3.14-roman 09.10.11, 22:37 Nie chcę tutaj komentować wyników wyborów, ale co najbardziej utkwiło Wam w pamięci podczas tej kampanii? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: I po wyborach 09.10.11, 22:42 Spoty wyborcze www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,10410867,_apos_Spot_ze_stripteasem_to_kwintesencja_debilizmu.html Panią Katarzynę zna każde dziecko w Polsce, pana Łukasza z drugiego spotu też polecam. Wideo przypomina mi filmy z Chuckiem Norrisem, tam źli też grzecznie czekali na swoją kolej i po pierwszym ciosie padali jak nieżywi, żeby nie sprawiać bohaterowi za dużo kłopotów. Zastanawiam się, czy kampanię dla SLD robiła ta sama firma co od pewnego produktu z ryżu. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: I po wyborach 09.10.11, 22:46 www.youtube.com/watch?v=hrHYXMvoBao Piosenka PSL. www.youtube.com/watch?v=IOKO0DUw4Fo SLD rapuje. Odpowiedz Link
mojakomorka Re: I po wyborach 11.10.11, 15:07 Lepiej było chyba na Ferdka zagłosowac na jaja. Pewnie by wiecej od Palikota dostal Bilbord Odpowiedz Link
misiania Re: I po wyborach 09.10.11, 23:07 Najbardziej w pamięci utkwiło mi to, że jak podobnie jak większość ciemnego społeczeństwa byłam zaskoczona, że to już. Konkretnie jakiś post na forum o ciszy wyborczej uświadomił mi, że na cudownych kilkadziesiąt godzin politycy zostają odłączeni od kroplówek. Odpowiedz Link
kasia_od_smoka Re: I po wyborach 10.10.11, 00:50 Znajomość starorzymskiego obyczaju. Tu akcję "chleba i papryki" wprowadzony konik kopytkiem przebił. Odpowiedz Link
kaga9 Re: I po wyborach 10.10.11, 00:59 A wiesz, że nic? Widziałam spot SLD ze striptizem i PSL-u ze stodołą. Ale żeby mi coś utkwiło, to nic. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: I po wyborach 10.10.11, 21:20 Nagły zwrot różnych orientacji w stronę elektoratu kibolskiego. Pan zabobany bobo-bobowski.com/bo_list.pdf Palikot jako taki i szukanie przez niego wsparcia u gówniarstwa palącego marihuanę. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: I po wyborach 11.10.11, 15:48 uśmiech Kalisza, bo mi wisiał na wprost przystanku i nie dało się go ominąć wzrokiem ;-P Odpowiedz Link
be_ell Re: I po wyborach 11.10.11, 19:02 Z kampanii to nic, ale zawiedzione miny podczas ogłaszania wyników: BEZCENNE! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: I po wyborach 12.10.11, 12:56 Kalisz ma taki uśmiech giocondy na tych plakatach ;-) no taki wiesz, sama tajemnica z nutką obietnicy ;-) będzie mi się śnił po nocach ;-P Odpowiedz Link
pepsic Re: I po wyborach 12.10.11, 21:24 Stwierdzenie nieustannie wprowadzające mnie w dobry humor: Donald nic nie mogę Tusk ;) Odpowiedz Link