmy wicemistrzami Polski, mamy czterech piłkarzy, którzy wystąpili w mistrzostwach świata, a żaden klub się po nich nie zgłosił - dziwił się dyrektor klubu Jakub Jarosz" mnie to wcale nie dziwi. nic a nic. bruchahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re:Petrscu tylko do września IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 13:47 Jak Petrescu nie wejdzie do fazy grupowej UEFA , to we wrześniu odchodzi ze swoją świtą , tak ma w kontrakcie . Więc myślę że wie co robi , bo Wisła nauczona doświadczeniem mu kasy jak Kasperczakowi za nic nie wypłaci . Odpowiedz Link Zgłoś